Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem sobie w kropce

badanie na hiv

Polecane posty

zrobiłam dziś badanie na obecnosć wirusa hiv, wynik bedzie dopiero po godz. 17. I teraz jak tak myślę to mam coraz więcej obaw czy dobrze zrobiłam? może lepiej żyć w niepewnosci? Jakiś rok współżyłam z mężczyzną bez prezerwatywy. Nie wiem czemu tak zaufałam w końcu nowo poznanemu facetowi. Myślalam wtedy o tym i powiedziałam mu że bez zabezpieczenia nie chcę, jednak on zapewniał mnie że ma taki rodzaj pracy że wykonują im systematycznie wszelskiego rodzaju badania( wojsko). Teraz wiem ze to był mój błąd że tak szybko uległam. Boję się a do 17 jeszcze parę godzin........

robił ktoś takie badanie??? napiszcie , lepiej wiedzieć czy nie??

Gość Atkaaa82
Robiłam, tez się bałam jak cholera, ale było dobrze! Na stronie plus/minus (strona zarażonych) jest tysiące takich strachobździlów jak my i zawsze im a przynajmniej w 99% wychodzi minus :) Także spokojnie. Trzymam kciuki :)

ja robiłem ;) jestm czysty ;) bedąc w szpitalu łapiąc jakiegoś syfa od razu mi na hiv zrobili, bo nie mogli tego dziadostwa wyleczyć..ale udało się;) w sumie nic takiego wcześniej nie było z czego mógłbym sie bać, ale przypadkowe wypicie z butelki po kimś itd. doprowadzało do przeciągu w mózgu ;)

dzięki za odpowiedź, znaczy sie że nie jestem sama ze swoimi obawami,