Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jestem sobie w kropce

badanie na hiv

Polecane posty

zrobi艂am dzi艣 badanie na obecnos膰 wirusa hiv, wynik bedzie dopiero po godz. 17. I teraz jak tak my艣l臋 to mam coraz wi臋cej obaw czy dobrze zrobi艂am? mo偶e lepiej 偶y膰 w niepewnosci? Jaki艣 rok wsp贸艂偶y艂am z m臋偶czyzn膮 bez prezerwatywy. Nie wiem czemu tak zaufa艂am w ko艅cu nowo poznanemu facetowi. My艣lalam wtedy o tym i powiedzia艂am mu 偶e bez zabezpieczenia nie chc臋, jednak on zapewnia艂 mnie 偶e ma taki rodzaj pracy 偶e wykonuj膮 im systematycznie wszelskiego rodzaju badania( wojsko). Teraz wiem ze to by艂 m贸j b艂膮d 偶e tak szybko uleg艂am. Boj臋 si臋 a do 17 jeszcze par臋 godzin........

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
robi艂 kto艣 takie badanie??? napiszcie , lepiej wiedzie膰 czy nie??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Atkaaa82
Robi艂am, tez si臋 ba艂am jak cholera, ale by艂o dobrze! Na stronie plus/minus (strona zara偶onych) jest tysi膮ce takich strachob藕dzil贸w jak my i zawsze im a przynajmniej w 99% wychodzi minus :) Tak偶e spokojnie. Trzymam kciuki :)

Udost臋pnij ten post

ja robi艂em ;) jestm czysty ;) bed膮c w szpitalu 艂api膮c jakiego艣 syfa od razu mi na hiv zrobili, bo nie mogli tego dziadostwa wyleczy膰..ale uda艂o si臋;) w sumie nic takiego wcze艣niej nie by艂o z czego m贸g艂bym sie ba膰, ale przypadkowe wypicie z butelki po kim艣 itd. doprowadza艂o do przeci膮gu w m贸zgu ;)

Udost臋pnij ten post

dzi臋ki za odpowied藕, znaczy sie 偶e nie jestem sama ze swoimi obawami,

Udost臋pnij ten post