Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katariina

gdzie ci mężczyżni....

Polecane posty

Gość Katariina

jak znaleźć dobrego, inteligentnego, czułego, zaradnego, odpowiedzialnego mężczyznę?? są jeszcze w ogóle tacy ?? a może ja za dużo wymagam ?

Gość prawdziwy normalny facet
Jak chcesz bogatego i odpowiedzialnego i sprawnego manualnie , to ciężko.

a jak dodatkowo ma kochać szalenie to bardzo ciężko.

Gość amaretto 25
powodzenia takich nie ma :P

Są tacy , z tym że kobiety nie lubią dobrych i uczynnych mężczyzn bo są nudni. Ale potwierdzam są tacy.

Gość Katariina
potrzebuje normalnego faceta i nie musi być bogaty ważne żeby miał bogate wnętrze ( osobowość) i dobre serce, ale ja chyba serio za dużo wymagam. Straciłam już wiarę że spotkam kogoś naprawdę wartościowego.

Gość waniliaPyszna
ja jednego znam :) kolega dobry, tradycjonalista a laski nie ma bo gada ze same blachary i puste dziunie

Gość Ebenezer
Są tacy, ale oni przeważnie już mają chłopaka... ;-)

Ucina ze względu na przeglądarkę polecam zmienić na próbę na inną , być może to problem z połączeniem internetowym. Jak pisałem wcześniej Normalni dobrzy faceci są nudni mają swoje hobby, są zawsze pomocni itp itd nudni do wyrzygania dla tego kobiety się z nimi nie wiążą .

Katariina ile masz lat, jesli mozna spytać? Bo tak piszesz jakbyś już była starsza pani, a przypuszczam, że jeszcze całe życie przed Tobą. A tacy faceci są, tylko czasem trzeba poczekać aż się spotka tego wymarzonego.

nie ma złych kobiet są tylko trochę zepsute , a gadanie że kobiety są "be" jest tylko wynikiem niepowodzeń na tle miłosnym tj. wybranki serca idą za innymi co wprowadza w taki stan odrzucanego osobnika bo czuje się jak kupa.

Dzięki prawdziwy normalny facecie.:) I nie zgadzam się z Tobą, że tacy faceci są nudni, tacy faceci to skarb, tylko nie każda kobieta umie takiego docenić. Ale myślę, że z wiekiem większość kobiet szuka i potrzebuje własnie takiego.

Wiem z autopsji jak to wygląda. Kobiety nie lubią nadskakujących i dostępnych mężczyzn więc słowa potrzebuje dobrego faceta to wierutne kłamstwo .

odpowiedzialnego kochającego i zaradnego znajdzie ;) , dobry może on nie będzie ale jej to tylko na dobre wyjdzie :classic_cool:

Nie wiem jak to jest w przypadku autorki ale jeśli o mnie chodzi to uważam, że tacy faceci to naprawdę coś pięknego. Ja takiego szukałam przez ponad 30 lat (licząc od urodzenia) :) i wreszcie znalazłam i jestem z niego dumna i bardzo go kocham i szanuję. Więc prawdziwy normalny facecie byc może Ty nie trafiłeś na odpowiednią kobietę i stąd takie wnioski.

Gość Katariina
w tym sek Levviatan ze nie wiem gdzie takiego szukać. jak narazie to moje poszukiwania kończyły się niepowodzeniem i głębokim rozczarowaniem

Gość Katariina
no to jednym słowem- Maria Curie Skłodowska- Ci się poszczęściło. prawdziwy normalny facet- każda kobieta jest inna i ma inne wymagania i oczekiwania wobec faceta, ale mnie osobiście by taki odpowiadał i nie uważałabym go za nudnego

Gość Katariina
Maria Curie Skłodowska- 23 l.

Katariina puby, dyskoteki, internet, w pracy/szkole, zawsze możesz zagadać do kogoś na ulicy itp :P

prawdziwy normalny facet ---------------> \"odpowiedzialnego kochającego i zaradnego znajdzie , dobry może on nie będzie\" - a co to w takim razie znaczy \"dobry\"? bo to jest dla mnie trudne do wyobrażenia, że ktoś odpowiedzialny i kochający może nie być dobry :) i, fakt, kobiety często nie lubią NADSKAKUJĄCYCH mężczyzn; ale dobry, uczciwy, porządny itd. to wcale nie znaczy, że musi być nadskakujący i automatycznie układający się w podnóżek ;) to nie o to chodzi; faceci często sobie mylą: nadskakujący, przestraszony, ciapowaty z dobrym i potem opowiadają, że kobiety to tylko na tych ZŁYCH lecą, a to nieprawda :)

a tak bardziej szczegolowo. odpowiedz sobie na pytanie czy jestes gotowa by mezczyzna cie wybral na towarzyszke zycia, czy to ty lubisz kontrolowac sytuacje i to ty wybierac. spruj sobie wyobrazic rozne opcje. i nie pisz ze mezczyzni boja sie samodzilenych kobiet bo samodzilenosc to polowa drogi. pewien madry czlowiek napisal ze zycie czlowieka dzieli sie na 3 etapy zaleznosc- finasowa, emcjonalna od innych niezaleznosc- samostanowienie wspolzaleznosc- poczucie wlasnej wartosci a jednoczesnie gotowosc i umiejetnosc bycia WSPOLPARTNEREM dla innych wiele osob pomimo malzenstwa nie wyszlo poza punkt pierwszy, a wiele osob wciaz sie upaja punktem drugim

Tak jak pisze prawdziwy... Tacy faceci są zazwyczaj nudni dla kobiet. Wydaje mi się, że kobiety szukają tych dobrych, bo takich jest mało i niewiedzą jak to jest. Jak już takiego faceta znajdują, to po krótkim okresie euforii, przychodzi czas refleksji i kobiety stwierdzają, że potrzebują się wyszaleć, przeżyć jakąś przygodę (niekoniecznie z partnerem) i wtedy ranią tych facetów, którzy zazwyczaj mocno angażują się uczuciowo w związek. Nie uogólniam, bo są kobiety, które doceniają takich mężczyzn i są z nimi szczęśliwe, ale niestety jest takich mniej.