Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzysiek_jeden

Czy to normalne, że w wieku 31 lat, zdarza mi się często, że nie moge przestać

Polecane posty

Gość Krzysiek_jeden

myśleć o sexie. W dodatku od 5 lat jestem żonaty i mam córkę. Czasami, mam ochotę odejść w cholerę od żony byle tylko wreszcie nacieszyć się namiętnym i ostrym sexem. Czy inni faceci tez tak mają??

Gość kaskaderczykkk
a zona ci nie daje?

Gość beaska
ja ciebie rozumiem mam 35 lat i mam coraz wiekszą ochote niestety nie z moim męzem :(

Gość myfirstname
kryzys wieku sredniego..twoja zona mogla wybrac lepiej

Gość Krzysiek_jeden
Da mi jak sam nalegam - ale co mi po takim wymuszonym i zimnym sexie. A najgorsze, że tak było od samego początku. Powinienem odejść od razu, a ja głupi się oszukiwałem, że to się z czasem zmieni.

Gość Krzysiek_jeden
A najgorsze jest to że człowiek był tyle czasu szlachetny, 7 lat spotykania się bez sexu - i co tyle kurwa z tego mam!

Gość piwosh
Jak to się mówi, widziały gały co brały :) Przykra sprawa, sam nie wiem co bym zrobił w takiej sytuacji. Ale raczej bez kochanki by się nie obyło.

Gość Agawara
Kazdy cholera zarzuca mi - widziały gały co brały - z tym, że mi w tamtym czasie, nawet nie przychodzio do głowy, że można nie lubić sexu, a w dodatku z osoba którą się pokochało!!! Jak ludzie moga byc pojebani, to głowa mała.

Gość Krzysiek_jeden
Podszyłem się pod" Agawara" i zapomniałem zmienić nick! Ale jst tak jak napisałem tym nickiem :-))

Gość amaretto 25
moj ma kiedy chce a to najczesciej ja inicjuje, on niekidy wymieka juz a szuka se innych to jak to jest?

Gość J.J.
a mój mąż mi mówi że jestem w lozku wyuzdana kocicą i ze musiałabym być sparaliżowana żeby nie chcieć:)

Gość aless
wspolczuje zony :O nie wiem jak mozna nie lubic seksu, rozumiem ze mozna sie nie dopasowac ale chocby seks z soba samym pozostaje :P

Gość J.J.
u nas zawsze jakoś fajnie umieliśmy sie dopasować w łóżku. Ale skoro twoja żona nigdy zbyt temperamentna nie była, to przecież tolerowałes to.

Gość aless
no wlasnie, widzialy galy co braly :P 7 lat czekania na seks to powinno dac ci do myslenia

Gość J.J.
7 lat? mi sie to w głowie nie miesci.

Gość J.J.
5 lat żonaty + 7 lat czekania. hmmm, miał prawo wybuchnąć, to sie oze skończyć gwałtem pierwszej lepszej napotkanej na ulicy:)

Gość aless
pewnie byla twoja pierwsza powazna dziewczyna, co? nie miej wyrzutow sumienia, znajdz sobie kochanke, albo zostaw zone