Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gail

Zakochałam się w młodszym

Polecane posty

Nigdy nie dopuszczałam do siebie myśli, że spodoba mi się młodszy. Zawsze wolałam starszych od siebie. I stało się - ja mam 24 lata, on 19. Na początku myślałam, że to tylko zauroczenie, ale nie mogę przestać o nim myśleć już prawie rok. Obecnie nie utrzymujemy kontaktu. Zaimponował mi swoim intelektem, oczytaniem.Zastanawiam się jak długo to jeszcze potrwa, to uczucie ciągłego zawieszenia w próżni, z pustką w środku i nadzieją na coś, sama nie wiem na co.

Gość podobny problem
ja tak samo 24 lata a zakochałam się w chłopaku który ma 21 lat... nie wiem co myśleć itp tak dziwnie się czuję tymbardziej że jego była dziewczyna ma 17 lat :) przecież to dziecko :(

Gość Aguś1984
ja też sie zakochałam w młodszym..4 lata różnicy..w przyszłym roku bierzemy ślub:)....

Jest jeszcze jeden problem - otóż jestem w związku od 4 lat i nie wiem co mam zrobić, bo już od dłuższego czasu nie jest kolorowo, ale z drugiej strony nie mam tyle siły,żeby to zakończyć.

Gość niunia19.17
po pierwsze mam trzy kolezanki ,które są z młodszymi od siebie i są bardzo szczęsliwi:) a jesli chodzi odruga sprawe to weź pogadaj z tym facetem co Ci sie nie podoba w związku.jak sie nie zmieni ...no cóż....zostaw go...

Już od dłuższego czasu rozmawiamy i próbujemy coś zmienić i myślę, że gdyby nie to , że poznałam kogoś , to tkwiłabym nadal w tym związku myśląc, że tak już musi być. Gdybym tylko wiedziała, że temu młodszemu w jakiś sposób zależy pewnie bym się nie wahała i zakończyłabym to bez problemu.

Gość anty wqrw
Przeleć go:D

Gość anty wqrw
Oj wyrwana Ciebie to ja mogę przelecieć:D Gail ma przeleciec swojego mena:D