Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sensodyne

podrywał mnie lekarz?

Polecane posty

Gość sensodyne

pierwszy raz bylam wczoraj u ginekologa, nie jestem dziewica ale nie wiedzialam jak mam sie zachowac. wydaje mi sie ze lekarz mnie podrywał, ale nie wiem czy nie jestem przewrarzliwiona. powiedzial ze mam piekne piersi i to przyjemnosc takie badac. zszokowałam sie ale nie wiem, moze on chcial tylko zeby atmosfera byla luzniejsza, poradzcie prosze bo nie wiem czy mam sie tym przejmowac., zdazylo wam sie cos podobnego?

Gość niestety ale
amien lekarza

Gość kotka222
to moze sie ni9m zainteresuj

Gość sensodyne
to nie jest śmieszne laski ja czuje sie bardzo upokorzona i nie wiem czy powinnam, czy t byla az tak zła sytuacja

Gość dakota-dakota
Lekarz nie powinien mówić pacjentce takich rzeczy. Opinie na temat tego, czy ma ładny biust, czy inną część ciała powinien zostawić dla siebie, bo nie jest on od prawienia komplementów nawet w celu rozluźnienia atmosfery! Proponuję Ci zmienić lekarza. Raz trafiłam na starszego ginekologa w przychodni, który zachowywał się dziwnie: opowiadał sprośne żarty, wypowiadał się na temat mojej budowy, pytał jakie pozycje preferuję (!), kazał przekazać partnerowi to i owo. Poza tym bezczelnie rozmawiał ze mną po badaniu (i nie była to rozmowa pozbawiona pikanterii!), gdy siedziałam jeszcze na fotelu ginekologicznym a na moje zdenerwowane pytanie, czy mogę już zejść, odpowiedział że jak mi wygodnie to nie muszę, bo mu to nie przeszkadza. Może też chciał rozluźnić atmosferę, w końcu był bardzo miły, ale myślę, że wiele słów jakie tam padły mógł sobie darować! Po wyjściu z gabinetu byłam w szoku, gdyby nie szok to najpewniej złożyłabym skargę u dyrekcji.

Gość dakota-dakota
Miałam, miałam. Zacisnęłam zęby i tyle... Co zrobić. Po prostu nie iść do takiego lekarza lub zgłaszać takie sprawy. Tylko komu? Gg niestety nie mam. Pzdr.

Gość sensodyne
kurde, a podasz mi maila ? bardzo bym chciala porozmawiac

Gość sensodyne
dakota dakota proszę Cię, chciałabym o tym z kimś pogadać ;(

Gość Marionka81
Róznie bywa. Czytałam kiedyś artykul ( w poważnej gazecie) o lekarzach, ktorzy naduzywaja swoich kompetencji. Okazuje sie, ze jednak ginekolodzy najrzadziej. Zapamietalam historie o dentyscie, ktory wstrzykiwal do ust pacjentkom plyn, jak sie okazalo....swoją spermę