Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dylemacikkk

Problem! To straszne..

Polecane posty

Gość Dylemacikkk

A więc problem polega na tym, że mam jutro poprawic 2 przedmioty. wszystkie dziewczyny z klasy oprócz mnie biorą udział w konkursie śpiewu i przyjdą tylko na dwie ostatnie lekcje. Chłopcy natomiast zostają na lekcjach, no i ja nie chce z nimi tam siedziec , będę się okropnie czuła, zresztą wiadomo jakie są synki w gimnazjum, zachowują się skandalicznie :O nie wiem co zrobic, bo chciałabym te przedmioty zdac..

Gość Dylemacikkk
nikt mi nie poradzi co zrobic? Czy ktoraś z Was podjęłaby takie ryzyko?

Gość o matkoooo
a na czym polega to ryzyko

Gość trzeba było nie zostawiać
wszystkiego na ostatnią chwilę, to nie byłoby dylematu. A poza tym nie bardzo rozumiem twój problem. Zgwałcą cię tam w tej szkole, czy o co chodzi? Idziesz zaliczać przecież a nie na piwo z nimi

Ja też tak mam;/;/ nie lubię jak ktoś się patrzy jak odpowiadam ustnie,zwłaszcza faceci;/.. Może nie idź jutro do szkoły i powiedz mamie,że Cię boli brzuch, na drugi dzień powiesz nauczycielce,że byłaś u lekarza i nie mogłaś przyjść, umówisz się z nią na zdawanie w czasie kiedy będzie miała ona jakieś okienko w lekcjach, a jeżeli ty będziesz mieć w tym czasie lekcje, to najwyżej poprosisz nauczyciela,czy mógłby cię zwolnić na chwilkę bo musisz coś zdać:):)

Gość fajna fajna
zgłałcą, zgłałcą :D :D :D

Gość Dylemacikkk
Po prostu oni są okropni, nie lubią mnie. byłam wcześniej ale nie udało mi się zdac i jutro mam ostatni termin!! a może przyjde tylko na te przedmioty które chce zdec?:D czyli na drugą i ostatnią lekcje.. :P

Gość o matkoooo
haha powiedz mamie ze boli Cie brzuch ;D chyba sie starzeje ;p Twoje zycie, zalezy Ci to idz i popraw, a jak perspektywa towarzystwa samych chlopakow Cie przeraza to olej i juz ;D a o swiadectwo z paskiem zawsze mozna sie postarac za rok ;)

Gość krowa2
A ładna jesteś?

Gość krowa2
Szkola to horror. Dobrze ze ma ja za soba.

Gość Dylemacikkk
A co uroda ma do tego? chłopcy raczej mnie nie zaczepiają jak innych dziewczyn, chyba się mnie trochę boją, jak nie będą mieli nic innego na horyzoncie.. :D:D Z tym brzuchem to nic, dla mnie to nie problem nie iśc do szkoły. już od połowy tygodnia wagaruje :D

HEhe..to prawie jak ja:P..tylko,ze moja klasa od niedzieli jest na zielonej szkole,a ja nie ma ochoty chodzić na lekcje z debilami z innych klas;/ dlatego postanowiłam siedzieć w domciu.:D

Gość Dylemacikkk
Na zielonej szkole? to do której klasy chodzisz ?:D