Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezbyt szczesliwa.........

dziewczyny synow alkoholikow

Polecane posty

Gość niezbyt szczesliwa.........

moze jest tu jakas dziewczyna lub zona faceta ktorego ojciec byl lub jest alkoholikiem???mojego chlopaka ojciec byl i boje sie ze moj tez bedzie:( on pije rzadko np imprezy a piwko raz na 2 miesiace ale sie boje:(

Gość to0mek
ja jestem taka dziewczyna moj kochany adriian jak sie na pije to rzuca mna po scianach i cwiczy lewe na watrobe

Gość kafeteriankaa
jestem z tej grupy o jaka pytasz. Nie masz sie czego obawiac, a przynajmniej ja nie mam. Mysle ze patrzenie cale zycie na takiego ojca powinno go odrzucic

Moj narzyczony jest synem alkocholika moj ojciec rowniez jest alkocholikiem nie chce mi sie za bardzo rozwodzic i pisac na ten temat bo juz sie wypowiedzialam na innym temacie \"zucilam go bo jego ojciec jest alkocholikiem \" czy cos takiego przeczytaj sobie bo warto .... powiem krotko i zwiezle nie obawiaj sie tych jego paru piw w miesiacu bo to nic nie znaczy a jak kochasz to dopiero jak juz naprawde zacznie cos cie niepokoic to rozmawiaj duzo rozmawiaj mow o swoich spostrzezeniach i uczuciach i pomagaj mu (mowie oczywiscie o twoim chlopaku)