Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinowa panna

odchdzamy się od dziś-zapraszam każdą z Was

Polecane posty

Ty już prawie 20kg zleciałaś... jej. masakra! ze mną coraz gorzej... od jutra musze wziąć się w garść choć to nie bedzie łatwe... i jeszcze ten wyjazd:O sok z karczochów? gdzie to sie kupuje w ogóle hehe :P

Gość o jejusku
a no niewiem , chyba w sklepie zielarskim :)

ja mam nadzieje ze dzis po kolacji:) własnie jadłam serek biały z kefirem i cukrem:P ale mysle ze do 17 to na cukier moge sobie pozwoliic:P i dlatego ze ide na rower pozniej:) o jejuśku mam prosbę? powiedz mi wszystkie ćwiczenia aerobowe jakie znasZ:P lady_en można schudnąć:) jedz mniej, więcej sie ruszaj;) a jutro na śniadanie chyba sobie usmaże placka;) mysle o nim;) a z rana można:]

Gość karola xD
Widze ze nie tylko ja pozwalilam sobie na cos mniej dietetycznego...no ale po fakcie wiecteraz trzeba dalej brac sie za siebie u mnie jutro tydzien...wiec to dopiero poczatek. A y bierzycie dziewczyny jakeis wspomagacze??? Chrom, L-karanityna, czy moze inne jakies odchudzajac konkretne tabletki??? O jejuśku wiec owsianka nie dla ciebie jak ci nie zasmakowala;) Ja tez nie jestem ze szczecina;p

zwpsuł mi się internet, więc będę zadko zagladala , ale postaram sie conajmniej raz dziennie . nodule cwiczenia aerobowe to te co wymienilam ci wczesniej , jeszcze jakis aerobik i nie wiem co jeszcze , napisalam to co ja uprawiam , duzej wiedzy na ten temat to nie mam :) karola ja biore wspomagacze lindaxa 15 ale nie polecam , zato polecam bio cla z zielona cherbatą , daje świetne rezultaty we polaczeniu zem sportem :P zresztą najlepiej to doradzi cin kiyoa bo ona sie na tym zna lepiej , choc gdzies znikła :0 ja tez nie ze szczecina :P

ja mam bio cla z zieloną herbatą, ale narazie nie jem:] zjadłam tylko jeden 'plaster' a dwa nastepne zostawiłam sobie na wychodzenie z diety :) u mnie dzis dieta ok:)

Gość karola xD
Ja narazie nie biore nic, ale zastanawiam sie czy nie wybrac sobie czegos.Jutro chyba odwiedze apteke.

Melduje się:) Niestety nie było mnie w domu przez weekend i dopiero teraz pisze:) troszke nagrzeszyłam przez ten czas i waga znowu 64 kg:(:(:(:(:((: dziś kawa i grahamka z papryczka....

ja dzis zrobiłam sobie tez troche za duzo, ale dzis do konca nie bede juz chyba nic jadla, chyba ze rosołowek;)

Dziewczyny :) jak tam? ja w sumie byłam na ognisku ale ze nie jem mięsa to nie problem-zjadłam kilka grzanek z ketchupem(keczupem) Wiecie co? ja wiem ze sie o wiek nie pyta ale.... z którego rocznika jestescie?:P pytam z czystej ciekawości

Gość karola xD
Hej:) ?Ja dzisiaj zjadlam juz owsianke, jablko i teraz obiadek: pierogi z jagodami czyli w przeliczeniu na kalorie 270 wiec nie az tAK TRAGICZNIE;/ ja jestem z 91:)

o jejuśku - to długo potrwa? bo kurcze Ty najbardziej ten temat ciągniesz! kaliowa panna - ja również z 91 :) hmmm... właśnie zjadłam 5 pierogów z truskawkami (bez masła, z odrobiną cukru) myślisz że to ma z 270kcal?

kurcze to tu prawie same równolatki siedzą :P ja jestem z 91:) ___________________________________________ na śniadanie -serek jabłkowy pózniej-fasolka obiad-sałatka ogorkowo-fasolkowa i jeszcze lody malinowo-truskawkowe :):(:O

Gość karola xD
To nie tylko ja zjadlam dzisiaj pierozki;/...czytalam wlasnie ze ok 200 kcal jest w 100 g. ale sama nie wiem czy to prawda. Dzisiaj nie cwiczylam...ale moze zaraz wymysle jakies cwiczonka w domu bo nie chce mi sie za bardzo wogole dzisiaj cwiczyc;/

u mnie tez z dietą dzis nie najlepiej:), ale trudno trzeba sie wziąść za siebie ;)

Gość karola xD
Kurde..boje sie ze chyba nic z tego nie wyjdzie juz nie raz probuje schudnac i nic z tgo nie wychodzi...Jeeny zeby nie bylo tez tak i tym razem!!!

Karola gdzie Twoja motywacja????Tym razem chcesz na stałe wiecej wiary...

Gość o jejusku
czesc dziewczyny nie wiem jak dlugo siadla mi plyta sieciowa , nie wiem czy bedzie sie oplacalo to wymieniac, narazie pisze od taty ale to tylko dzis , nie wiem jak jutro . nie bardzo mam czas czytac wasze wypowiedzi , bo musze spadac, sory . i dziewczxyny uwazajcie na jakiekolwiek tabletki odchudzajace ja dzis w nocy bylam w szpitalu i plukali mi zolodek, strasznie nieorzyjemne uczucie , dzis czuje sie jakbym byla nacpana , zato fajnie sie jechalo w karetce choc ponoc bylam na takim haju ze gadalam do wszystkich zeby spadalli :O wszystko przez tą lindaxe , mam zakaz brania tego swinastwa a moje serxe wariuje a wątroba ledwo dyszy :O

Gość o jejusku
a dzis nie zjadlam kompletnie nic bo nie mam apetytu a w czoraj w szpitalu zazczylam sobie sprajta i wyobrazcie sobie ze moj byly (bo pojechal ze mną bo sie martwił) polecial do monopolowego i mi kupił :) i już chyba nie jest moim byłym :D tylko obecnym :D

Gość kasia_ładnie proszę o klik
o jejusku- mówiłam ze leki to świństwo-Bogu dzięki ze "TYLKO" płukanie żołądka:O nooo ale masz za to chłopaka:P trochę stary ale jary:P Ja Cie bardzo proszę-ty się nie odchudzaj kosztem własnego zdrowia do reszty dziewczyn-co z Wami?? lipiec mamy miesiać słońca,krótkich bluzeczek,a Wy chcecie się poddać? po tym co JUŻ udało się Wam osiągnąc? no proszę przecież WASZ wysiłek NIE MOŻE iśc na marne😠 nodule-ważysz 55,1-a było 60!!!! całe 5 kg mniej !!! a chcesz mieć 7 więcej? dasz radę dasz radę dasz radę Karola-no i co ze zawsze Ci się nie udaje schudnąć?? TERAZ NIE jest ZAWSZE teraz masz całkiem nowe szanse i możliwości więc nie poddawaj się:):) zjedz coś pysznego,wyśpij się posłuchaj muzyki a od jutra dalej do dzieła :) noooo uda nam się a co!!:P __________________________ wypadł mi nagle niespodziewany wyjazd za miesiąc (dokladnie 13 sierpnia) i wzrosła mi motywacja-chciałabym dobić do 58kg o ile dam radę D

pewnie:) dam rade mój cel to 48, a nie 55:) a zwazyłam sie na koniec dnia jak naprawde bylam najedzona i wypiłam sporo wody;) jutro moze tylko rosołek:)

Gość karola xD
kalinowa panno ja bynajmniej narazie rezygnowac nie zamierzam, zwazylam sie dzisiaj ...waga spada w dół a przeciez o to wlasnie chodzi...waze 67 kg...a tydzien temu bylo 70.Oby tak dalej. O jejusku...dasz rade bez tabletek! Nie sa ci potrzebne:) Najwazniejsze jest zdrowko. Szkoda ze tak sie to skonczylo;/...ale ta sytuacja spowodowala zblizenie twojego bylego:)wiec powodzonka dla was:)

Gość karola xD
Dziewczyny ...wy tez sie nie poddawajcie!:D xD

czesc dziwczyny ! :) ja nie mam zamiaru sie poddawac i od was też nie chce tego slyszec ze nie dajecie rady! jak to nie dajecie?! dalyśmy rade sie zapaśc to damy rade byc laski!! kurde musze troche pokzyczec :P moja waga dzis to 94.3 :) wcoraj nic nie jadlam , dzis chybs tez nic nie zjem bo dalej czuje sie jakbum bylas naćpana :O fajnie by bylo spowrotem wrucuc do szpitala...doktorek byl taki super przystojny....i badał mi serduszko i patrzył jak spie... ❤️ heheh ale ja wariatka jestem :P kurcze ale sie hujowo pisze na laptopie , ciagle cos naciskam i kasuje mi sie cala wypowiedz lbo kursor jest gdzies po srodku :O ja chce wkońcu swoj komputer 😭