Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinowa panna

odchdzamy się od dziś-zapraszam każdą z Was

Polecane posty

Działa działa:) jeszcze stosowałam okład z kawy rozpuszczalnej i cos tam jeszcze było ale nie pamietam i to się zawijało foilią - to to np. lekko barwiło ale pio dwóch myciach znika samo:) Kochane może sobie dzis zrobimy na twarz i włosy jakąś maseczke?????Albo frencha w nóziach??????????????

to dobrze, jak dobrzE:) ja wieczorem sie zjawie bo teraz jade w gości:) a wieczorem chyba znów robie sobie galaretkę, bo jest pyszna:)) a na kolacje sałatka:P do wieczora, kochane;) i dziękuję, wam ze dzis mnie podtrzymujecie na duchu,:)

a i jeszcze raz pytanie chyba do kioya chociaz nie jestem pewna, to chhyba Ci zostało 2 kg;) ile razem schudłas? wogole ile jeszcze wam pozostało:)?

no ja się folią nie zawijałam , robie tylko te peelingi pod prysznicem więc nie mam porównania ale szczeże to nie chiałoby mi się owijac tą folią , za dużo pierdolenia :) i syfu a ja mam frencha na nóziach :D i na łapkach też :) w sobote sobie robiłam w nocy bo spać nie mogłąm :D:D:D nie chce się chwalic ale wyszło mi zajebiście prosto :D własnie wruciłam z roweku , yyy tzn miałam jeżdzić ale wjechałam do lasu i nazbierqałam grzybków :D w japonkach po lesie ..heheh zaraz sobie poskacze na skakance :) dziewczyny dzięki za wsparcie , ja w Was też wierzę ;)

No mi zostało ale 6kg jeszcze:) a startowałam z 80 kg , w tamtym roku chudłam do 69 i tak przez rok utrzymywałam. Teraz znowu atartuje z 70 kg( 1 kg przytyłam) i mam teraz 64kg...marze o 58/57 choc nie wiem jak przy wzroście 170 cm bedzie sie ta waga prezentować.Ogólnie chodziło mi o wolne schudnięcie ale na całe życie jak mówiłam za rok mam wesele i chce wyglądać pięknie w sukni... Dzis solarka, maseczka na włoski i twarz, peeling kawowy, zatroszcze się dziś o nogi i dłonie i kupiłam malinowo-czerwony lakier zobacze jak bedzie to wyglądać!Jeszcze polece do sąsiadki po henne:)

Gość Pineska21
hej dziewczyny gratuluje i 3mam kciuki;) hehe smiac mi sie zachcialo jak jedna z was napisala ze owoce ksina w zoladku i sie zle trawia;) to nie jest tak owoce maja duzo fruktozy (cukier) z tego wzgeledu osoba odchudzajaca powinna zrezygnowac ze slodkich owocow a tak poprawdzie ograniczyc je wszytskie. jezeli juz to polecam jabluszka maja one duzo blonnika wiec poprawiaja przemiane materii natomiast zrezygnujcie z arbuzow czeresni brzoskiwin nektarynek;) pozdrawiam serdeczie i 3 mam kciuki;)

Wogole dziewczyny wy stosujecie jakies konkretne diety???? Ja ograniczylam ilosc kalorii do 1000. Drugi dzien nie przekraczam tego limitu no i postanowilam jesc codziennie rano owsianke. Wole chyba sama dobierac sobie jakies produkty niz meczyc sie z wyznaczonymi produktami. A i moze niech kazda zalozy sobie stopke z waga wzrostem celami i straconymi kilogramami...jak to mi polecono:) i bedzie wszystko wtedy jasne:)

Ja nie stosuje zadnej specjalnej diety...MŻ rano normalnie, obiad połowa lub 1/3 (zależy jak kaloryczny posiłek) kolacja warzywo lub mono wrzysztko jakis owoc staram sie nie jeśc po 17/19 ale jak mnie najdzie to i tak zjem i nic sie nie dzieje.Duzo wody i 3 razy w tyg ćwicze...

to kioya Ci pozostało prawie tyle samo co mi:) więc bardzo dobrze:P gratuluję Ci wesela;) bedziesz piekna;p

a ja nie przekraczam 700 kalorii:) ale mało ćwicze:P

ja kcal nie liczę ale chyba raczej nie przekraczam 500/600 no i jem same wazywa i owoce i czasem jajko na miękko albo jajecznice bez tł. zeby białko . no i plus grzeszki :D :D i dużo ćwiczę , nie jem po 18 . czasem 18.30 ta jak dziś bo dłużej mi zeszło na rowerku hihi . więc tez nie stosuję jakiejś okreśłonej diety , nie lubię :P dziewczyny (nowe) wkrótce wam też odechce się tych diet i zaczniecie sam układać , bo niewygodne jest jadać to co napisali w diecie bo po kupowac jakies wynalazki typy szpinak ( blee:O ) zjecie go na mus i będziecie chodzić głodne do następnego posiłki , lepiej jeśc wazywka które się lubi :D takie moje zdanie i samemu sobi e komponowac posiłki , no nie zaprzeczam ze jest to trudne ale wykonalne :P

o jejuśku jak ty nie przekraczasz 600 kcal to co ty jesz cały dzień?

sałatke rano , pużniej owocka , na kolacje ważywa na patelnie , albo jejecznica , 2 kiwi , sałatka albo kubek rosołu z kostki , pół nogi z kurczaka , sałatka to z mojego jadłospisu spisałam :)

nie jest Ci jakos niedobrze, nie kreci ci sie w głowie? a sałatka jaka:P? i jak robisz tą zupkę:)??

kapusta pekińska , papryka , kukurydza z puszki , ogórek , dziś jeszcze dodałam kawałki piersi + sos sałatkowy albo brokuły , pomidor , jajko + sos sałatkowy nie jest mi niedobrze, tylko jak np kucam i puźniej wstaje to kci mi się w głowie, tak jak zbierałam jagody to jak wstawałam to kręciło mi się w głowie

to jest Ci czegoś brak .. a okres i te sprawy masz wszystko ok?

kurcze dziewczynki weszłam tu szybko bo muszę się pochwalić :D nie wytrzymałam do rana i zważyłam sie teraz ale jest 68,5! :D po pięciu dniach diety :)

Ajajaj....wiecei co??? Czuje sie piekna:) promienna twarz, błysk w oku, ubieram sie bardziej kobieco, dzis paznokietki:) chyba zmienie fryzurke ale szkoda mi ściąć bo tak długo zapuszczam włosy;/

Lady_n Brawo:) Jak w takim krotkim czasi tyle schudłas to I cel osiagniesz szybciutko:)

dziękuję :D wiesz, ja jestem na początku to dlatego tak łatwo schodzi... ale jak narazie to wyeliminowałam biały chleb (ciężko było nam się rozstać:() , nie jadłam po 19 i zrezygnowałam ze słodkiej herbaty (piłam ok. 3/dzień ) i to wszystko było ... teraz musze podjąć kroki bardziej drastyczne :D

a więc na początek myśle żeby zrezygnować ze soli, z sosów (uwielbiam...:O) , ze smażonego panierowanego mięsa, ziemniaków i wędlin... a na obiad jeszcze nie wiem, co mam, ale zjem połowę z tego :) ach no i wypadałoby jakieś ćwiczenia.... a ja jestem antytalent sportowy i leń straszny więc będzie trudno... co polecacie, na początek, tak żeby się nie zrazić?:O

zazdroszcze Ci troche, bo u mnie przez tydzień 0.3 kg, ale w czwartym tygodniu to moze i możliwe .. mam nadzieje ze chociaz do 50 dojde do sierpnia .. a ty na poczatek moze rowerek ;> czy coś, ja nie wiem bo wogole nie ćwicze, bo tylko moje ciało robiło sie twarde i ważyłam coraz więcej, ale teraz moze zaczne troche rowerkiem jezdzic:) ok.godziny dziennie;)

hej dziewczynki melduje się littleblack ;-) a więc co nowego po 4dniach diety amerykańskiej ulepszonej:D (z chkebem:P) ważę 68 :) od tamtego czasu przerzuciłam się na niskokaloryczną i zważę tak koło poniedziałku żeby narazie się nie zrażać :) ale sie steskniłam za wami :) nodule nie martw się! trzeba przeczekać zastój! o jejuśku co u Ciebie? buziaki dla was wszystkich :*

hej dziewczynki :D u mnie wszystko dobrze, poszlam spac dopiero o 4 bo graloam w smsy 3 :D na śniadanko zjadlam jogurta truskawkowego jak radzila kalinowa panna - 100 kcl co do wczesciejszego posta nodule to okres mam ok :) nic sie we mnie jeszcze nie psuje :)

to dobrze, bo już sie martwiłam:) simsy 3, ach, skąd je masz? chyba kiedys pisałas, ze sciągnełas, i co chodzą bez płytki, jak tak to z jakiej strony? pewnie są super ..

szwagier mi siągał , tzn mojej siostrze , ja tego nie umiem robić więc ci ni powiem z jakiej strony bo nie wiem :( ja tyko grałam :) sa zajebiste :) można sobie jeździc po mieście i nie wczytuje sie tak długo jak sims 2 . i nawet można odwiedzać sąsiadów :D i spac w ich łóżkach...do puki cie nie wygonią :D hehehe

szwagier mi ściągał , ja sie na tym nie znam , nie wiem z jakiesj strony i wogle jak to się robi :( śa świetne , można jeździc po mieście...i się nie wyczutyje tak jak w sims 2 i mozna odwiedzac sąsiadów :D