Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasika19kaa

Dyskryminacja?

Polecane posty

Gość Kasika19kaa

kurcze tak mi sie dzisiaj zrobilo smutno... wracam do domu po 10 godzinach.. strasznie głodna! od rana nic nie jadłam! tata właśnie skonczyl obiad i gdzies wyszedł, matka siedzi i ogląda w skupieniu reklamy w tv :/ w kuchni widze stoją jakies garnki, obiad w przygotowaniu...ziemniaczki twarde jeszcze do ugotowania w wodzie.. pytam wiec mamy czy moze dostane obiad bo glodna jak wilk jestem, a ona do mnie z takim oburzeniem, z mordą: czy to sobie kurwa myślisz że ja nie mam co robic tylko tobie obiadki gotować?????? przyszlas umieeerajaca z glodu Z TAKĄ IRONIĄ! :/ myslisz ze wszyscy beda skakac wokol Ciebie.. :( zaraz wstała i z łaską nalała mi NAWET NIE PÓŁ MISECZKI ZUPY. TYLE MI ZOSTAWILI !!! i krzyczneła: UGOTOWALABYM ZIEMNIACZKI JAK EWA Z KRZYSIEM(siostra z mezem) PRZYJDĄ Z PRACY ZEBY GOTOWE BYŁY ! TO TRZA BYLO ZACZEKAC A NIE AFERE ROBIC :| strasznie mi źle :( ona gotuje dla taty, dla siostry , dla jej meza nawet tylko nie dla mnie. jak jej cokolwiek powiem to na mnie krzyczy - bo ona przeciez jest osoba idealna! urodzila sie idealna i na jakakolwiek uwage na jej temat reaguje kurwicą!! agresją!!! :/ pomine to ze ja kiedy wracam wczesniej zawsze gotuje dla niej i jej podsuwam pod nos jeszcze!! a ona śmie wrzucac ze ryż był za suchy, albo ziemniaki nie doprawione:/ niech sobie podniesie dupsko i posoli! od dzis nie bede dla niej gotowac. Jak bylam mala zywila mnie zupkami chinskimi i od czasu do czasu mrozonkami.. a dla ojca zawsze na 18 robiła pyszny obiad - ale to tylko dla niego.

Gość wawelski
kup se makaron i ugotuj a nie starym nudzisz

Gość Kasika19kaa
matka niestety.... jest moja mama i nie wytkne jej tego bo mnie przeciez utrzymuje, mieszkam z nia,urodzila mnie. a tak mnie niszczy psychicznie:( teraz przyszla i nakrzyczala na mnie ze jestem glupia i do niczego sie nie nadaje. wyzyla sie na mnie za to ze sie okazalo ze siostra nie przyjedzie :/ prosze popiszcie ze mna bo mi zle:(

Gość Kasika19kaa
powiedz mi prosze jak mam traktowac mame? jak z nia zyc? mam 18 lat i jestem tak wykonczona psychicznie.. mam depresje,nerwice, nie spie po nocach.. nie mam w nikim wsparcia:(

Gość Kasika19kaa
odkad stalam sie dużą dziewczynka a nie 7latka.. chociaz... zawsze byla dla mnie nie mila

następna nienormalna mamuśka opisywana na tym forum :O co się z tymi ludźmi dzieje, to jakaś plaga - ostatnio kilka topików było o pieprzniętych matkach :O najbardziej mnie rozwaliło to karmienie zupkami chińskimi - nosz kurde, jak można dziecko karmić zupkami chińskimi, to jakieś jaja :D

co mogę Tobie poradzić - musisz chyba nauczyć się w tym domu żyć sama dla siebie. sama sobie przygotowuj posiłki, i nie skacz wokół matki, skoro ona nawet palcem dla Ciebie nie kiwnie. jak się oburzy, miej to w dupie. ona ma w dupie Twoje potrzeby, to ty możesz olać ją.

Coraz czesciej dochodze do smutnego wniosku, ze wiekszosc ludzi nie powinna miec dzieci.

ale chyba faktycznie najlepiej byłoby, żebyś się jak najszybciej wyprowadziła na swoje. jeśli tylko stać Cię na to.

Gość bo z choojem nie ma zartow
pracujesz czy sie uczysz?

Gość
kasika po 1 psycholog! naljepiej jakbys ja tez namowila, ale pewnie nie bedzie chciala po 2 przestan byc dla niej mila, nie ma wytlumaczenia- to matka, przeciez ona cie traktuje gorzej niz obcego czlowieka, czemu niby masz byc mila dla niej? po 3 hmmm najlepszym wyjsciem byloby usamodzialnienie sie i nie mieszkanie z nimi... masz moze jakas prace i w ogole co studiusz?