Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marnuje swoje zycie

Zamiast robic dwa kroki na przod, robie dwa do tylu

Polecane posty

Gość marnuje swoje zycie

Moje zycie stoi dziwnie w miejcu, nie rozwijam sie. Ogladam zdjecia na nk widze po znajomych po ich zdjeciach, tu byli tam byli. Ja nie mam co wklejac, nigdzie nie chodze nigdzie nie jezdze, nie mam zycia towarzyskiego, moze dlatego ze jestem samotna. Bardziej wegetuje niz zyje..smutne to

Gość no_ja_nie_wiem
jak to ? ale przecież sama sobie wybrałaś taki tryb życia ? skoro Cię nostalgia do podróży bierze - to rób wszystko by te podróże odbywać ! a porównywanie sie z innymi... zawsze trafisz na takich, którzy będą mieli lepiej ! też ci powód do smutku !

Gość marnuje swoje zycie
No tak, ale samemu gdzies jechac to zawsze jest mniej przyjemniej, ale wiem co masz na mysli, ze sama jestem pania swojego zycia. Tylko tak bardzo pragne kontaktu ze teraz gdy jestem samotna, praktycznie nie funkcjonuje!

Gość inaczejka
...ależ droga autorko - ty siedzisz na kafeterii...to dobra droga do osiągania sukcesów, ci którzy "byli tu, byli tam" z pewnością prowadzą inny tryb życia....

Gość pipiripi..pi
smutno Ci normalne ale wyjdz do ludzi jak kogos poznasz moze jakas wycieczka rowerowa? od malych rzeczy nie egipt od razupozdrawiam

Gość maja..
Ja też stoję w miejscu. Dokładnie Cię rozumię. Czas leci a ja nic. Nawet nie mam nic. Ty pewnie jeszcze młoda jesteś, a ja niby młodo się czuję ale jestem po 30-stce.

Gość ja tez marnuje zycie
nie moge pozbyc sie meza pijaka, narobil dlugow i ja musze je splacac, jestem przegrancem :-(