Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singielka s

kobiety gardzą kobietami

Polecane posty

Gość singielka s

kobiety które wyszły za mąż gardzą kobietami które są same.... sama sie bolesnie o tym przekonuję... siostra rok temu za maż wychodziłe, była fajna i rozumiałysmy sie, po roku małzeństwa nasze relacje są bardzo złe,, o wszystko sie mnie czepia, jakies pretensje o nic w sumie, najgorsze ze mówi złe rzeczy o mnie męzowi...wiesza na mnie przysłowiowe psy i obgaduje z nim całą rodzinę, to przykre dlaczego kobiaet gardzicie tymi ktore są same.... to nie znaczy ze my singielki gorsze jestesmy, po prostu jeszcze milosc nas nie spotkała...

Gość kafeteriankaa
nie przejmuj sie, glupoty nie da sie wyleczyc:-)

Gość a jakie mają być jak mąż
rucha poza domem wszystko co na drzewo nie ucieka a one muszą robić dobrą minę do złej gry wszystkie jebnięte i sfrustrowane mężatki jakie znam mają rogi do sufitu. te szczęśliwe mają w dupie cudze życie, to czy ktoś jest singlem, zakonnicą, mężatką czy burdelmamą.

Gość singielka s
bo to nie tylko przypadek siostry inne kolezanki ktore teraz za maz wychodzą (taki wiek) tez tak maja po ślubie urywa sie kontakt, nie maja czasu bo mąż dzieci.... a jak juz sie spotkaja to na chwile i z wielką łaską, przykre...