Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona sytuacją

DONLAD TUSK - +++

Polecane posty

Gość bnbmm
no dalej gdzie ci wszyscy kontestatorzy Tuska? zniknęli?

Gość Po oszołom
Tusk nie głosił haseł odnowy moralnej . Palikot ? a Kurski ? Dzielili Polaków i robią to do dzisiaj kto tego nie widzi bo widzi to co chce jego sprawa. Co do ma do rzeczy? Ano to że jeśli platforma jest "be" to PIS na pewno nie był lepszy. Pozdrawiam pionowym uśmiechem zacietrzewiony Piso-motłoch ;-)

Gość hshsuuwiw
bnbmm - czytasz to co piszesz?? Znasz się trochę na ekonomii ?? Jak nie to się nie ośmieszaj - każdy kto sę trochę zna wie co oznacza słowo "prywatny" - prywatny szpital to szpital nastawiony na zysk - takie są prawa rynku - nieopłacalne jest w takim szpitalu leczenie skomplikowanych i ciężkich chorób bo nawet jak służba jest "darmowa"(płacisz i tak na nią składki przecież) to prąd w szpitalu, łózka, leki, materiały, sprzęt sa prywatne i kosztują bo się amortyzują

obiecał, że w Polsce będzie \"polska irlanidia\"..jego słowa, które teraz zapewne pamietają miliony polaków..bedzie praca..jak widać zresztą..tyle stoczni poszło, tyle bezrobotnych..a podwyżki sobie przyznają..ludzie pod przychodniami lekarskimi od 4 rano czekają, by do lekarza się dostać, który przyjmie 5 osób w danym dniu... a polak zmanipulowany reklamą idzie głosować.. więc mają premiera Tuska..a i jest na dobrej drodze do pałacu prezydenckiego..ech.. czy tak miało to wszystko wyglądać? moj stosunek jest apolityczny..

Gość Po oszołom
" Ciekawe po co sie hajtał w Kościele do którego tylko "moherowe berety " łażą - to dopiero obłudajest " Kiedy Tusk powiedział że do kościoła chodzi tylko moher????

Gość hshsuuwiw
jedyne argumenty Pełowców to : "moherowy beret". "piso - motłoch" "ciemnogród" - to już nudne jest i oklepane - powinniście wymyślić coś nowego - zazwyczaj jak wam brak argumentów to rzucacie hasłem "ciemnogród" i sprawa załatwiona nie?? :D:D Hej jak będziesz zdychał pod plotem eleganckiego prywatnego szpitala to będziesz miał jasnogród - aha i zacznij zbierać kase na studia swoim dzieciom :D:D

Gość Po oszołom
" obiecał, że w Polsce będzie "polska irlanidia"..jego słowa, które teraz zapewne pamietają miliony polaków..bedzie praca..jak widać zresztą..tyle stoczni poszło, tyle bezrobotnych..a podwyżki sobie przyznają. " Tak ale Tusk rządzi półtora roku to raz , może oceńmy go po całej kadencji . Dwa kryzys gospodarczy - niezależny od Tuska jest chyba że ja widze co innego .... Stocznie ? to są kwestie które narastały przez szereg lat i nie tylko Tusk jest winny.

Gość hshsuuwiw
"Kiedy Tusk powiedział że do kościoła chodzi tylko moher????" - 15 pażdziernika 2006 :D:D

Gość bnbmm
hshsuuwiw --------------> szpital prywatny może leczyc bezpłatnie mając podpisana umowe z NFZ . przyszło ci to do głowy ?

więc co takiego dobrego wg. Was premier zrobił dobrego dla Polski? boiska? ok.. ale co jeszcze? Nasze państwo staje sie jedną wielką prywatyzacją..

Gość bnbmm
tak na pewno uzył takich słów " Tylko moher chodzi do koscioła " no niewątpliwie takie daty to sobie ja też moge wymyslac

Gość hshsuuwiw
moze nie znaczy musi - każdy widzi i wie jak funduje nam wszystko kochany NFZ :D:D obudź się człowieku - NFZ refunduje świadczenia ,ale NFZ-owi na rękę będzie to , że prywatny szpital będzie samo sobie wypracowywał jakiś zysk bo to właśnie oznacza prywatyzacja - prywatyzacja ma na celu wypracowanie zysku - po co by prywatyzowac jakby wszystko miało zostać po staremu?? - było Pani Sawickiej posłuchać - wam można prosto w twarz mówić prawdę a jak widac nic nie dociera - dotrze jak zaczniesz kase z portfela wywalać - nic nie qmasz i dajesz sobie papke z mózgu robić

Gość bnbmm
" jedyne argumenty Pełowców to : "moherowy beret". "piso - motłoch" "ciemnogród" - to już nudne jest i oklepane - powinniście wymyślić coś nowego - zazwyczaj jak wam brak argumentów to rzucacie hasłem "ciemnogród" i sprawa załatwiona nie" A co robia przeciwnicy Tuska? 2 przykłady z tego topu "Zapatrzeni w televizyjną pake idioci wierzacy w słowa piesków salonowych pokroju lisa" "kto trzyma z zydami bedzie przeciw polakom...Tusk kocha zydów....."

Gość bnbmm
Spadam z tego tematu widocznie jestem debilem bo nie kocham PIS i ośmielam sie ich krytykowac a już obrona Donka to mój największy grzech ;-)

Gość w ogole szkoda gadac
zawsze bylam i bede za PiS oni starali sie poprawic sytuacje w tym kraju uderzajac tam gdzie najbardziej bolalo-przyklad mafia paliwowa... za rzadu PiS odp ludzie byli na odp stanowiskach, a teraz minister sprawiedliwosci jest po jakims wyroku, juz nawet nie wnikam bo to mowi samo za siebie. Palikot -idiota ktory jest niby wielkim biznesmenem, tylko skad wzial pieniadze na rozwoj swoich interesow? a teraz wielce oburzony bo jest zniewazany... Tusk - sepleniacy czlowiek ktory wymysla ustway zeby zylo sie lepiej, zapomnial tylko dodac, ze elicie tego kraju. nasuwa mi sie jedno - glosujcie na PO, bedziemy miec IV rozbior Polski!

Gość he he ha ha
A Kurski ? "Cemny lud to kupi " To jest dopiero arogancja i brak szacunku dla wyborców .

Gość hshsuuwiw
Prywatyzacja oznacza wypracowanie zysku(każdy ekonomista to wie a jak ma się mózg isię go używa to ie trzeba być ekonomistą) Szpital owszem będzie leczył cię bezpłatnie , ale jak zachorujesz poważniej i będziesz np. zapisany na operację albo zabieg to zawsze przed tobą będą operowani ci którzy zapłaca kilka tysięcy - teraz tak się robi np.w prywatnych klinikach - mój ojciec jak mu się spieszyło to za zabieg na żylaki dał 5 tysięcy i za tydzień był operowany, NFZ zapewni ci podstawowe świadczenia - to jego zadanie, ale PRYWATNY szpital MUSI wypracowac sobie zysk i będzie miał prawo do wykonywania płatnych zabiegów - bogatych ludzie jest spora grupa i to oni będa poddawani zabiegom w pierwszej kolejności a reszta niech sobie czeka w kolejce (a wiadomo , że kolejki nie znikną jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki bo z jakiej niby paki??) może samo w końcu przejdzie :D Daliście sobie wmówić jak dzieci :D

Gość hshsuuwiw
Kurski jak widać miał rację - jesteście ciemnym ludem i kupujecie aż miło te farmazony wciskane przez PO - co np. złego było w próbie zaostrzenia prawa?? Jeżeli to jest dla was to zło co PiS proponowało to śmiem twierdzić , że piszę z ludżmi z półświatka bo tylko takim to wszystko nie pasowało

Gość he he ha ha
" Prywatyzacja oznacza wypracowanie zysku(każdy ekonomista to wie a jak ma się mózg isię go używa to ie trzeba być ekonomistą)" i ty piszesz że jedyne argumenty pełowców to moher ? a sam obrażasz innych . nie potrafisz normalnie rozmawiac ? musisz byc takim wściekłym pisowskim pieskiem z pianą na ustach ?

Gość hshsuuwiw
nie ma władzy idealnej , ale to co wyrabia PO to jest najgorsze co mogło na s spotkać - a najśmieszniejsze są teksty "wstyd mi za prezydenta " bo np. nie przytakuje pani Merkel i się stawia - lepsza jest polityka na kolanach - chowanie głowy w piasek - całe życie będziecie czuli się gorsi od reszty Europy do tego stopnia że wolicie się nie wychylać bo to "wstyd" ??

Gość hshsuuwiw
" " Prywatyzacja oznacza wypracowanie zysku(każdy ekonomista to wie a jak ma się mózg isię go używa to ie trzeba być ekonomistą)" i ty piszesz że jedyne argumenty pełowców to moher ? a sam obrażasz innych . nie potrafisz normalnie rozmawiac ? musisz byc takim wściekłym pisowskim pieskiem z pianą na ustach ?" Porównaj to co napisałam ja i twoje epitety pod moim adresem - widzisz to co ja ?? :D:D

Gość he he ha ha
" śmiem twierdzić , że piszę z ludżmi z półświatka bo tylko takim to wszystko nie pasowało" typowe pisowskie mędzenie kto przeciw ten : bandyta masz w sobie dużo ignorancji dla odmiennych poglądów i zwyczajny brak tolerancji . widac że za dużo rosołku z kaczki się nażarłeś . pozdrawiam . i nie podskakuj tak na tym krzesełku z nerwów bo ci zyłka pęknie "ciemny ludku " - to akurat Kurski mówił o swoich wyborcach , jak ci to pasuje to ja nie mam obiekcji już.

Gość hshsuuwiw
he he - ja mam wrażenie , że tobie ta żyłka już dawno pękła :D:D

Gość he he ha ha
" Porównaj to co napisałam ja i twoje epitety pod moim adresem - widzisz to co ja " No to co ja pisze to odpowiedz na twoją zaczepke . pierwszy zaczołes obrażac więc odpłacam pięknym za nadobne . Mi zyłka? to w twoich postach sączy się jad nie w moich i twoje są emocjonalne .

Gość hshsuuwiw
he he - to co piszesz się kupy nie trzyma - z czego wnioskujesz nacechowanie emocjonalne moich postów?? Nie jestem tobą ...:D:D:D

Gość hshsuuwiw
musze lecieć bo praca czeka - a ty pracujesz czy jesteś bezrobotny??

Gość he he ha ha
" polityka na kolanach - chowanie głowy w piasek - całe życie będziecie czuli się gorsi od reszty Europy do tego stopnia że wolicie się nie wychylać bo to "wstyd" ??" Kaczynscy zrobili z nas pośmiewisko obrażając sie za kartofle ;-) I jedyne co potrafią to tupac nózkami mając w kieszeni plastikowy nożyk ;-) A najlepszy był prezydent Pis-u co dał sie wciągnąc w gierki Sakaszwilego i potem krzyczał : " To rosjanie !!! poznałem po języku" I nie polityka na kolanach patałachu tylko rzetelna spokojna i merytoryczna dyskusja i pragmatyzm a nie wymachiwanie szabelką . Koniec dyskusji . nie mój poziom jednak Nara :-)

Gość he he ha ha
mam prace słonko ty moje pisowskie !!! ;-)

w niedzielę teraz są wybory, więc wybierzcie dobrze, kto będzie was reprezentował Europarlamencie.. wg. obopów i różnych cudów niewidów najwieksze szanse w kolejności mają, po, sld, pis,