Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edsgsdds

szkola

Polecane posty

Gość edsgsdds

kobieta z matmy wystawila mi jeden czyli poprawka w sierpniu, zastanawiam sie czy jest ona trudna. moze jednak jest szansa ze pozwoli mi poprawic jeszcze raz jeden spr, myslicie ze warto ja o to poprosic?

Gość edsgsdds
nikt sie nie wypowie?

Gość no a co ci grozi zapytac
Inna sprawa to taka, ze jakbys sobie nie bimbala przec caly semestr to bys jej nie miala. Jesli sie chce to na 2 da sie zaliczyc matme.

stary .... komis jest jak baraże albo sie utrzymasz w ekstraklasie albo spadek do 1 ligi . pros o spr

Gość edsgsdds
komis az tak trudny?

walcz o spr :) chyba, że serio było bimbanko cały semestr i rok to nie ma na co liczyć. Głowa do góry to nie koniec świata ;]

Gość edsgsdds
tylko ze ja raz juz ten spr poprawialem zabraklo mi wtedy 2 punktow i teraz musialbym ja prosic o powtorna poprawe

Gość fanfa
ja pisalam komisa rok temu jestem w liceum a komisa pisalam po pierwszej klasie i byl naprawde prosty pisemny a ustny jeszcze prostszy poza tym nauczyciele naprowadzaja na ustnym na to jak jakies zadanie rozwiazac i jak widza ze lapiesz i dalej sam/a robisz to dostajesz punkty. na jakies 30 moze 40 osob ktore w zeszlym roku pisaly komisa nie zdala tylko jedna osoba a mi wystarczyly tylko dwie godziny korkow i sie udalo. dodam ze jestem fatalna z matmy. w tym roku tez mnie czeka komis ale juz sie tak nie boje bo wiem jak to bedzie :) naprawde nie ma sie co stresowac tylko chodz na korepetycje i rozwiazuj zadania w domu a uda sie napewno. powodzenia

Gość to moze weź sie
w koncu naucz? ja nie wiem co trzeba robic zeby miec buta na koniec z matmy...pamietam ze ja w liceum byłam zagrozona z maty fizy i chemii na raz w jednym semstrze bo te przedmioty mi nie lezały ale jak sie wziełam za siebie to z maty na koniec miałam 4 a z fizy i chemi 3 wiec idzie jak sie poswieci troche czasu.

Gość edsgsdds
naprawde mi zalezy zeby nie miec tego komisa, myslicie ze jak ja poprosze i powiem ze od sierpnia bede miec korki to sie zgodzi?

Gość andale
stary ile razy mozna poprawiac jeden sprawdzian ?? wez sie w garsc !

Gość edsgsdds
podnosze

Gość edsgsdds