Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexy angel

__Odezwał się do mnie mój ex po 6 latach__

Polecane posty

Gość sexy angel

Dodam, że rozstaliśmy się polubownie bo nie moglismy znieść monotonii, która zapanowała w naszym związku. Zadzwonił tak po przyjacielsku, co słychać itd. Na koniec zapytał czy może zadzwonić do mnie w weekend? O co mu chodzi nagle?

Gość MYśliczanka
MOZE NAGLE NIEMA Z KIMS I PRZYPOMNIAL SBIE ZE JESZCZE TY JESTES NA SWIECIE, JESLI CHODZI O TAKIE RZECZY FACECI NIE MAJA SKRUPOLOW ;-)

Gość sexy angel
ktoś miał podobnie:O nawet o nim nie myślałam specjalnie przez te lata.. tylko sam się przypominał w święta, urodziny jak dzwonił zeby złożyć życzenia

Gość gadam_sobie_
ja tak miałam...odezwał sie do mnie były mąż - ale się z nim nie spotkałam :)

podejrzal Twoje fotki na nk, stwierdzil ze niezla z Ciebie szpula teraz i zastanawia sie czy wejsc drugi raz do tej samej rzeki. Oczy szeroko otwarte Kobietko :)

Gość sexy angel
też tak pomyślałam sobie, że trochę jak koło zapasowe chce mnie potraktować, tylko że przez te wszystkie lata ciagle się dopytywał o mnie mojego brata i teraz gdy sie dowiedział ze jestem sama od 2 miesięcy to "przylazł"

Gość sexy angel
ale macie rację ... drugi raz do tej samej rzeki...

Aniolku powaznie sie zastanow czy chcesz przez to przechodzic po raz drugi. 6 lat w zwiazku to masa czasu, znacie sie pewnie na pamiec. Zaciskam kciuki za odpowiednia decyzje!

Gość camae
Przecież w rzece woda ciągle się zmienia... co wy z tą rzeką? Chyba że o bagno chodzi tylko rzeczy nie nazywacie po imieniu.

Gość sexy angel
dziękuję za rady, tylko to była Wielka miłość i mimo iż mieliśmy dosyć siebie pod koniec to boję się, że to wróci ...chemia ... pokrewne dusze ...dwie połówki :O jak to racjonalnie sobie wytłumaczyć i nie dać się chemii

Gość to masz odpowiedz
;)

Gość sexy angel
byliśmy jeszcze dłużej ze sobą 8 - 6 lat przerwy mamy teraz po 30 - 34

Gość camae
A co z tą nudą? Myślisz że on się zmienił? Wrócisz do niego,a po tygodniu okaże się , ze to porażka, bo nic nowego Cię nie spotka.

Gość sexy angel
to fakt:O minie euforia a on znów posle mnie do gotowania obiadków choć z drugiej strony sprzatał, robił zakupy, prał, mył samochód itd. Tyle, że nie mielismy juz o czy ze sobą rozmawiać a to jest najważniejsze w związku. Nasze zainteresowania były wspólne sport, podróże i ...boski sex... :D Już sama nie wiem

Gość a dlaczego zaraz
Ja bym dała szansę temu zwiazkowi. Z tego co piszesz wynika, ze facet wciaz mial na ten zwiazek nadzieję, i czekał na sposobnosc, a nie tak, że nie utrzymywał kontaktu w ogóle i nagle wyskoczył. Dajcie sobie szansę, oboje.

Gość sexy angel
tak myślisz na chwilę obecną nie kocham go, ale on jest z tych co potrafią zdobywać kobietę. Wszyskie chwyty, które mile łechcą kobiecą próżność. Łącznie z serenadami pod oknem, oświadczeniem się na korytarzu przy moim dyrektorze w pracy(do dzisiaj mam pierścionek-nie chciał odebrać), rozsypywaniem kwiatów (cała droga do auta) w urodziny. Jak sie budziłam w weekend świeże bułeczki i śniadanko do łóżka. Przejechał 800 km żeby zobaczyć mnie przez 10 minut i wiele innych chwytów

Gość lolada
ale lol

Gość a dlaczego zaraz
za dobry byl i dlatego sie znudził. Tak bywa, bo baby są głupie :P Myślę, ze gdybyś trafiła w życiu na paru złamasów i dopiero na niego, to złapałabyś go i nie pusciła. Ja bym dała szansę temu zwiazkowi, może oboje juz troche dorośliście bardziej do niego.

Gość sexy angel
dobrze mi radzisz i masz rację. Wkurzał mnie tymi kanapeczkami do pracy z sałata, pomidorkiem, rzodkiewką .... albo dzwonił, kupiłem dla ciebie ...coś nie ważne ale przewaznie ciuchy a ja z pyskiem, że nie taki kolor.. Tak było przyznaję, wredna ...hm Prześpię się z tym jeszcze a ajk zadzwoni to pewnie nie wytrzymam i znów naklikam jakiś temat o tym 🖐️ dzięki wszystkim za rady