Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem i pytam ciągle

jaki kolor włosów ?

Polecane posty

lekko opalona skóra, włosy długie i gęste [ do pasa ] , proste, naturalny złoty blond, oczy niebieskie chciałabym jasny ciepły brąz ale wszyscy mi odradzają i mówią,że w jasnych lepiej :O

Gość nie słuchaj innych
mi wszyscy odradzali czerwień - a był to najlepszy kolor, jaki w życiu miałam! Potem tym "innym" się podobało! Nie rób od razu radykalnej zmiany - łatwiej będzie wrócić do naturalnego.

i tak farbuję, rude też miałam:D i mnie się podobały chciałam spróbować czegoś ciemniejszego, zwłaszcza,że latem do opalonej skóry blond mi się źle kojarzy

a prawie wszyscy twierdzą,że w blondzie najlepiej i nie ma co poprawiać natury :O

Gość do odważnych świat należy
:-)

Gość oliwia1666
Jezeli masz naturalny złoscisty odcien blondu nie farbuj na brąz. Nawet jasny braz na włosach blond wyjdzie ciemniejszy.. Radziłabym raczej zostawic włosy w spokoju;)

Gość brązowe
do opalonej skóry i niebieskich oczu będą pięknie pasować!

to mam jeszcze tylko pytanie dotyczące koloru włosów i brwi, bo słyszałam,że w przypadku blondów i brązów mają być ileś tam ciemniejsze, a w przypadku czarnych jaśniejsze moje brwi są szaro- brązowe i nie wiem, jak przy ciemniejszych włosach mają wyglądać

Gość Co to jest prosze o odpowiedz
A ja ma gdzies co inni mowia i fabuje sie jak mam ochote, raz wygladam lepiej a raz gorzej, nie sugeruj sie innymi a soba(no ew. chlopakiem swoim ale tez bez przesady:)

No tak ,tylko pamiętaj, że już do swojego koloru nie wrócisz, będzie o wiele ciemniejszy. Może przyciemnij farbą ziołową lub szamponetką... :)

Oliwia - mój naturalny kolor podobał mi się zimą i podobał kiedyś,a odkąd zaczęła się epoka blond solarek nie umiem jakoś zaakceptować swojego wakacyjnego wyglądu, mimo,że naturalnego, może jestem przewrażliwiona