Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malgorzatte 27

Dziewczyny masujcie cycki. To na prawde pomaga!!! Są wieksze!!!!

Polecane posty

Gość Malgorzatte 27

Przypadkiem natrafilam w necie na masaz piersi który powieksza. Przed wczoraj zastosowałam go pierwszy raz. I piersi są wieksze!!! Widze roznice! Moze nie jakos super duzą ale są ładniejsze o troszke wieksze!! POszukajcie sobie w necie o tym masazu. To sie nazywa masaz Kasi chyba. Super efekty ponoc są po roku masowania. A dziala to tak ze jak masuje sie piers to wydziela sie jakis hormon który powoduje ze piers rosnie. POLECAM!

Gość no wlasie wydziela się hormnon
w związku z tym osoby mające np tendencje do powstawania torbieli lub mające zaburzenia dotyczące wydzielania się prolaktyny powinny sobie taki masaż odpuścić.

Gość Misiek Wyzwoliciel
Wymasuje was wszystkie:D

Ja takze polecam. Stosowałam ten masaz pare lat temu i troszke sie piersi powiekszyly. Mysle ze jakbym stosowala go dluzej to moglyby zmienic nawet rozmiar z A na B. Aha, piersi sa po tych masazach takze jedrniejsze.

Gość fsdgbadfg
hahaha ale wy gupie ejstescie. cycki wam rosna po masowaniu lol. kurde wiadomo przeciez, ze zalezy od cyklu i od dni, czasem sa jedrniejsze czasem mniej, czasem bardziej strecza, a czasm opadaja, ale na boga, jaki masaz?????? w koktajle tabletki odchudzajace i takie inne bzdety pewnei tez wierzycie :D

Gość mala mmiii
a co zrobic zeby były mniejsze bo dość mam juz tej mordęgi

Gość piękno
Ja zawsze smaruje balsamem po kąpieli, robię taki masaż, piersi mam jędrne:).

Gość kiu9u8y8il
Masowalam i pomoglo ale efekty dopiero są po okolo tygodniu. Zero rozstepow.

Gość mozg sobie wymasuj
mozg sobie wymasuj, moze zacznie dzialac

Gość masage
Nie mogę znależć w sieci żadnego masażu, są tylko książki. Miesiąc temu kupiłam serum do piersi AA, nie dal efektów choć piszą na nim że cuda się robią. Kupiłam żeby czymś masowac piersi. Informuję, że nie jestem durna i naiwna, mam 32 lata. Zauważyłam różnicę już po 2 dniach (rano i wieczorem po prysznicu zimno-ciepłym masaż serum). Piersi stały się jędrniejsze, optycznie nie widziałam róznicy ale w dłoni stały sie pełniejsze. Więc jednak masaże są niezawodne.