Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubelek z mlekiem

mam problem z suknia?

Polecane posty

Gość kubelek z mlekiem

wczoraj mierzylam suknie u krawcowej i okazalo sie ze zle mi sie w niej chodzi.krawcowa zaproponowala zeby podciac troche przod sukni, ale ja boje sie ze zle to bedzie wygladac.Z drugiej strony boje sie ze sie przewroce.Kolezanka mowi ze moze cos z halka jest nie tak bo ona miala suknie do samej ziemi i nie bylo problemu z chodzeniem? w czym jest problem, macie jakies pomysly?moze ktroras z dziewczyn tez tak miala? co mam zrobic?

Gość ale w czym problem
jak to się źle chodzi, zaczepiasz butem o przód? Halkę masz usztywnianą na kole? Ja też mam do samej ziemi i chodzi się wygodnie, a nawet tańczy. Halkę mam na małym kole, ale trzyma suknię wystarczająco daleko od butów. Suknia powinna być ok. 0,5 cm nad ziemią z przodu.

Gość kubelek z mlekiem
tak zaczepiam butami o suknie.halke mam na kole ale nie wiem czy jest usztywniana.o,5 cm z przodu, to moja bylaby krotsza wiec nie wiem ...

Gość czarna koala
większe koło albo skrócić przód sukni.

Gość kubelek z mlekiem
ale skad ja mam wziac inna halke? i czy to napewno cos pomoze? teraz boje sie skaracac sukni bo moge smiesznie wygladac, a poza tym jak patrze na zdjecia sukni kolezanek, z wesel na ktorych bylam to kazda ma suknie do ziemi.

Gość czarna koala
no to kup buty na wyzsszym obcasie. suknie nie są - nie powinny! - być do ziemi, bo niemozliwoscia by bylo sie w nich poruszac. powinny sie konczyć niewiele nad ziemią - na takiej wysokości by mogł się spod nich wysuwac czubek pantofelka. a jesli są do ziemi to powinny miec szerokie koło żeby nie deptać po przodzie. poproś żeby Ci na razie podpięła i zobacz jak bedzie wyglądać. przecie znie musi ciąc od razu.

Gość lokatka
tez proponuje wyzsze buciki :)

Gość kubełek z mlekiem
tylko ze ja juz buty mam kupione i suknie musze dopasowac do nich a nie odwrotnie.slub za dwa tygodnie a ja nie wiem co robic:-(

Gość czarna koala
no to skróć lekko suknię. innego wyjscia juz raczej nie masz.