Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asprzedam a

NO - SPA w ciąży

Polecane posty

Gość asprzedam a

lekarz polecił mi zaopatrzyć się w nospę na okres ciąży, mówił, że się przydaje. miałam uporczywe bóle w podbrzuszu jak na okres na samym początku ciąży. teraz jestem w 16 tyg. i znowu pojawiły się te bóle. byłam na usg i z dzieckiem wszystko w porządku. zapomniałam zapytać o tą nospę (wcześniej polecał mi ją inny lekarz) . ten który robił mi to usg teraz powiedział, zę takie bóle są normalne. ale przez kilka tygodni nie bolało wcale:O w związku z tym pytanie: czy któraś z was ma podobnie na tym etapie ciąży? i jak stosować nospę (ile razy dziennie).

Gość asprzedam a
podnoszę

Gość mklgfvghjlkknbvhgchfgbvm
Ja stosowałam nospę w ciazy bo miałam kłucia w podrzuszu, i też bolał mnie brzuch jak na miesiączke. Jeśli nie będziesz w najbliższym czasie u lekarze, to zapytaj farmaceuty, powinien ci doradzić. Wiele moich znajomych będą w ciązy stosowały no spę

Mi też dokuczają bóle podbrzusza, w sumie od samego początku(teraz 10 tydz) Lekarz zalecił mi więc no-spę. Przyjmuję jak zacznie mnie boleć, przy mocniejszych bólach nawet 2 tabletki(tak mi zalecono). No-spa jest nieszkodliwa, nie ma wpływy na dziecko, działa jedynie rozkurczowo.Jeśli doskwierają Ci częste bóle to możesz przyjmować no-spę profilaktycznie codziennie przez tydzień-to też mi powiedział mój gin. pozdrawiam

no spa jest zalecana gdy boli podbrzusze bo zapobiegać ma skurczom macicy która chce się pozbyc zarodka, lekarz powiedział mi że negaywne skutki sa mniejsze niz pozytywne w jej stosowaniu