Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniutkawawka

PPRZESTROGA DOTYCZACA FOTOGRAFÓW KTÓRZY MANIPULUJĄ8230

Polecane posty

Gość Aniutkawawka

Dziewczyny wybierając fotografa zwracajcie uwagę ile zdjęć oglądanej pary jest na stronie fotografa lub w jego fotograficznym portfolio. Piszę to, jako przestroga, bo my się nabraliśmy na pokazywane pojedyncze wybrane zdjęcia. Jesteśmy już po ślubie i rzeczywistość pokazała jak można być zmanipulowanym przez ,,fotografa”

Gość ale o co chodzi bo nie wiem

Gość AniutkaWawka
Oj może nie całkiem dokładnie napisałam. Chodzi o to, że zachwyciliśmy się zdjęciami fotografa, które miał umieszczone na swojej stronie. Potem wpadliśmy w zachwyt oglądając jego zdjęcia w albumach. Naprawdę zdjęcia były śliczne, jednak nie zwróciliśmy wtedy uwagi, że co zdjęcie to inna młoda para. Fotograf wybrał najładniejsze zdjęcia, które mu się udały i pokazał nam, jako przykład swoich umiejętności. Dostaliśmy od fotografa 100 zdjęć wklejonych w album i płytę z około 1000 zdjęć w formie cyfrowej. Na 100 zdjęć ciekawych ładnych już naprawdę naciągając jest 10. Tych z płyty nie da się oglądać. Chcemy, aby fotograf zwrócił nam pieniądze, ale on się na to nie chce zgodzić. Jesteśmy w kropce i nie wiemy co mamy robić.

Gość magnoliaj
WSPÓŁCZUCIA

Gość Oj....
Poproś fotografa o wystawienie imiennego rachunku za zrobione zdjęcia. Zobaczysz jaka wtedy będzie jego reakcja.

Czy moglabys napisac miasto z ktorego jest fotograf?? Bardzo bym Cie o to prosila bo w sobote podpisuje umowe z takim jednym ktory oferuje podobne ilosci zdjec i wystraszylam sie ( wiem, glupie) ze to ten sam :o Takze jesli mozna to tylko miasto lub okolice