Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juz nie wiem jak zyc

Czy warto poczekac z ta decyzja?

Polecane posty

Czy wszyscy chłopacy licza na seks w zwiazku czy to jesli dziewczyna zwleka z rozpoczeciem wspołzycia musi byc powodem rozstania?????? to po uj mowi Kocham cie......!!!!!!!!!!!!....Nie potrafie juz teraz zaufac i w kazdym bede widziała , iz chce jednego a jak nie dostanie to zostawia :(...ciesze sie ze jednak mu sie nie oddałam....ze czekałam jakis czas widac ze znudziło mu sie czekanie...Czy chłopak ktoremu naprawde zalezy na dziewczynie rozstaje sie z nia z takiego powodu????? zwiazek to cos wiecej niz seks..co myslicie drogie/dzy kafeteriuszki/e????

widze ze chyba nikogo podobna sytuacja nie dotkneła czyli u wszystkich jest idealnie;]

Gość Wiiiktoriia
Masz rację, jeśli komuś chodzi tylko o sesks i z tego powodu sie rozstaje - to szkoda na niego tracić czasu i napewno nie jest Ciebi wart. Jeśli znajdziesz odpowiedniego, któremu będzie zależało na czyms więcej to napewno uszanuje Twoją decyzję i poczeka, a nie zostawi Cię z tego powodu... Chociaż w dzisiejszych czasach w większości facetom chodzi tylko o jedno... Ale zdarzają się też normalne wyjątki :) Więc może jednak warto poczekać :)

Gość ulka28
jak po 3 miesiącach nie wylądowaliście w łóżku to się nie dziwię że zostawił Ciebie.

Gość Wiiiktoriia
a tak w ogóle to też miałam podobną sytuację heh :) wiec nie jesteś jedyna :) Nie jest tak wcale idelanie jak się wydaje :)

dzieki widze ze seks jest wazniejszy od bycia razem piekny swiat ....nie wyladowalismy bo nie umiałam do konca zaufac a co 3 miesiace to jakas granica do cholery?????????!!!!!!!!!!!!...zreszta co ja bede głupim lampucera ktore sie puszczaja juz na 1 randce w aucie mowic i tłumaczyc..porzadne laski skumaja o co biega jak to jest kiedy da sie chłopaka na wstrzymanie a on rzuca

ile moze czekac a ku rwa do usranej smnierci skoro nie zasłuzył i wymusza na kims presje seks to nie zawody..a kijta to niech sobie na ryby idzie i zanuzy niech mu rybki possja!!

to co mam trzymac chłopaka dajac mu dupy ??? co to za zjebane czasy wszystko idzie jelsi ma sie w czyms interes ...interesownosc wkrada sie nawet w zwiazek ze sie jest dla korzysci to jebac was skurwieli!!!!

Gość wiiktoriia
no z tymi 3 miesiącami to dobre... jak facetowi chodzi tylko o to... to szkoda na niego czasu tracic... Jak sie nie moze powstrzywac i od razu z tego powodu rzuca to widocznie dla niego wszystko jedno czy do lozka pojdzie z ta czy z inna...

Gość oo własnia tak
teraz autorko powinnas byc z siebie dumna ! gratuluje! czas jaki sie jest razem nie jest wyznacznikiem kiedy isc do lozka...tak samo jak pocalowac sie mozna na 3 randce, takie rady mozna przeczytac jedynie w 'bravo girl ' . trzeba sie szanowac, nie ulegac instynktom biologicznym... a facet ktory dlatego odszedl, nie byl niczego wart, zalezalo mu na jednym! gdyby mu zalezalo poczekalby i zrozumial.

Wiiiktoriia dzieki za pocieszenie chociaz jedna madra wypowiedz:) pozdrowki

Gość fcc
Nie trzeba byc puszczalska, zeby oodac sie facetowi. Jesli kobieta czuje, ze to TEN to chce seksu. Ile mial facet czekac i zyc w niepewnosci? Jestes egoistka.

o własnie tak dokładnie czas nie jest wyznacznikiem zreszta po miesiacu zwiazku musiałam wyjechac za granice w waznych sprawach wrociłam niedawno i po miesiacu sie rozwaliło!!...i to ze napisał zeby byc tyle ze soba i nie wspołzyc to lekka przesada" nosz kurwa....nic tylko jebnac przez ten głupi łep!!!....lekka przesada to byc z kims dla seksu a njie po to ze na kims zalezy ze kocha sie za wszystko a nie czeka jak podstepny chuj zeby dziewczyna mu sie oddała i zeby mu ulzyło zrobic to TAK ale z miłosci ze wiesz ze ta osoba nie zostawi ze nie bedzie myslec o sobie ludzie nie znizajcie sie do zwierzat

Gość nie jesteśmy okropni
hmmmm...wiesz co nie chodzi o czas....byc moze chodzi o osobe... mysle ze jak spotkasz tego odpowiedniego to nie bedziesz miec dylematow czy mu sie oddac czy nie a on nie bedzie nalegał tylko zrozumie....zreszta jk trafisz na tego odpowiedniego to nie bedzie w ogole takiego tematu bo sie wszystko samo ulozy...ja z jedynm chłopakiem byłam rok zanim to zrobilismy wiec gówno prawda ze 3 miesiace to granica i ze potem facet odejdzie...natomiast z moim narzeczonym zrobilismy to na 3 randce (znalismy sie co prawda poł roku ale to nie zmienia faktu ze to była nasza 3 randka)...

w jakiej niepewnosci?????????????!!!!!!!!!!!!!! mogł ze mna o tym pogadac?????? niepewnosc to jak sie jest z kims a ta osoba nas olewa a ja go nie olewałam!!! i nie jestem egoistka taka potrzeba płytka zreszta jak seks lub jego brak to nie egozim liczy sie cos wiecej w zwiazku niz seks..szczerosc poczucie bezpieczenstwa szacunek miłosc tak trudno to Łosie skumac???????????????

Gość Wiiiktoriiia
Nie ma za co ;) Tez kiedys myslalam ze jak sie tak bedzie czekac to nigdy sie nikogo nie znajdzie bo wszystkim tylko o to chodzi... Wielu niby 'fajnych' facetow sie przewinelo, a jednak kazdemu chodzilo tylko o to ;) Ale widac ze masz do tego madre podejscie, a nie tak jak niektore ze najchetniej to juz na I randce.... A tego mozna Ci jedynie pozazdroscic bo dzieki takiemu podejsciu znajdziesz odpowiedniego faceta a nie byle jakiego kolesia ktoremu spieszy sie do lozka;) Ma byc sesks z milosci... a nie milosc z seksu ;) a niekotrzy ta zasade myla... ;)

Gość oo własnia tak
fcc-> nie mam slow... jest egoistka?? hehe ! i bardzo dobrze. czytajac te posty nasuwa sie jeden wniosek- swiat schodzi na psy! a w takim swiecie trzeba myslec o sobie..chociazby po to zeby jakies dupek nie wykorzystal i nie rzucil jak szmaty keidy juz osiagnie swoje !! autorka zachowala sie jak nalezy, nie ma nic sonbie do zarzucenia, a kiedy go spotka bedzie moga przejsc z uniesiona glowa!! iff.. ciesze sie ze jest kilka porzadnych kobiet..garstka ale zawsze..

Gość nie jesteśmy okropni
z sexu to co najwyzej mogą dzieci byc a nie miłość...

oo własnia tak-> ciesze sie ze ktos madry mnie rozumie...i ciesze sie ze to wyszło tak niespodziewanie kiedy pytałam go czy chce nadal ze mna byc ...ze nie dałam sie wykorzystac z tego jestem zajebiscie dumna....Seks to nie tylko fizyczna potrzeba to jest cos co ma łaczyc ludzi dorosłych ludzi a ja gowniara nie jestem...Jednak nic w zyciu nie dzieje sie bez przyczyny i dobrze ze zawsze czekam a nie podejmuje pochopnych decyzji pod impulsem ze jednak słucham swojego rosasdku a nie tego co mowia inni ze taki juz jest swiat i ze trzeba robic tak jak inni robia gówno prawda ja wybieram swoje zdanie a nie zdanie innych dla ktorych szmacenie własnego honoru jest wporzadku powodzenia w zyciu kiedys wam to na berety wejdzie poczucie winy ze sie skurwiliscie bo tak trzeba :D hahahhaha trole

Gość fcc
tak, jest egoistka, bo chce od faceta bog wie czego, jedoczesnie oczekujac, ze ten zrezygnuje ze swoich potrzeb.

jedno wiem ze jesli ma sie trzymac faceta przy dupie tylko dlatego ze daje mu sie seksic i tkwic w czyms takim to ja dziekuje czuje sie o wiele lepiej go nie majac i wiedzac ze sie nie puszczam po to by zatrzymac faceta bo jak mu nie daje to juz sie nie licze jako dziewczyna:) inni tego nie rozumieja bo sa opoznieni chyba....

fcc a Powiedz mi czy ktos umarł z braku seksu ze tak piertolisz jak potłuczony>? seks ale w swoim czasie a jak mu potrzeba scisnie to niech se zwali i po bolu tacy wszyscy wedukowania nie wiedza ze masturbacja istnieje> hahah smiech na sali jak ktos nie moze zapanowac nad popedem to na drzewo banany prostowac a nie miedzy normalnych ludzi.....gwałcicieli tez tak bedziesz tłumaczył?????????????????????? bo mu sie chce to idzie gwałcic skoro zadna mu nie chce w danej chwili dac?????

Gość oo własnia tak
fcc-> jestes kobieta ? i oddalas sie wtedy kiedy facet tego chcial? autorko- dzieki! myslimy identycznie! i slusznie! tego jestem pewna.. ! jezeli facet jest tylko dla sexu to zal mi was kobiety ktore na to przystaja... szanujcie sie !

oo własnia tak-> tak myslismy tak samo ...ja powiem tylko ze nie warto sie spieszyc bo sie tylko samemu dołek podkopuje najpierw trzeba wyczuc chłopaka a potem mozna pomyslec o wspołzyciu.....a kiedy koles jest z toba ze stoperem w reku i odmierza czas to mu ze tak to ujme huja zalezy na dziewczynie;] wtedy najlepiej niech sobie idzie do burdelu a nie wiaze sie Burdel jest niezobowiazujacy kazdy jest zadowolony i co najwazniejsze NIKT NIE MUSI CZEKAC!!!

Gość anka78_1
a ja się Was pytam gdzie wasze libido? zakopałyście je czy co?

Gość fcc
Po co ma walic konia, jak mozna uprawiac seks z dziewczyna? Takie rozwiazaniejest dobre dla osob samotnych, a nie tych w zwiazkach. A skoro seks w swoim czasie, to ciekawe, czy czekalabys na romatyczna kolacje/kwiaty/przetulanie czy czego tam jeszcze pragniesz, a facet by ci powiedzial "wszystko w swoim czasie, musisz troche poczekac". Nie, ty bys chciala, zeby on spelnial wszystkie twoje zachcianki. Jestes strasznie rozpieszczona :o

Gość wiosenna rosa
Podstawowe pytanie - ile masz lat i czy jestes dziewicą? Inaczej sie zachowuje 20 ldetnia dziewica a inaczej dojrzała kobieta. Pamiętaj, że związek to tez sex, skoro kobieta nie ma ochoty na swojego "chłopaka" to znaczy, że coś jest nie tak, że go nie kocha, nie ufa mu - no chyba że ma kilkanaście lat.

Gość fcc
I jedyny ratunek dla ciebie, to znalezienie faceta, ktory nie ma zadnych potrzeb seksualnych. Bo kazdy inny poczeka kilka miesiecy i wreszcie odejdzie.

Gość do juz nie wiem jak zyj
a mozesz napisac ile masz lat ? wtedy latwiej bedzie cos ci odpisac

Gość badzo dobrz zrobilas
zostawiajac go.przynajmniej wiesz jak "bardzo" mu na Tobie zalezalo. Zwiazek wiaze sie z wyrozumialoscia do tej drugiej osoby.