Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juz nie wiem jak zyc

Czy warto poczekac z ta decyzja?

Polecane posty

ja nie złamałam zadnej zasady bo nadal jestem dziewica:) i nie wstydze sie do tego przyznac ale kazdy skresla takie dziewczyny cnotki niewydymki jka tak mowi sie...coz ja wiem swoje i oo własnia tak -> hehe dokładnie my wiemy swoje a inni nam jeszcze cos wmawiaja ze przeczymy jak nie rozumiecie tematu to siooooo sioooo..elo

Gość kotka222
mysle ze nie warto zwlekac jakos przesadnie dlugo, pierwszy raz jest przreklamowany tak prawda, a fizjologii nie oszukasz, chlopak 17-18 letni ma najwzyszy poziom testosteronu we krwi nic dziwnego ze mu sie chce. jak bedziesz tylko pamieac wczesnie aby sie zabezpieczyc to bedzie o.

a kto tu mowi o 17-18 latku?????????? ... to zes walła hahahhahaha takim chłopakom wtedy tylko i wyłacznie chodzi o jedno a nie o budowanie zwiazku uczuciowego tylko o fizjologie to w takim wypadku to juz w ogole sensu nie maaaaaaaaaa

Gość dsdddsfdsf
jesli jestes wartosciową dziewczyną, masz dobre pelne milosci mysli, szacunek do ludzi, to jestem pewna ze przyciagniesz do siebie w koncu wartosciowego mezczyzne ;) uspokoj sie i nie trac nadziei. z miloscią fizyczną warto poczekac do slubu jak najbardziej! jak chlopak cie naprawde pokocha to poczeka, pozdrawiam

Gość zwykła 21-latka
Do Już nie wiem jak żyć Mam 21 lat i jeszcze pół roku temu miałam podobny problem z chłopakiem. Odszedł po 2 misiącach bo nie dostał tego na czym mu zależało. Ja nie wiem czy to ten świat kręci się tylko wokół seksu czy to może ze mną coś jest nie tak. Kieruję się swoimi zasadami i dobrze mi z tym, choć czasem jest ciężko i smutno. Do przywracacie wiarę w ludzi:) naprawdę świetne komentarze i trudno się z nimi nie zgodzić. Miło wiedzieć że są normalni ludzie na tym durnym świecie

Gość zwykła 21-latka
ucięło mój komentarz:) ostatnia część wypowiedzi była skierowana do oo właśnie tak i paul86

NIe wszytsko kręci się wokoł seksu, ale seks jest nieodłączną częścią zdrowego związku dwojga ludzi. Jezeli ktoś uważa inczej to chyba jest chory. Nie wiem co jest dziwnego ,że ktoś chce sie kochac z osobą na której mu zalezy. Czemu właściwie ma służyć czekanie z seksem?

Do Miarka poczytaj sobie od poczatku o co mi chodzi bo jak narazie wypowiadasz sie natemat temat topicu swoja droga a moja sytuacja tez swoja ja nie kwestionuje tego by seksu nie uprawiac ale PISZE O TYM ze NIE WARTO trzymac chłopaka tylko i wyłacznie na dupe bo jak mu nie dam to odejdzie po co byc z kims interesownym a ja nie dałam bo wyczułam byłego i MU NIE UFALAM!! ludzie czytac ze zrozumieniem....

tylko osoby ktore miały lub maja podobna sytuacje zrozumia w jakim połozeniu sie znalazłam do Zwykła 21-latka ciesze sie ze nie jestem sama z takim podejsciem i doswiadczeniami :) pozdrawiam kolezanke;)))