Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

małaporcelanowalaleczka

jak go uwieśc?

Polecane posty

Mam w pracy nowego kolege. No może nie całkiem w pracy. Po prostu poznałam go w pracy. Bardzo mi się spodobał. Chciałabym czegoś więcej, ale nie zbyt wiem jak go zachęcić. On ma dziewczyne w Anglii. Wypada mu wyslać jakiegoś smsa z propozycją spotkania?

Gość asdasdsa
Weź wy je buj skoro wiesz ze ma dziewczyne glupia...

Gość msfmsfmsf
Wiesz co, to wielkie świństwo co robisz! Dla sexu chcesz zniszczyć dwa związki! Przez taką szmate mój facet ode mnie odszedł!

msfmsfmsf, i nie masz sobie nic do zarzucenia? Miał się z Tobą jak pączek w maśle i mimo to odszedł? Coś niesłychanego...

Gość napiszmusms
Napisz mu tego smsa. On na Ciebie leci czy nie zwraca na ciebie uwagi?

Gość msfmsfmsf
Nie mam nic sobie do zarzucenia. Ja charowałam za granicą na nasz dom, a on się w Polsce puszczał z jakąś zdzirą, a później stwierdził, że ją kocha i chce z nią być. Gdyby nie ta dziwka nadal bylibyśmy razem!

Gość msfmsfmsf
fetyszysta pewnie ty też jestes szmatą jak autorka

msfmsfmsf "Nie mam nic sobie do zarzucenia" - nic? To czym się kierowałaś przy wyborze faceta pewnie dalej dobre kryterium... jasne że jestem szmatą, nie mam zasad moralnych i cała reszta prawideł, które utrzymają Cię przy tym, że to Ty masz rację. Tak samo kurwa rodzice wychowują dzieci. Pracują na nie dzień i noc i nagle nie za bardzo wiadomo co się z dzieckiem dzieje i dlaczego mając 16 lat wraca o 2 w nocy do domu z przekrwionymi oczami.

Gość msfmsfmsf
msfmsfmsf - o co ci chodzi? Odbiło ci?

Gość mitkakitka
No co Ty? Nie potrafisz uwieść faceta? Nie żartuj!

Gość J_Lo
jak chodzi tylko o sex to powiedz mu w prost ze chcesz sie bzykać i wystaw tyłek :D:D:D

Gość ta jasne a co
wiesz robisz z siebie zwykłą szmatę, masz siedzieć przy mężu a nie rozpierdalać związek tego faceta. a nie pomyślałaś że ona siedzi w tej Anglii bo musi? A przez taką ścierę jak ty rozwali się jej związek, a ty naiwna jeszcze twierdzisz ze nikomu krzywdy nie robisz!! orzesz ty!

No przecież nie robie! Nie zamierzam ich związku rozbijać, ani swojego. Chodzi mi tylko o sex. Chciałabym się do niego przytulić...no dobrze, może czuje do niego coś więcej, bo bym z nim do łóżka nie poszła. Mój mąz był moim jedynym facetem do tej pory.

Gość LAZARKA
TO NAPISZ MU SMSA Z PYTANIE CO ROBI W WEKEEND? ZWYKŁY SMS I ZOBACZYSZ CO CI ODPISZE.

Gość mała blond zołza
ubieraj się wyzywająco ale,ze smakiem złóż szpilki pomaluj usta na czerwono mocno wytuszuj rzęsy i pokręć troche tyłeczkiem jak z nim rozmawiasz oblizuj usta i co jakiś czas dotykaj go za dłoń zaproponuj znajomym i jemu jakis wypad do klubu no a dalej to chyba wiesz co masz robić...:) jak cię nie przeleci to znaczy że nie jesteś w jego typie:P

Gość mała blond zołza
a jak będziecie siedzieć w tym klubie złap go za udo i przesuwaj ręke w góre i dół facet się podnieci i nabierze ochoty na bzykanko

Gość qrwa mać
rozkładasz nogi i już jest twój

Gość LAZARKA
Ha,ha,ha ... to go uwiodłaś!