Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem takich kobiettt

szkoda dzieci

Polecane posty

Gość nie rozumiem takich kobiettt

wiecie co, wczoraj w piaskownicy była matka z 2 synów, jeden ok. 1 rok8 mies. drugi 2 latka 10 mies. Nie ma to jak zrobić sobie dwoje dzieci jedno po drugim. Chlopaki urwisy jakich mało. Zabierali wszystkim dzieciom zabawki, terroryzowali wszystkich w piaskownicy, do nich nie docierało, że nie wolno. Jak któreś dziecko nie chciało oddać swojej zabawki to starszy nie umiejący mówić wyraźnie, tylko ciągle coś mówił a jedynie dobrze mu wychodziło- "kuwa ddaj mi", chodziło o zabawkę, a jak to nie pomagało to popychał względnie bił inne dzieci. Także uważam, że jest głupota narobić sobie dzieci i je tylko hodować. Matka się tłumaczy, że oni tacy są, ze nie daje rady bo ma jeszcze trzecie dziecko, inny ojciec tego dziecka niż tych dwóch i sama je wychowuje. Nie rozumiem jak można tak pozwolić na to, że co facet to dziecko. To jest całkowity idiotyzm. Co u niektórych kobiet to widzę, ze dolna część ciała rządzi górna.

Gość oliczek policzek
a co powiesz na kobiete która ma 6 dzieci i kazde zinnym i tez sama wychowuje? brakuje męskiej ręki to raz, brakuje autorytetu, przeciez matka niekonsekwentna, nie umiejąca odpowiadac dziecku na pytania, nie bawiąca się z nim, nie okazująca uczuc ma byc autorytetem? Połowa takich kobiet zyje zopieki społecznej, albo co rusz jest na wychowawczym, co rusz poznaje faceta i klapa -znów ciąza, potem ja zostawiaja i ta sie morduje z łobuzami którzy nie wiedza co to nagroda co to kara co to miłość.

Gość ejejj
a wy uważacie, że to są normalne kobiety, dla mnie to nie, to są chore kobiety, którymi rządzi dupa. Takim kobiety winno się pozbawiać możliwości zachodzenia w ciąże, bo tylko swoimi dziećmi powiększają w naszym kraju patologię.

Gość apsaaaa
upppppp

Gość onomatopejaaaa
Moja kuzynka nie mogła miec dzieci przez 8 lat (tyle zajeło jej leczenie) i po tym czasie po pierwszej ciazy od razu zaszła w drugą - planowaną bo chciali miec dwoje dzieci, i równiez maja dwóch chłopców rozrabiaków, co prawda dzieci mają inne słownictwo niz wzej przytoczone ale róznie jest w zyciu i czesto dzieci jedno po drugim to świadomy wybór rodziców.

Gość mojezdanieee
no dobrze, nikt nie neguje, ze nie świadomy wybór, tylko niech te dzieci będą wychowane. Bo narodzić to można, tylko nie rozumiem dlaczego inni mają cierpieć z powodu ich niewychowania. To niech taka mamuśka jak nie umie wychować zamknie się w domu z tym swoim przychówkiem i niech na niej się wyzywają.