Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tutenhamonka

Najgłupsza rzecz jaką twój facet zrobił - mąż, chłopak, narzeczony

Polecane posty

Gość tutenhamonka

Mnie mój facet na żart raz zostawił w lesie na 30 min :/ .... w nocy.. to miałbyć żart :/ Ciekawa jestem ... czy miałyście podobne sytuacje

Gość taka jedna slonica
przesada

Gość ola z Chelma
najglupsza rzecza, ktora zrobilaby moja kobieta - żona, dziewczyna, narzeczona to zalozenie tego tematu

Gość tutenhamonka
a niby czemu ? były już takie tematy odnośnie głupich textów .. jestem ciekawa, czy zony kobiety kochanki mają takie doświadczenia .. ... a jeżeli niema to znaczy że faceci czasem myślą:P

Gość up up____
mój mąż najgłupsze co zrobił to schował mi walizkę rano przed wyjazdem na imprezę integracyjną, żebym nie pojechała :o

Gość a kim jest ona JA
poprosil mnie o reke:O tkwie w czyms co nie ma sensu:(

To zerwij te zaręczyny jak tak Ci źle. To nic trudnego :P

Gość tutenhamonka
to czemu z nim jesteś?

Gość Życie jest pełne niespodzianek
Z moim bardzo rzadko sie widuje więc jak któregos dnia zadzwonił i powiedział że stoi przed moim domem od razu poleciałam na zewnątrz jak głupia bez makijażu ( o 8 rano ) a za chwilę zadzwonił i powiedział że żartował. kazałam mu wypierdalać i nie odzywałam sie do niego ale i tak przepraszał więc mu wybaczyłam

Gość a kim jest ona JA
slowo sie rzeklo, kobylka u plota:(

Gość a dlaczego zaraz
Objechałam kiedyś, że jak nie powieszę sama prania, to nie powieszone. A miałam wtedy 3 etaty praktycznie i zapominalam jak się nazywam, ze zmęczenia. Do pralki wstawiac wstawiałam, sie prało samo, ale jak kończyłam pracę o 20 (od rana) to już ledwo do łóżka się wlokłam. No i kiedyś tak mu powiedziałam. Minęło kilka dni, wsadziłam pranie, ale nie zdążyłam wsypac proszku i włączyc pralki, tak tylko brudy wstawiłam. Idę po 20 do łazienki, pranie powieszone. :O :D Brudne, oczywiście.

Gość dzadzudzi
oto, co najglupsze zrobil moj facet: ja czytam sobie ksiazke lezac na lozku, on wpadl na "genialny" pomysl, ze sobie na to lozko wskoczy i mnie połaskocze (czasem tak sie przekomarzamy, oczywiscie wszystko w zartach). tak wiec rozpedzil sie z drugiego konca pokoju i wskoczyl na to lozko... tyle, ze chyba zle wymierzyl odleglosc, bo tak wyladowal ze rozcial sobie luk brwiowy (krew sie lała ostro, do dzis ma blizne) i do tego nabil mi guza na srodku glowy (ktory na szczescie szybko znikl - w przeciwienstwie do jego luku brwiowego). na szczescie od tego czasu troche zmadrzal ;)

Gość i co wy na to?
zawsze gdzieś zostawi skarpetki... ale tym razem znalazłam koło łóżka obspermione bo spał w innym pokoju.....

Gość Nuttellka
Gdy się masturbował, kończył w pierwszej lepszej skarpetce i wrzucał ją do szafy. Zasypiał z piwem w ręce.

Gość gość
Miałam coś dodać, ale nie dodam. Bo niektórych już nieziemsko idiotycznych, a nawet obrzydliwych tekstów już nic nie przebije. Fuj.

Gość gość
Zablokowal mi telefon na SMS , myslalam ,ze komora zepsuta:( po paru dniach odblokowal ale juz nie dostanie odemnie zadnego SMS-a :P teraz moze sobie tylko o mnie pomarzyc :P