zdecydowana ale niepewna... 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 w kazdym centrum handlowym , w galeriach,znajdziesz, długie spodnie, wiem bo jak dla siebie wybieram to czesto sa za dlugie, i poprostu dla dziewczyn ktora ma 180 spokojnie byłyby dobre :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Conflux Napisano Czerwiec 5, 2009 173 a buty noszę płaskie, bo takie lubię. Nie mam kompleksów, po prosrtu nie lubie obcasów :) chociaż swego czasu potrafiłam wbić się w szpilę 11cm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gffgfd Napisano Czerwiec 5, 2009 spodnie na allegro i w lumpeksach ;) bo gdzie ingdziej mam do kostek ,a wole takie dluzsze ;) ( mam 180 ;) ) i odpowiednia długosc wewn. dla mnie to chyba 90-92 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazy_maupka 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 179 cm i nosze rozne buty od trampek i balerinow az po szpilki 10 cm :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gffgfd Napisano Czerwiec 5, 2009 o jak dużo takich wysokich dziewczyn :D matko ja znam chyba z 10 , a mieszkam w wiekszym miescie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gffgfd Napisano Czerwiec 5, 2009 a facetow wysokich w okolicy to hmm.. z 3 ? :P tak to sami mojego wzrostu,lub co gorsza nizsi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maargaretta 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 a ja mam takie pytanie mma 16 lay i 164 wzrostu , i dodam ze nie jestem jescze tak do konca rozwianieta fizycznie , na jaki wzrost moge liczyc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bez kompleksow :) Napisano Listopad 27, 2010 mam 178cm i nosze buty na obcasach ok 10cm:) , u wysokich kobiet bardzo ładnie i zgrabnie wygląda noga , u niskich nieco gorzej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka8765 0 Napisano Listopad 27, 2010 ja mam 170 cm i kocham szpilki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dianka90 0 Napisano Listopad 27, 2010 183cm i 11cm muszkieterki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klsahnakl Napisano Marzec 5, 2011 Ja mam 174, dzisiaj kupiłam buty na 11cm obcasach :) Trochę dziwnie czuję się gdy idę ulicą i wszyscy ludzie są niżsi ode mnie ale nie mogę się powstrzymać od noszenia wysokich butów :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fgbdfgsdfgdsfgh Napisano Marzec 5, 2011 A ja myślałem że tu w tym temacie znajdę jakieś wysokie "kobitki" a nie co najwyżej średnie,no poza 2 przypadkami :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zielona koniczyna xxl Napisano Marzec 5, 2011 Ja kiedyś miałam kompleks wzrostu i chodziłam na płaskim. Kurcze zawsze trafiałam na facetów karakanów :-O Przez te płaskie obuwie tylko sobie zniekształciłam stope :( W koncu powiedziałam do siebie STOP!!!!! i wróciłam do noszenia wysokich obcasów. Uwielbiam to :) Obecnie mam partnera ze wzrostem 181 i jak zaloze szpile 11cm to jestem wyzsza. Teraz mi to zwisa i powiewa :-p Acha, mam 175 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kiciulińska 0 Napisano Marzec 5, 2011 Mam 182 cm wzrostu i płaskich butków nie uznaję. Muszą mieć obcas, najlepiej około 6 cm chociaż szpilkami nie pogardzę:) Kiedyś zaszalałam i chodziłam w mega wysokich sandałach - obcas miał równo 10 cm:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Facio Golas Napisano Marzec 5, 2011 hhahahahahahahahahaha :D Wszystkie wysokie sie znalazly :) tylko jakos na ulicach was nie widac :-p Ja mam 190cm i szukam wysokiej i same krasnalki na ulicach :) Zaraz pewnie na innym topicku zbiegna sie wysokie, szczuple i ladne, lol :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kiciulińska 0 Napisano Marzec 5, 2011 Facio, masz problem z uwierzeniem - twoj problem:) Tak z ciekawosci, raczysz wyjasnic powody dla ktorych ktos mialby klamac o swoim wzroscie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perła_z_lamusa 0 Napisano Marzec 5, 2011 mam 174 i noszę 11cm szpile:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perła_z_lamusa 0 Napisano Marzec 5, 2011 Nigdy nie miałam kompleksów związanych ze wzrostem. Jak założę szpile to jestem wyższa od męża:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MWMWM Napisano Marzec 6, 2011 Kiedyś miewałam kompleksy z tego powodu (mamtrochę powyzej170 cm) dopóki nie poznałam mojego faceta i jego rodziny... on sam ma 2 metry a kobiety w jego rodzinie ponad 180 wiec jakby nie bylo zawsze czuje sie tam jak mała dziewczynka nawet w obcasach:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach