Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdecydowana ale niepewna...

wysokie kobietki -jakiego jestescie wzrostu? i jak buty wysokie nosicie??

Polecane posty

Gość Conflux
173 a buty noszę płaskie, bo takie lubię. Nie mam kompleksów, po prosrtu nie lubie obcasów :) chociaż swego czasu potrafiłam wbić się w szpilę 11cm.

Gość gffgfd
spodnie na allegro i w lumpeksach ;) bo gdzie ingdziej mam do kostek ,a wole takie dluzsze ;) ( mam 180 ;) ) i odpowiednia długosc wewn. dla mnie to chyba 90-92 ;)

Gość gffgfd
o jak dużo takich wysokich dziewczyn :D matko ja znam chyba z 10 , a mieszkam w wiekszym miescie ;)

Gość gffgfd
a facetow wysokich w okolicy to hmm.. z 3 ? :P tak to sami mojego wzrostu,lub co gorsza nizsi..

a ja mam takie pytanie mma 16 lay i 164 wzrostu , i dodam ze nie jestem jescze tak do konca rozwianieta fizycznie , na jaki wzrost moge liczyc?

Gość bez kompleksow :)
mam 178cm i nosze buty na obcasach ok 10cm:) , u wysokich kobiet bardzo ładnie i zgrabnie wygląda noga , u niskich nieco gorzej :)

Gość klsahnakl
Ja mam 174, dzisiaj kupiłam buty na 11cm obcasach :) Trochę dziwnie czuję się gdy idę ulicą i wszyscy ludzie są niżsi ode mnie ale nie mogę się powstrzymać od noszenia wysokich butów :):)

Gość fgbdfgsdfgdsfgh
A ja myślałem że tu w tym temacie znajdę jakieś wysokie "kobitki" a nie co najwyżej średnie,no poza 2 przypadkami :P

Gość Zielona koniczyna xxl
Ja kiedyś miałam kompleks wzrostu i chodziłam na płaskim. Kurcze zawsze trafiałam na facetów karakanów :-O Przez te płaskie obuwie tylko sobie zniekształciłam stope :( W koncu powiedziałam do siebie STOP!!!!! i wróciłam do noszenia wysokich obcasów. Uwielbiam to :) Obecnie mam partnera ze wzrostem 181 i jak zaloze szpile 11cm to jestem wyzsza. Teraz mi to zwisa i powiewa :-p Acha, mam 175 :)

Mam 182 cm wzrostu i płaskich butków nie uznaję. Muszą mieć obcas, najlepiej około 6 cm chociaż szpilkami nie pogardzę:) Kiedyś zaszalałam i chodziłam w mega wysokich sandałach - obcas miał równo 10 cm:)

Gość Facio Golas
hhahahahahahahahahaha :D Wszystkie wysokie sie znalazly :) tylko jakos na ulicach was nie widac :-p Ja mam 190cm i szukam wysokiej i same krasnalki na ulicach :) Zaraz pewnie na innym topicku zbiegna sie wysokie, szczuple i ladne, lol :)

Facio, masz problem z uwierzeniem - twoj problem:) Tak z ciekawosci, raczysz wyjasnic powody dla ktorych ktos mialby klamac o swoim wzroscie?

Gość MWMWM
Kiedyś miewałam kompleksy z tego powodu (mamtrochę powyzej170 cm) dopóki nie poznałam mojego faceta i jego rodziny... on sam ma 2 metry a kobiety w jego rodzinie ponad 180 wiec jakby nie bylo zawsze czuje sie tam jak mała dziewczynka nawet w obcasach:D