Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdecydowana ale niepewna...

wysokie kobietki -jakiego jestescie wzrostu? i jak buty wysokie nosicie??

Polecane posty

Chciałam sie dowiedziec, wysokich Pań jakie nosicie buty, czy tylko niskie? Bo ja mam 170 cm. i czasem nosze koturny 10 cm, lub ostatnio kupiłam klapki na obcasie 11 cm. Czy macie kompleksy z tego powodu? (osoby niższe- mające mniej niz 170 cm prosze o nie wypowiadanie sie :-) ) Pozdrowianka:-)

Gość jhsff
ja mam 164 i nie czuje sie niska :P

Ja mam 169 wzrostu - czyli tak średnio. Zdarza mi się nosić buty na obcasie 12 cm, czasami 14 cm...

ja mam 170 cm i tez nosze koturny, szpilki raczej niskie, baletki, w zasadzie w zaleznosci od nastroju.

Gość Czarna_Dalia
Ja mam 175 cm i uwielbiam wysokie szpilki :P :)

Gość dhsds
ja mam 174 : ) i nie ubieram obcasow... chociaz ostatnio ubralam 2x ale juz nie mam zamiaru.... moze sporadycznie hehe ! mam kompleks z tego powodu i chcalabym miec to 170 chociaz

Gość Zagubiona dusza 86
170 cm to niby wysoki wzrost?? Może w dwudziestoleciu międzywojennym ;)

Gość magda_lena24
ja mam 175 cm wzrostu i na codzień chodzę na płaskiej podeszwie, tylko na wesela i ważne imprezy zakładam obcasy - ogólnie nogi mnie zaraz bolą w obcasach i puchną mi stopy :/

Gość fdfdfdffdfdfdfddfs
mam 180 wzrostu , dzis mi przyszly mega sexowne 9cm szpilki :P wiem, wygladam jak zyrafa,ale co tam modelki tez nosza i taka Kidman tez, to co mamy sie ograniczac?

Gość ffdpff
up

ja mam 168 cm, niby nie dużo, ale patrząc na ogólną średnią wzrostu naszego społeczeństwa, a w szczeg. panów, to wydaje mi się, że jestem niebotycznych rozmiarów :O buty na obcasie noszę często, ale góra 5 cm, bo zwyczajnie nie umiem na wyższych, ale często też chodzę w adidasach :)

Mam 173 cm wzrostu i noszę buty na 3cm obcasie...niekiedy zdarza mi się założyć na wyższym obcasie...gdy idę na jakąś imprezę...;)

Gość maja_88
ja mam 177 i chodze tylko w niskich butkach...nie lubie szpilek...

Gość ffdpfffsdfdfd
no właśnie mezczyzni w nasyzm kraju sa strassznie niscy :/ 180 to juz wysoki, nie mowiac o 185!

Gość 2445
Ja mam 180 i latem noszę sandały na 8-9 cm koturnie.

Gość ffdpfffsdfdfd
ooo to miło,ze nie tylko ja sie tak wyrozniam :D

do mnie to się ciągle przyplątują jakies karakany z metra cięte i nie potrafią pojąć, że wysoka dziewczyna chce wyższego chłopaka, a nie do ramienia... :O im nie przeszkadza że kobieta jest wyższa, mnie bardzo :o

Gość Errika
170 to wcale nie jesteś wysoka na tyle żeby mieć jakiekolwiek problemy z obcasami, ja mam 168 i nawet najwyższe możliwe szpile to dla mnie mało;p

Gość buhahaha
ja mam pytanie do długonogich gdzie wy spodnie kupujecie?bo ja nie mogę znaleść odpowiednie długich. mam 176cm wzrostu

Gość golden flower
Zagubiona dusza 86 170 cm to niby wysoki wzrost?? Może w dwudziestoleciu międzywojennym prawda|!! ja mam 180cm i to jest dopiero miano wysokiej dziewczyny. 170 to zupelnie przecietny wzrost :O a co do facetwo to...zal.. smarkacze pala fajnki gdy sa w gimnazjum i nie rosna potem ! a tupet ci niscy maja niesamowity, naprawde nie maja wyobrazni ze dziewczyna ktora ma wzrost jak modelka nie chce faceta ktory jest nizszy...

Gość mila-agata
w sklepie a gdzie????:D:D:D

Gość golden flower
sopodnie kupuje w sklepach inditexu - stradivarius bershka i pull and bear i zazwyczaj sa to rurki nawwet jak sa do kostki to nie daja wrazenia za ktotkich ;)

Gość mam 179 cm i nie narzekam
od 4 do 12/14 cm zależy ;) kompleksy ? > żadnych :)