Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasikonik malutki

jak zaproponować dziewczynie sex

Polecane posty

Gość pasikonik malutki

co mam zrobic spotykamy sie juz od pewnego czasu i mysle ze moze to cos wiecej chciałbym sie z nia kochac ale nie wiem jak jej to zaproponowac dodam ze jeszcze nigdy tego nie robiłem prosze o pomoc

Gość pasikonik malutki
prosze o konkretne odpowiedz

Gość super biedronka
A całowaliscie się już?

Gość super biedronka
musiałbyś powiedziec, ile masz lat i w ogole co juz roboliscie, bo co innego powie 17-latek, a co innego 30-latek

Gość 1234567.........
no i zależy czy to jej pierwszy raz ma być czy nie ?

Gość super biedronka
e, to za młody jesteś

Gość 1234567.........
to sobie na razie odpuść ....dla dziewczynki to za szybko na rozpoczęcie współżycia to jeszcze dziecko

Gość 12437457
Ja mam 14 lat i mam ten pierwszy raz za sobą. Pierw zapytaj sie jej czy robiła to juz a dalej to juz samo jakos pójdzie

Gość www.tnij.org/silver2009
Zgaś światło w pokoju i zacznij pracowac rękami.Jak nie ucieknie to znaczy że ma ochote

Gość krrrrr
zamknijcie sie w pokoju nalej partnerce i sobie wina i porozmawiajcie szczerze . co od siebie oczekujecie jak ona powie ze cie bardzo kocha to zrub 1 krok pocaluj ja a potem idzie z gorki:) powodzenia!!

Gość mapsi
chyba piccolo ;]

Gość do krrrrr
co ty radzisz dziecią 14 letnim,user powyżej mnie dobrz napisał zachwile niewyjebie bujrfhopigvpobnfgnognn;lgnfn

Gość 987654321
po prostu jak bedizesz u niej zagadaj dobrze do niej wsadz jej reke pod bluzeczke pomacaj i pow czy ma ochote sie zabawic ..:)proste laski na to leca;d dobry jestem no nie?;d

Gość sasdasdsdf
bez kitu ;d jak czytam te wasze porady i to wszystko . nie kumam wgl jak mozna w wieku 14 lat uprawiac sex ; d załosne ;D POZDRO :D xd ;x

Cichoo, cichoo, chłopak napalony jest, nie można wzbraniać. No więc tak: 1. Dobra gumka ( miejsce zakupu : stacja paliw/apteka, rodzaj: Durex/Unimil) 2. Dobra oprawa ( alkohol, niekoniecznie mocny - bo jeszcze sobie coś o tobie pomyśli), odpowiednia muzyka - czyli wszystko oprócz techno i discopolo. 3. Dobra nawijka- jak wiesz o co kaman to ci jestem niepotrzebny. Może być konkret, ale jak dziewczyna delikatna, to sprzedaj jej parę romantycznych farmazonów. No i oczywiście bądź sobą - nie udawaj kogoś, kim tak naprawdę nie jesteś, bo - wierz wujkowi - od razu to wyczuje. 4. Miłe słówka + muzyka+procenty dadzą o sobie znać - laska zacznie bawić się włosami, mrużyć oczy, poruszać ustami tak jakby miała na nich zbyt dużo szminki lub nawet - częsty przypadek - rozleje wino/inny napój na bluzkę i zacznie krzyczeć "zrób coś" 5. A to znak, ze już pora na konkretną ofensywę. Na początek delikatne muśnięcia szyi, ramion, przechodzące w gwałtowniejsze, dobra praca językiem. Poczekaj aż ściągnie bluzkę - palcami ruchy podłużne po brzuchu, potem okrężne na styku ud/wzgórka, potem znów brzuch - już językiem, aż do szyi, szepczesz jej jak bardzo jej pożądasz, może coś po francusku - taki bajer- , równocześnie liż jej piersi, ssij sutki a gdy zobaczysz, że już nie może, cała dygocze i szaleje... WTACZASZ GŁÓWNE DZIAŁA! Myślę, że pomogłem ;) PS: Nigdy nie zakładaj gumki przed stosunkiem, bo uzna cię za pajaca.

Gość vxccxxc
ale wez pod uwage, ze tytul jest na tyle dobry iz moze pomoc czesci facetow tutaj zagladajacych, bo u dziewczyn zazwyczaj kiepsko z inicjatywa :-)

Gość Gładki
To i tak była pewnie prowokacja, bo który czternastolatek pyta się o takie rzeczy.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Mam 18 lat i poszukuje milego Pana z kultura osobista na sex telefon. Tutaj są moje fotki i nr tel:http://sexphone.pl/32.html. Jesli podobnie jak ja strasznie podnieca Cie cos takiego zadzwon, a obiecuje, ze moje jeki podczas masturbacji sprawia, ze poczujesz sie jak w niebie :)