Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratatujka10000

potrzebuję pomocy!! proszę wejdźcie

Polecane posty

Gość ratatujka10000

hej dziewczyny, po krótce moja historia, mam jajniki z bardzo licznymi pęcherzykami, od 6 mcy brałam duphaston na wywołanie miesiączek, ponieważ wcześniej miałam bardzo nieregularne cykle.ostatnio wyjezdzalam za granice i wzielam tylko 2 tabletki duphastonu, zapomniałam wziąć reszty (tzn zapomnialam wziac ze soba tabletek i tym samym nie mialam jak wziac). okres dostalam od razu juz po 22 dniach wiec za szybko (przez odstawienie nagle duphastonu). okres był raczej dziwny, brązowy, trwał około 6 dni. 2 dni po okresie miałam z chłopakiem zbliżenie, ale nie doszło do stosunku, uprawialiśmy tylko petting, on miał wytrysk na siebie. chodzi o to, ze wrocilam teraz z zagranicy (3 dni po zblizeniu) i bardzo boli mnie brzuch i plecy. do okresu raczej jeszcze daleko. jak myslicie czy jest to zwiazane z podroza, stresem, odstawieniem tabletek? te dziwne objawy? wiem, ze jestem glupia, ale obawiam sie ciazy, np. ze na palcach mogl przeniesc sperme do mojej pochwy, chociaz raczej nic takiego nie mialo miejsca. obawiam sie, ze nie dostane teraz okresu w terminie poniewaz wczesniej mialam zawsze wywolywany. jak myslicie skad te objawy? boje sie, ze to moze jakies torbiele...

powinnas czym prędzej isc do lekarza,nie czekaj z tymi objawami,a w ciąże według mnie raczej napewno nie zaszłaś..

Gość ratatujka10000
no, kobietki, wypowiedzcie sie