Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama ignca..

spacerówka

Polecane posty

Gość mama ignca..

niemogę się zdecydować na spacerówkę szukam takiej do 1300zł.może jekieś opinnie ???

Gość mama ignca..
noworodek ,chłopiec.dodam że mam wózek typu,,taczka,,czyli taki na pompowanych kołach

to jak dla noworodka to chyba nic wygodniejszego jak "taczki" na pompowanych kołach nie znajdziesz :( ja bym się przemęczyła te pół roku nim dziecko nie zacznie siadać a dopiero potem kupiłabym lżejszą spacerówkę..

Gość o matkoooo
spacerówka dla noworodka:/ do czego to dochodzi

Gość litości.........
do tej, co sobie nie wyobraża noworodka w spacerowce.... wyobraż sobie że mozna i do tego dochodzi... a spacerowki to nie tylko typowe parasolki. wiele spacerowek rozklada sie na płasko, woec swobodnie mozna w nich noworodka wozic.. Zwłaszcza, gdy jest cieplo... Ja "przerzuciłam" moja córe do spacrowki, jak miala 2 miesiace, ale dlatego ze jest "zimowa". Obecnie dosyc czesto widze mamy z malenkimi dziecmi w spacerowkach. Co do wyboru wozka, nie potrafie za bardzo pomoc. Sama mam x landera, z ktorego jestem bardzo zadowolona. Nie ma jednak oparcia rozkladanego calkowicie na plasko, tylko tak "prawie" na plasko:))