Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiara1_2006

Beta HCG ujemne a test dodatni co robić

Polecane posty

Gość kiara1_2006

Witajcie moze któraś z was mi pomoże??? Moje cykle zwykle trwają 30-34 dni, okres miałam dostac ok środy lecz jak nie nadszedł to zrobiłam badania lecz beta hcg wyszła 1.29 wiec według mnie jest to wynik ujemny dziś po dwóch dniach zrobiłam test ciążowy bo okresu nadal nie dostałam i na teście wyszła lekko zabarwiona druga kreseczka ale tak jak mówie bardzo jaśniutka. Dodam ze oboje z mężem starmy sie prawie od roku o dzidziusia choc z pierwszym nie było takiego problemu a ma juz 5 latek drugi cykl teraz brałam duphaston od 16-26 dnia cyklu czy jest możliwe że badanie sie myliło i było zrobione za wcześnie doradzcie mi prosze

Moim zdaniem za wcześnie. Jeśli test ciążowy, pokazał bardzo jaśniutką kreseczkę to jesteś w ciąży ale bardzo wczesnej i jeszcze za mało hormonu jest w organiźmie. Ja bety nie robiłam bo zawsze mierzyłam temperaturę i szesnastego dnia wysokiej temp. byłam prawie pewna że się udało i test to potwierdził. A betę powtórz za parę dni albo idź go gina.

Gość kiara1_2006
dzieki ci wielkie a jak myslisz w niedziele czyli gdzies w 29 dniu cyklu miałam lekkie plamienie ale tak troszke dosłownie czy to mogło byc zagniezdzenie a jak tak to nie wydaje ci sie ze po 4 dniach od zagniezdzenia powinna beta juz cos pokazac

Gość kljljhkl
hce zaczyna rosnac 5-7 dni po zagniezdzeniu

Gość SanSan
wg mnie to test z krwi pokazalby o wiele szybciej ciaze niz test sikany! wg mnie testy z krwi sie nie myla nigdy, wiec przykro mi ale raczej nie jestes w ciazy a druga kreska na zwyklym sikanym tescie byla odczytana prawidlowo? czyli ok 3 min po zrobieniu testu? byla widoczna? moze to cien miejsca gdzie powinna pojawic sie kreska gdybys byla w ciazy i po wyschnieciu testu wlasnie widzialas ten cien miejsca na druga kreske? zycze owocnych staran

Gość SanSan
ja osobiscie radzilabym ci zrobic jeszcze jedno badanie z krwi

Gość powtóż
bete