Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolo 30tki babka

czy to juz pora na DZIECKO??

Polecane posty

Gość kolo 30tki babka

zblizam sie wielkimi krokami do 30tki i sie zastanawiam czy to juz pora na dziecko? w sumie jeszcze sie nie urzadzilismy z partnerem nie mamy mieszkania tylko na stancji mieszkamy bo to latami sie splaca przeciez zeby miec na wlasnosc, a dziecko potrzebuje jakis podstaw, prace mamy oboje takie mozliwe ale nie wiem czy to pora miec dziecko???:( czy mamy na to warunki? slabe jak na razie a tu juz wiek moj ..

Gość kolo 30tki babka
w jaki sposob tak szybko (przed 30tka) zdobylyscie mieszkanie i pozwolilyscie sobie na dziecko?

Gość kolo 30tki babka
nikt mi nie odpowie???????

Jak razem chcecie - to tak :) a co do Twojego wieku to nie jest jeszcze tak źle :P :P :D

No cóż...by mieć dziecko trzeba mieć odpowiednie warunki do jego wychowania...z drugiej strony zegar biologiczny tyka...moja kuzynka zaczęła starać się o dziecko gdy skończyła 30 lat i stara się do dzisiaj ( 5 lat)...Musicie po prostu przemyśleć dobrze tę decyzję...,a nie jest ona łatwa...ja miałam to szczęście, że mój maż dostał domek od rodziców i już jako 22 latka zostałam mamą ( czego nie żałuję...syn już duży chłopak, a ja wciąż piękna i młoda :-P )...myślę jednak, że cokolwiek postanowicie będzie dobrze...:)