Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Car Of The Year

Na jakie samochody lecą kobiety?

Polecane posty

Gość Car Of The Year

Z moich obserwacji wynika, że kobiety zdejmują majtki na widok auta, które dobrze wygląda. Małolaty (15-18): - wystarczy dosłownie byle jakie auto, ale z dobrymy głośnikami i w ciekawym kolorze. Do tego ciemne szyby, chociaż niekoniecznie. Wskazane cabrio (byle jakie, byle cabrio). Ciut starsze (19-23), które były już trochę eksploatowane w złomach lecą na lepsze autka i zaczynają patrzeć także na portfel właściciela. Najlepiej jeśli to jest auto sportowe, chętnie cabrio, ale jakieś lepsze. Jeszcze starsze (24-29) zaczynają już patrzeć bardziej na samego faceta czy ma dużo pieniędzy, a na samochód w drugiej kolejności. Szukają kandydata na męża i finalnie jeśli ktoś ma kasę łatwo taką zaciągnie do łóżka, bo taka lafirka myśli, że złapała dobrą partię. Lubią terenówki, auta sportowe, osobowe. Generalnie nie ma znaczenia typ, ważna jest wartość auta. Musi być drogi i efektowny, a sam właściciel musi mieć prezencję i pozycję społeczną. Kobiety jeszcze starsze (30 w górę) patrzą już raczej tylko pod kątem upupienia faceta na stałe, ale najlepiej jeśli samochodem jest jakaś luksusowa limuzyna. Powiedzcie na ile się mylę w swoich spostrzeżeniach i jakie auta są atrakcyjne dla kobiet? Bo sądze,że 85% kobiet patrzy na auto.

Gość rrrata
ja tam bym chciala jakiegokolwiek faceta z autem czy bez.Moze byc maluch byle facet mnie kochał.No i zeby zarabiał ,wystarczy 2000 tys bo jesli bezrobotny i nic nie robi to znaczy ze z psychika cos nie tak.

Gość ale po co tak zaraz
zapytaj o to faceta, posiadacza extra auta na pewno ma jakieś doświadczenie

Gość gośćMateusz
już odpowiadam, posiadam leciwe Audi, lecz w dobrym stanie i na wypasie, kupiłem samochód wyłącznie na dojazdy do pracy, wybrałem tą markę, bo audice z założenia nie gniją, ku mojemu zdziwieniu, wielokrotnie dziewczyny pytały się mnie czy to mój samochód, czy sam się dorobiłem tego samochodu (samochód ma już 14 lat), pytają zarówno te imprezowe nastolatki jaki i kobiety wykształcone na wysokich stanowiskach, jedna z atrakcyjnych blondynek powiedziała mi, że też kiedyś chce się dorobić takiego samochodu:) musicie uwierzyć mi na słowo, pewnego razu gdy zaparkowałem swoim samochodem pod uczelnię, przypadkowo zauważyła mnie koleżanka, po wejściu do sali wykładowej ku mojemu zdziwieniu poprosiła mnie abym usiadł obok niej, gdyż wolne jest miejsce, kobiety często mówią, że u faceta liczy się charakter oraz jakie ma pasje i inspiracje, ja wiem jedno, markowy samochód, nawet stary, działa na kobiety jak magnes,

Gość gość
Auto jakim jezdzi facet na pewno podnosi jego prestiż ale my kobiety też posiadamy samochody :)

Gość gość
Większość kobiet niezależnie czy to w USA,Rosji,Europie czy Azji lubi facetów w ładnych autach. Tak było,jest i będzie.

Gość gość
Ja lecę tylko na nowe Lexusy ;)

Gość gość
Nie interesuje mnie kupa złomu.