Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_________24

jak sie nie bac

Polecane posty

Gość ona_________24

czesto mam napady leku boje sie isc na uczenie,wyjsc z domu,odzywac do znajomych ludzi zauwazyłam ze wole rozmawiac z nieznajomymi moge udawac wtedy bardziej przebojowa niz jestem chociaz na chwile.

Gość tez sie boje wszystkiego

Gość ona_________24
ale ten lek jest irracjonakny niepotrzebny cały czas jestesm spieta zestresowana chyba nie lubie ludzi

boje sie wychodzic z domu, boje sie ciemnosci, boje sie spojrzen ludzi, boje sie przyszlosci, przeszlosci, terazzniejszosci... boje sie wszystkigeo

Gość fger
tego sie nie leczy . Widocznie masz taką osobowość.

Gość ona_________24
przeszkadza mi do psychologa nie chce wstydze sie bo wygladam na normalna osobe zachowuje sie normalnnie pomozcie mi ale nie wysyłajcie do psychologa

Gość fger
do psychologa przeciez tez chodza normalne osoby . NA zachodzie Europy czy w USa to norma .

Gość ona_________24
mam isc do psychologa? umarłabym ze strachu i nerwów czułabym ze zawracam mu głowe niepotrzebnie:/

ale Polska to nie zachod, to zascianek

Gość
fobia spoleczna psycholog i desensetyzacja :)

Gość fger
Musisz sama nad sobą pracowac . Lek moze wynikać z nadmiernej wrazliwosci . JAk zaczniesz to olewać to przestaniesz sie obawiać niepotrzebnie niektorych rzeczy .

Gość ona_________24
a czy da sie obejsc to bez psychologa? prosze mieszkam w małym miescie;/ poza tymi lekami cały czas mam dziwne uczucia wobec siebie czesto mam wrazenie ze jestesm strasznie gruba( 167 58kg)brzydka za głupia nic nie potrafie zrobic wszystko co robie jest niedoskonałe niepełne

Gość ona_________24
wiekszosc czasu spedzam w domu gdyby nie uczelnia wcale nie wychodziłabym pewnie

Gość fger
moim zdaniem jesteś osobą nadwrażliwą i to jest efekt tego . Postaraj sie bagatelizowac lęk myslec o czym innym i byc moze bedzie lepiej A jak sie napijesz alkoholu to pewnie leki znikają .

Gość fger
a czy da sie obejsc to bez psychologa? oczywiscie ze sie ta . Psycholog ci nie pomoze . Taka jest twoja osobowosc i tego nie zmieni psycholog . Mozesz popracowac jedynie sama nad sobą .

Gość fger
wiekszosc czasu spedzam w domu gdyby nie uczelnia wcale nie wychodziłabym pewnie a chłopaka pewnie tez nie masz?

Gość ona_________24
nie mam chłopaka chociaz mowia ze jestesm ładna czesto mezczyzni zapraszaja mnie na kawe itp jak chłopak jest fajny odmawiam gdyz uwazam ze sama nie mam mu nci ciekawgo soba do zaprezentowania :/

Gość fger
nie jestes sama . MAm to samo co ty i tez przegrałem swoje zycie

Gość ona_________24
nie czuje sie przegrana nie wiem czemu niie mam tez jakiegos szczeglolnego pragnienia zeby miec ze soba tłum ludzi czasem dobrze mi samej

Gość ona_________24
up

mam to samo to nerwica lękowa w moim przypadku agrafobia da się z tym wygrać naprawde jak masz ochotę pogadac to pisz ja przez 4 lata nie miałam takiej mozliwośći bo nie wiedziałam nic o tym w twoim przypadku to chyba fobia społeczna ehhh przykro mi

Gość ona____________24
nie wiem skad sie to bierze przypuszczam ze moze dlatego ze miałam ojca alkocholika pamietam ze cały czas sie bałam jak wracał z pracy itp trwało to kilka lat potem odszedł ale ja za to barddzo przytyłam co skaczyło sie lekiem przed szkoła rówiesnicy mi dokuczali wyzywali ogolnie nie za fajnie było potem schudłam wyładniałam wciaz czuje jednak pewna obawe przed ludzmi nikomu nie ufam

Gość tez troszeczke inna
Ja nie lubie robic zakupów bo wydaje mi sie że wtedy ekspedientki patrzą na mnie i tylko oceniają :(