Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
paninajss

Molestowanie psychiczne w domu! POMOCY!

Polecane posty

Otóż... Moja sytuacja wygląda tak: mieszkam z mamą i bratem, tata jest za granicą i gdy przyjeżdża \'w odwiedziny\' moje życie zamienia się w piekło. Czepia się praktycznie wszystkiego, krzywo pościelonego łóżka, tego, że nie powiem \'dzień dobry\' smacznego, zakładania nóg na fotel, a ostatnio mierzył mi nawet czas, w którym schodziłam z klatki schodowej. Np. dzisiaj, przychodzę ze szkoły do domu, wchodzę do swojego pokoju, a tam wszystko nie na swoim miejscu, przemeblowanie... powiedziałam, że mi się to nie podoba, a on zaczął się drzeć, a za to, że nie powiedziałam mu smacznego dał mi zakaz na wychodzenia i na kompa. Mama oczywiście zero reakcji, bo nie chce się narażać. Boli mnie tylko, że jak ona się z nim kłóci (a robią to często), to ja staje zawsze po jej stronie, szkoda tylko że nie mogę liczyć na taki gest z jej strony. Ona się go boi i dlatego nie weźmie rozwodu. Ja myślałam, żeby awanturkę nagrać na dyktafon i iść na policję, no ale wtedy suma summarum go zamkną, a nie wyżyjemy z jednej pensji, gdyż mama ma dużo kredytów. Poza tym, kiedyś na pewno by wyszedł i wtedy by się mścił. PROSZĘ DORADŹCIE CO ZROBIĆ!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować