Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pełna popierdolniczka

Super sprawa!!!

Polecane posty

Gość fuuuuuuuuuuuuj
nosic cudze wlosy na lbie. na dodatek martwe od paru lat...Oo jak w oswiecimiu...

Próbuj przez inną przeglądarkę lub kila razy odśwież link są różne różniste odcienie i blondu też na pewno znajdziesz coś dla siebie!!! Ja dla siebie znalazłam i jestem super zadowolona:)

To nie są cudze tylko sztuczne:P...no masz racje..fajnie to wygląda,ale ja też bym się czuła nieswojo z nie swoimi włosami,jakbym miała czapkę :P

Tylko,ze ja swoje włosy naturalne mam w 100 różnych odcieniach blondu..od zawsze takie miałam,takie lśniące i złote...także żadny nie pasował by do moich włosków.

włosy są po obróbce naturalną mają strukturę, nie sa to włosy znalezione tylko wybrane z pośród wielu i poddane wielu procesom ... Bardziej przydzę sie noszeniem skóry ale każdy ma innne fuuuuujjj patrzenie na świat...dla mnie sciecie włosa nie byle jakiego bo nie każdy nadaje sie na takie rzeczy nie jest niczym złym bardziej razi mnie zrywanie za życia ze zwierząt skóry....

Ja mam asemka a kolor nr 6 zlewa sie w sam raz z nimi także na pewno szło by i dla ciebie coś znaleść!!! TE WŁOSY SĄ NATURALNE!!!!

włosy sa na taśmach nie czułabyś sie w nich jak w czapce gwarantuje...sa leciutkie i w brew pozorom wcale sie ich nie czuje...:)

Może bym pomyślała nad tymi włosami,ale jak na razie nie ma potrzeba, za nie długo moje włoski już takie będę...bo już są dosyć długie.. Ja też bym nie założyła skóry prawdziwej ani żadnego futra ze zwierząt,jest to obrzydliwe..fuu...jak mogą zabijać takie niewinne zwierzątka, jestem wegetarianką więc nawet ich nie jem...fuu.;/

Gość
hmmm a to nie odpada? i czy da się toto na wałki nawinąć? bo mam kręcone...

nie to nie moje i nie reklamuje raczej pomagam znalesc wyjscie dla tych ktore pragną miec dlugie włosy ale od zaraz:)

nie odpada....mozna się ciągnąc i nic przyczepność mają bardzo dobrą, kęci sie mozna nawijać na wałki a nawet farbować:)

Gość
a trwałą? jak to natualne to pewnie tez można ;p

Gość
i kurczę jeśli już mam nie swoje włoisy na gło9wie nosić, choćby perukę, to wolę naturalne niż jakieś sztuczne które po czasie się robią jak kołtun lalki barbie i dziewczyny uświadamiam- włosy które macie na głowie też są martwe, żywa jest tylko cebulka ;p

Trwała też jest dozwolona ....generalnie z tymi włosami mozna robic wszystko ....moja siostra w nich nawet spi...

Gość zakłopotana mama
rzeczywiście niezłe te włosy chyba sie skuszę ale ciekawi mnie to czy sie nie placza??