Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pliska plisowana

plisowane sukienki

Polecane posty

Gość pliska plisowana

czy plisy są modne? podobają się Wam?

Gość ciezko..
mi sie podoba:) ale w stonowanych kolorach, bo jakies zielone czy rozowe to troche wiocha zalatuja...hihi

Gość ja mam plisowana i jestem
zadowolona pieknie sie uklada i prezentuje. sukienke sprowadzalam ze Stanow bo w Polsce nie moglam znalezc takiej jak chcialam.

Gość pliska plisowana
no to chyba zakupię, widziałam ciekawą w kolorze koralu - ale to chyba się pod róż nie podciąga ;) w ciemnych niestety wyglądam blado :o

Gość ja mam plisowana i jestem
jak juz kupisz to wywies przed wyjsciem sukienke na wieszak aby plisy sie uzlozyly. moja przyszla w paczce wiec byla troche pomieta, ale po kilku dniach wszystko sie ulozylo.

Gość pliska plisowana
widziałam te sukienki w sklepie, bo na allegro nie znalazłam ładnych - no i zawsze lepiej przymierzyć ale dzięki za rade :)

Gość pliska plisowana
czyli jednak obciach taka sukienka? i ten kolor?

Gość ciezko..
koralowa bedzie okej:)

Ostatnio jedna z moich koleżanek kupiła przepiękną plisowaną sukienkę w kolorze srebrzystoszarym, byłam zachwycona dopóki jej nie założyła. Okazało się, że po rzuceniu palenia w ciągu 2 lat utyła ok 8 kg, po smukłej talii zostało wspomnienie. Sukienka dodała jej jeszcze z 5 kg, niestety nie miałam serca jej tego powiedzieć (choć nie wiem czy dobrze zrobiłam) Myślę, że tylko dziewczyny z idealną figurką mogą sobie pozwolić na tak piękną ale jakże bezlitosną kreację :-)

Gość pliska plisowana
ale odcięta pod biustem chyba nie doda tylu kilogramów :o ...oby ;)

Gość pliska plisowana
a odnośnie tej samej sukienki - będą do koralu pasowały brązowe buty?

Podobają mi się. Akurat nie żadne z pokazanych bo satyna i plisy razem nie wpadają w moje gusta:P Mierzyłam kilka i bardzo mi się podobały na wieszaku (na mnie już mniej odcinany pod biustem krój niezbyt mi pasuje;/). sadzę że koralowa plisowana będzie wyglądać świetnie. Brązowe buty jak najbardziej będą pasować:)

Gość a bluzka
a co sądzicie o plisowanych bluzkach? podobny kroj do tych sukienek tylko gora inna. ale na dole tez taka rozszerzana .. ??????dlugosc - taka jak krotsza tunika, zakrywa biodra

Witam. Chcialabym sie poradzic Was jakie buty dobrac do plisownej sukienki?? moja sukienk jest kroju takiego : http://lekko.o2.pl/artykul/2059/1/nohref.html lecz nie koloru czarnego a czrno-szaro-biało-czerwono. zdecydowalam sie na zakup takiej sukienki poniewaz jestem w ciazy i juz mam lekki brzuszek wiec nie chce ubierac nic obcislego. mam buty czarne ale sa na bardzo wysokim obcasie co bedze dla mnie niewygodne, i mam buty szare ale na koturnie- ktore sa wygodne. ale mam problem poniewaz wydaje mi sie ze nie pasuja- jakos nie jestem przekonana. czy mogby mi ktos doradzic. moze jakies fotki jakie buty powinnam zakupic. dziekuje i pozdrawiam .