Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycjaaaa

Mam okropną matkę!

Polecane posty

Gość toksyczna miłość
Właśnie masz rację, tylko ja nie bardzo wiem co mam robić. Wy możecie krzyczeć, bić pięścią w stół, a co ja mogę? Moja matka mówi do mnie ty mój cukiereczku, pędraczku- to co mam na nią krzyczeć? Tylko duszę to w sobie i staram się mieć z nią jak najmniejszy kontakt. Tylko, że wolała bym mieć normalny kontakt taki dorosła córka-Matka, a nie dzidzia-Mamusia

Gość patrycjaaaa
Witam.jesteście dzisiaj może?

Gość jakaś tam taka
ja też mam 26 lat i okropną matkę:(

Gość patrycjaaaa
:-)

Gość patrycjaaaa
Czy ktoś też tak ma, że Twoja matka potrafi Cię tylko krytykować, wyzywać, a nigdy nie była w stanie powiedzieć czegoś miłego? Jak sobie radzić z takim osobnikiem???

żyć dalej. A z czasem zrozumieć i się odciąć.A nie odetniesz się dopóki nie zrozumiesz.

Gość patrycjaaaa
Dobrze,, ale jak mam zrozumieć i co zrozumieć? Jak można zrozumieć "matkę", która z pyle powodu potrafi nazwać mnie małpą albo i gorzej?

Gość agaga
Ja mam to samo - wyprowadzam sie od niej - trzeba zrozumieć , że rodzice to tylko ludzie którym przydazylo się mieć dzieci. moja potrafi tylko wymagac, krytykowac, jak juz spelnisz jedno, zaczyna sie drugie :) zrozumialam juz swoja sytuacje staram sie z tym pogodzic na szczescie mam wspanialych przyjaciol ktorzy pomagaja mi to wszystko przetrwac!!!

Gość moniska14
aa

Gość Mowie prawde!
Czesc wszystkim moim zdaniem wiem co czujecie,moja mama jest taka sama chociaz czasem mnie rani,każe wszystko rb,chce zebym byla taka jak ona miala same + w szkole,same 5,swiadectwa z paskiem,itp.Ale ja kocham,i wiem ze ona kocha mnie,bo gdyby nas nie kochały to bysmy byly w domu dziecka albo gorzej,wiec nie robcie z tego afery takie są już nasze mamy niestety,a wy pomyslcie w pokojach swoich chwile od dziecka,wezcie album i zobaczcie,i naprawde jak tak spojrzec w przyszłośc to one nas wychowywały,takto pati cb by tu juz z nią nie bylo tylko w domu dziecka bys byla lub u innych rodziców,blagam nie myslcie teraz zle o mamach ktore na cos choruja bo one bede tak samo o was myslec! Pozdrawiam,mam nadzieje a poprawe!