Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana 222222

sex problem!!

Polecane posty

Gość zalamana 222222

tylko sie nie smiejcie:( nie moge uprawiac seksu:( boje sie momentu wlozenia hhmm wiecie czego. nie jestem dziewica problemy zaczely sie tuz po pierwszym razie....to samo z tamponami i badaniem....raz mnie lekarz wysmial z tego powodu:( bylam u innego lekarza powiedzial ze musze cwiczyc moimi palcami by sie przestac bac:( tylko ze ja chyba zawsze bede taka nie mam obrzydzenia do seksu, czy takich rzeczy wszystko niby ok nawilzenie, gra wstepna a potem nic:(

Gość zalamana 222222
dzieki za odp:(

Gość zalamana 222222
nie masakra po ciul pisalam to. przeciez wiekszosc to rasowe jebaczki:(

Gość koorrwaa
co za debile na tym forum sa!!!! zaden odp nie napisze tylko madrzyc sie

Moim zdaniem, musisz w nawet bardzo odległej pamięci (przedszkole, szkoła, itp.) odnaleźć zdarzenie, kiedy np. ktoś Ci wpakował paluchy w ci*pę, czy coś w tym rodzaju. Musisz to w swojej wyobraźni przeżyć raz jeszcze i udowodnić sobie, że to nic strasznego, że masz miejsce na ten strach. Do tego potrzeba mądrego partnera, któremu nie opadnie mimo np. godziny delikatnych prób. Musisz zapomnieć nie tylko penisa, ale urodzić dziecko. Trudno tak doradzać na odległość i na forum. Na PW jest nieco łatwiej, bo można więcej powiedzieć. Spróbuj nawet po większej ilości alkoholu. Nie chodzi, abyś miała orgazm, ale, abyś zrozumiała, że możesz wpuścić faceta bez oporów. Później nadejdzie czas na orgazmy. To wszystko dzieje się w głowie, a nie między nogami. Zaufaj mi i spróbuj, nie uda się raz, próbuj setny i tysięczny, aż się uda.