Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kastelllaPiiisuGej278

wasze zdanie na temat gejostwa . fotum to forum! nie macie prawa tego usunac!!!!

Polecane posty

Gość kastelllaPiiisuGej278

czyz nie kazdy ma prawo do wyrazania wlasnych opinii ??

Gość imaginacja9
ma! brzydze sie gejow od kiedy okazalo sie, ze moj byly ruchal innego, fuuuuuuj!!!!

gej tez czlowiek dajmy mu żyć, jak facet chce sypiac z facetem to jego wybor i nic nam do tego w końcu zyjemu w wolnym kraju... proste

A ja nic nie mam do homoseksualistów. Znam pojedyncze osoby, które zdeklarowały się, że są homoseksualistami. I wiecie co Wam powiem? Mają bardziej poukładane w głowie niż niejeden \"normalny\" człowiek. Można z gejami/lesbijkami porozmawiać szczerze, bardzo chętni do pomocy, nie olewają nikogo. A co robią w łóżku do już ich sprawa. Nie powinni być z tego powodu szykanowani. pozdrawiam homoseksualistów! i tolerancyjnych ofkors 🌼

Gość imaginacja9
ja mam wrazenie, ze jest ich coraz wiecej:(

Gość bnmbm
dopóki z gołą dupą nie tanczą na ulicach mojego miasta to spoko mogą penetrowc swe tyłki

Gość ciulstffffoooo
hahahhbhahahahhaahhahhahaha z gola dupa na ulicach moze nie ale z tymi swoimi krzywymi dupami wcisnietymi w rurki paraduja!

Gość bnmbm
ja jako heteryk jakoś nie łaże na parady i nie kopuluje publicznie w rytm techno

ciulstffffoooo dziewczyny też noszą rurki! i co? zaraz wyskoczysz, że to też Ci się nie podoba? A co Cię obchodzi jak ktoś się ubiera? Spójrz najpierw na siebie a później zacznij innych krytykować.

Niby nic nie mam do gejów, ale nie mogę przeżyć jednego: niektórzy są tak tragicznie przerysowani, gadają swoim okropnym, zniewieściałym głosikiem i gestykulują. Kurde, jestem kobietą, jestem hetero i się z tym nie obnoszę. Nie muszę tego pokazywać wszystkim. A jak słyszę taki głosik i już widzę te wywinięte dłonie, to mnie szlag trafia i mam ochotę zabijać. Myślałam, że takich nie ma wcale, że tacy są tylko w tv, ale jednak nie. No kurwa! Dlatego nie lubię gejów. 🖐️

Gość imaginacja9
a czy heteroseksualista potrafiłby sie zawahać zeby zabawic sie z homoseksualista? jak zareagowalibyscie faceci, gdyby wasz kumpel wam zlozyl niemoralna propozycje, ostra odmowa, czy zastanowilibyscie sie chociaz przez chwile?

Gość ciulstffffoooo
wymiotuje jak widze dupy gejowskie w rurkach i wyzynajacego sie ptasznika :D

Gość cvcvbbn
dostałby w ryja skoro tak chce :classic_cool:

ja głosiłam, że mnie jest to obojętne aż na koncercie para mężczyzn obok mnie zaczęła się całować, obejmować, ściskać za pośladki teraz twierdzę,że nie jestem aż tak tolerancyjna i jest mi to obojętne gdy nie widzę ich aktów miłości, akceptuję ich orientację natomiast nie jestem chyba z tym oswojona bo jedzenie podeszło mi do gardła, jakoś odruchowo odskoczyłam i zaliczyłam wcześniejszy zjazd do domu nie moja estetyka, chyba że wymiotna

Gość jamundek
Moje zdanie na temat pedalstwa jest takie samo jak na temat zoofilii czy nekrofilii powinni być ścigani przez prawo i wieszani na drzewach.

Mój facet pracował z dwoma gejami, którzy mieli romans w pracy. Pracowali w empiku. Raz centralnie na środku salonu zaczęli się lizać. FUUUUUUUU! Zdania nie zmienię.

Gość cvcvbbn
przede wszystkim zdrowo ukierunkowany popęd jest do płci przeciwnej a nie tej samej. dlatego kuriozalne jest mówienie że to nie choroba . akt seksualny słuzy prokreacji a co daje akt homoseksualny?

Gość imaginacja9
taaak... utwierdzam sie w przekonaniu, ze jednak nie jestem dla gejow tolerancyjna!

ja ich toleruje,nic do nich nie mam,to wkoncu tez ludzie.mam jednego kolege geja,ktory jest uczynny,zawsze mozna na niego liczyc i wszystko robi bezinteresownie.wszystko moge mu powiedziec,bo wiem ze mozna mu ufac.z drugim pracowałam za granica.tez jest niesamowitym facetem.ktorego zapamietam do konca zycia.niepowtazalny człowiek z ktorym mozna było konie krasc.

Gość --------- -------
Katarzyna Cholewa Zalewa - co ma moher do stwierdzenia że akt seksualny służy prokreacji proszę rozwiń swoją tezę lewacka laluniu