Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wkurzona7

zapraszam na ciasto

Polecane posty

Gość prawie normalny facet
Bo taki właśnie jestem :classic_cool:, wiele jest różnych powodów , bardzo dużo. Faceci różne mają potrzeby , ale najbardziej potrzebują w życiu kobiety :classic_cool:

Ja też wolę własne roboty. Przynajmniej wiem, że papryka nie jest z zeszłego tygodnia, pieczarki umyte, a ser nie ma 50% zawartości oleju.

odnośnie tematu , lubię babki...... zwłaszcza cytrynowe .

Hmmm..... Ciekawe czy kobiety najbardziej w życiu potrzebują faceta.... Sądząc po topicach na kafe - to tak. Jessienna (zresztą moja ulubiona pora roku) - ja wychodzę z założenia, że nawet najgorsze, najbardziej nieudane, ale własne danie jest lepsze od najlepszego ale kupnego!

Pizzę wolę tradycyjną , choć moja to pizza na 1000 sposobów bo czasem czegoś nie ma a zawsze wychodzi inna . Mąka Woda Cukier Sól Drożdże Pieprz, Bazylia Oregano, Ser Gouda, Ser Mozzarella , Szynka , oliwki, Przecier Pomidorowy.

Czosnek, Cebula , Tymianek .

Odwrotnie proszę bardzo : kobiety najbardziej potrzebuje każdy facet .

nie, nie nie p to mi chdizło chodziło o to ze koieta takze potrzebuje najbardziej faceta bo przez kogo ma byc doceniana ? :p

Kobieta wymaga , im więcej wymaga tym lepsza niestety wymagania czasem są niebotyczne a możliwości realizacji nikłe i tak powstają kłótnie :classic_cool:

To co własne roboty to zawsze najlepsze (czy. najzdrowsze i najpewniejsze). Oliwki uwielbiam tonami jak grejfruty, w każdej ilości. A kobieta najbardziej potrzebuje: 1. Przyjaciółki 2. Kosmetyków 3. Faceta

lat mam 26 , bryluje na kaffe już od dawna :classic_cool:.

Piła się zaczyna! Uwielbiam horrory - i jak tu iść spać? Nie mam przyjaciółki Mam kosmetyki (byle jakie, ale mam) Facet - sama nie wiem...... Może mam, może nie. Jaki stąd wniosek? Przegrałam życie? Ależ skąd! Wszystko przede mną! :-)

kwestia wymagań a raczej ich spełniania , to kwestia bycia facetem , bo facet umie robi zdobywa jest jak lew,tygrys , jak Harrison Ford w Ściganym . Jak śpiewał James Brown "It's a mens world but would be nothing without a woman ."

Mam ale nie piszę na nim od dawna, postanowiłem wpadać okazjonalnie na flirty i inne bzdety rozwiązuję problemy komputerowe na pomarańczowo itd itd .

A ja zadaję sporo pytań dot. komputera na pomarańczowo! I zwykle znajduje się rozwiązanie. I na kafeterii można coś zyskać.

Nawracam też kobiety na sukienki , kolorowe ubrania (czerwone, niebieskie ) , gotowanie , odchudzanie lub zaniechanie odchudzania itp itp.