Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana-mama-nastolatki

seks u nieletnich

Polecane posty

Gość teodora67
kocyk a on ile mial lat

Jest rok starszy,mam nadzieję,że zaspokaja to Twoją ciekawości i obala teorie o 50letnim pedofilu gwałcącym 13latkę :o

Gość teodora67
kocyk ty nieglupia baba jestes wiec tym bardziej mnie dziwi hehe

To pewnie dlatego,że intelekt w parze z seksem nie idzie.

Gość teodora67
haha dobra jestes

Idę,bo aż brak mi słów. Położe się w mojej grzesznym łóżku ociekającym dziecięcym seksem :classic_cool:

Gość teodora67
kocyk haha love you anyway

Gość do autorki topikuuuuu
...Chłopak jest bardzo nieodpowiedzialny. Nie chcę, aby zmarnowała sobie życie. \" a to co ona ją bierze siła, sama daje mu dupy i do corki nie masz pretensji tylko do chłopaka. Złój córce dupsko, że nie będzie mogla dawać to nie będzie wpadki. Najlepiej to na kogoś winę zwalić.

Pozostaje mieć nadzieję, że ten gówniarz jej nie zapłodni. Nic nie można zrobić bo jeśli chce uprawiać ten sport to będzie go uprawiać i tak jak ona chce i uważa za słuszne. Przestań się zamartwiać - najlepszą karą dla Twojej córki będzie ciąża. Jakoś wyjdzie na człowieka.

Gość nie rozumiem o co niektórym
chodzi? Ja sama w tym wieku rozpoczęłam współżycie i wcale nie uważam się za puszczalską, a tak w ogóle to jestem trochę starsza od córki autorki bo mam 23 lata. Nie widzę nic złego w tym że dziewczyna chce współżyć tylko niech się zabezpiecza. Ja wtedy rozmawiałam z moja mamą o tym i wiedziałam wszystko o antykoncepcji. Dlatego naprawdę nie rozumiem dlaczego niektórzy tutaj wyzywaja tą dziewczynę.

Gość Ollalaaa
Dziewczyny, prosze o pomoc.! Zdecydowałam się napisać na forum, ponieważ już nie wiem co mam robić ... ...i pomyślałam, że mogłybyście mi pomóc, gdyż jesteście starsze i bardziej doświadczone... Ja niestety mam dopiero 17 lat i obawiam się, że mogę być w ciaży. Od ponad roku mam stałego chłopaka i kocham się z nim, zawsze było to robione z zabezpieczeniem (prezerwatywa), lecz ostatnio niestety nas poniosło i kochaliśmy się bez żadnego zabezpieczenia, lecz nie trwało to długo, około 5-10 min, gdyż w pore się opanowaliśmy, chłopak nie miał wytrysku. On twierdzi, że do niczego nie doszło, wie o śluzie, który wydobywa się wraz z plemnikami przed wytryskiem, ale jest pewny tego, że nawet nie zdążył się wytworzyć przez tę chwilę ... Chłopak ma 22 lata, jest bardziej doświadczony ode mnie. Ostatnią miesiączkę miałam 13.05. Tym nieszczęsnym dniem był 1.01 Cykle mam dość nieregularne Luty : 24 Marzec : 28 Kwiecień : 24 Maj : 30 Z moich takich niedoświadczonych obliczeń, wyszło, że ten trefny dzień to ostatni dzień płodny. Objawów jako takich nie mam, ...prócz tego, że czuję sie ociężała, ciągle zmęczona-senna,kręgosłup, głownie w okolicach nerek boli, brzuch, w okolicach podbrzusza boli. Apetyt mam raz taki raz taki, czasami mogłabym jeść i jeść, a czasami nie mam ochoty przez cały dzień nic nie zjeść (ale wydaje mi się, że u mnie to normalne, na codzień), a także zaledwie pare razy zdarzyło mi się, że nie dobrze mi było. Temperature mam 37.2 i utrzymuję się od dnia kochania się do teraz (jestem zdrowa). Śluz obecnie mam taki kremowo-żółty. Możliwe, że są to objawy nadchodzącej miesiączki, ale mimo wszystko panicznie boję się, że to mogą być objawy ciąży ... Wiem, że jestem młoda, nie powinnam się jeszcze interesować takimi rzeczami jak sex, ale jednak zdażył mi się ... Teraz ponosimy konsekwencje, wraz z chłopakiem, że nie uważaliśmy i bardzo się boimy. Więc proszę, nie oceniajcie mnie (nas), lecz chciałabym was poprosić o pomoc. Jestem w ciąży, czy jednak jest szansa, że nie jestem ?? Jak myślicie ??

Gość chaaaaaaaaaaaa
16-17 lat i nie puszczalskie, nie bądź śmieszna. Matki wam winny wpieprzyć i to porzadnie i pogonić do nauki. Ja jak widze takie małolaty z dzieci to od razu nasuwają mi sie najgorsze mysli na ich widok. Trzeba było nie dawać. trzymać nogi przy kupie a nie rozkładać. Rozkładać to byle idiota potrafi.

Gość do nie rozumiem o co niektórym
Pijak też nigdy nie przyzna się , że jest pijakiem, tak samo jak i ty i inne małolaty, że są puszczalskie.

Gość Ollalaaa
Przepraszam, że wtrącam się do waszej kłótni, ale zastanawia mnie to czemu wy się nawzajem i inne dziewczyny obrażacie. To jest forum wg mnie by pomóc, doradzić, ale nie po to, żeby kogoś obrażać! Ja mam 17 lat, jestem małolatą, ale to, że zaczęłam współżycie w tak młodym wieku to nie jest puszczalstwo! Jestem od ponak roku z chłopakiem i planujemy być ze sobą miejmy nadzieje, że do końca życia, więc nie wydaje mi się, że ktoś ma prawo mnie nazywać ku**a (dotyczy to też innych nastolatek). Po drugie wiek inicjacji seksualnej wciąż maleje. Dziewczyny zamiast same uczą się żyć, wszystko w swoim czasie, to są pod presją mediów, koleżanek, kolegów, to nie jest wina rodziców! Mnie rodzice bardzo dobrze wychowują, dobrze się uczę w szkole, wiem co mogę, a czego nie mogę, nigdy ich nie zawiodłam, a to, że kocham się z chłopakiem i popełniliśmy bład jaki wyżej napisałam to nie nazywa się puszczalstwo i to nie jest żaden błąd wychowawczy!

Gość nie rozumiem o co niektórym
nauczcie się czytać zanim będziecie oceniać. Ja zaczęłam współżycie w wieku 16 lat, a obecnie mam 23 lata. I jakoś nie mam dzieci i nikt mnie od gówniar z brzuchem nie wyzywał. Odrobina rozsądku wystarczy. Mam koleżankę, która w tym samym wieku rozpoczęła współżycie z facetem, który obecnie jest jej mężem. I co ona też jest puszczalska, mimo, że od 7 lat ma tylko jednego faceta i nie wpadła? Macie dziwny tok rozumowania.Ja wiem, że są małolaty co wcześnie zaczynają, wpadają lub zmieniają partnerów co tydzień. Ale są też normalne dziewczyny. Nie uważam się absolutnie za puszczalską, a to, że wcześnie zaczęłam to o niczym nie świadczy, jakoś jestem normalną wykształconą kobietą, a nie dziunią w białych kozaczkach spod dyskoteki.

ja pierwszy raz mialam w wieku 24 lat. i nie zaluje. jestem bardzo atrakcyjna , mialam wielu chlopakow, pozwalalam im na duzo ale nie na penetracje. czekalam na tego jedynego. dlugo, ale bylo warto. i pewnie zalowalabym gdybym spala z tamtymi innymi. ja pierdolę, ale hipokryzja na całego.... leży laska w łóżku z facetem, on gmera jej w majtkach, ona jemu, napaleni są pewnie jak cholera, ale ona mówi \'nie nie, do cipki nie wsadzaj, to dla męża\' :O Gdyby chciała czekać bo nie ma ochoty - ok. Bo nie czuje się gotowa - ok. Ale że zdrowa, seksualnie rozbudzona laska bawi się w petting bez penetracji tylko z tego powodu, żeby \'jedynemu\' ofiarować \'skarb\'... przechodzi ludzkie pojęcie :O

Gość nuleasss
od kiedy to jest normalne w wieku 16-17 lat uprawianie seksu. To, że masz chłopaka nie oznacza od razu, że masz prawo do seksu i, że miłość to oznacza od razu seks. Także przestańcie się tłumaczyć, bo tylko winni się tłumacza.

nuleasss - prawo do seksu?!Prawo do seksu to ma każdy rozwinięty płciowo człowiek,pod warunkiem,że oczywiście nikogo przy tym nie krzywdzi.Rozwin może swoją myśl,bo nie pojęte jest dla mnie,że mozna gadac takie bzdury. Ale jesli już o prawo zahaczasz- całkiem legalne jest uprawianie seksu z osobami, które ukończyły 15 rok życia.To o czyms świadczy,prawda? \"bo tylko winni się tłumacza.\" To nie temat o morderstwach tylko o seksie :o Jak mozna mówić o tym w kontekście jakiejkolwiek winy?!

Gość teodora67
kocyk to ty w wieku 13 lat zlamalas prawo i to grubo! takie rzeczy powinno sie leczyc!!!

Gość ollalaaa
Myślałam, że to forum jest po to by pomóc, doradzić, porozmawiać ... Tak jak ja chciałam otrzymać, poradę, czy coś w tym stylu... Ale bez przesady, żeby się kłócić, wyzywać i oskarżać na wzajem siebie i swoje dzieci ! ...A JEDNAK, WIEK NIE ŚWIADCZY O DOROSŁOŚCI !

teodora67 proponuje, żebyś pierdolneła głową o zlew,może się uspokoisz i przestaniesz emocjonować cudzym życiem seksualnym

Gość teodora67
kocyk to nie ja sie zwierzam na forum ze bzykam sie od 13 roku zycia. jesli cie to podnieca i piszesz o tym to sie licz z opinia innych albo milcz

teodora67-yy,no świetnie,tylko,że nie napisałam swoich wynurzeń o seksie w młodym wieku w temacie o pieleniu ogródka tylko w takim, w którym poruszany jest temat seksu nieletnich,więc chyba bardzo a propos, nie sądzisz? Ty natomiast zwierzyłaś się,że bzykasz się od 24 lat.Co,też mam Ci zarzucić,że pisanie o tym Cię podnieca?Rusz czasem głową. Uważasz się za wartościową tylko przez wzgląd na długie trzymanie błony między nogami? Obrażać i oceniać zupełnie obce osoby jest łatwo, tyle,że marnie się to pokrywa z rzeczywistością,ale jeśli masz w tym przyjemność to polecam się na przyszłość, napewno znajdzie się we mnie jeszcze coś co możesz ocenić,np mój cellulit. Jasne,chcesz to oceniaj,ale jakoś bardziej składnie,logicznie, bo kłócenie się z kimś kto pisze totalne bzdury, źle o mnie świadczy.

Gość teodora67
kocyk poddaj sie opini! kto uwaza ze Kocyk zrobil dobrze idac do lozka z facetem w wieku 13 lat???? i czy to normalne i nie ma tym nic dziwnego??? podajcie swoje opinie

Gość Luźny Wiesiek.
ja uważam że dobrze zrobiła i popieram takie inicjatywy u dziewcząt

Gość według mnie 13 lat to za
wcześnie na seks. Ale przynajmniej jest uczciwa w porównaniu do ciebie. Ty i te twoje "na wiele pozwalałam" Haha czyli do ust do dupy można było byle tylko błonki nie naruszyć? Co za hipokryzja, może ciebie poddajmy osądom:P

teodora67 - z czym Ty masz taki ogromny problem?Zrób sonde uliczną na temat mojego niecnego występku :o Przeciez nie pisze,że to normalne i nie ma w tym dziwnego,ale fakty pozostają takie,że zrobiłam to juz 7 lat temu i nie żałuje. Tu nie chodzi o opinie innych,bo fajnie jest jesli ktoś kulturalnie wyrazi to,że nie uważa tego za normalną rzecz, ale Ty zachowujesz się histerycznie. Co innego gdybym była Twoją córką,a tak...nie znasz mnie,nie znasz jego,nie znasz całej historii...a snujesz jakieś rozważania jakby było nad czym. Co z Tobą jest nie tak?