Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podniecasz mnie

mam niedlugo 16 lat a podnieca mnie facet 10 lat starszy

Polecane posty

Gość podniecasz mnie

kochalabym sie z nim caly czas mimo ze 16 lat jeszcze nie mam, tak on mnie zauroczyl z neta:) mial dziewczyne, ktora go kocha, ale on jej nie kocha. on chce ze mna uprawiac sex i kocha mnie na gg piszemy ze soba i jest nam cudownie

..po tym co napisałaś widac dokładnie ile masz lat!!! ogarnij sie ...i za ksiązkę wez!!!

Gość ggfdgdgd
nie uważasz że on to robi dla seksu?

Gość podniecasz mnie
wygladam doroslej niz jego byla dziewczyna. ona prosi go by wrocil,ale on nie chce z nia byc. mieszkali juz razem. a mi dobrze sie z nim pisze i jemu tez.piszemuy miesiac czasu, widzialam go tylko na zdjeciach. ale zakochalam sie. mialam do tej pory chlopaka 2 lata ode mnie starszego, a ten jest 10 lat starszy:/ ale cialo ma boskie i jest sliczny z tamta dziewczyna mial sie ozenic on jest taki sliczny ze jesli prosi o rade co zrobic, to ja sie zakochalam

Gość podniecasz mnie
ale mieszkamy daleko od siebie:/ ale co sobie pomysli tamta:/ powinnam pomoz byon wrocil do niej ale on nie chce z nia byc, on mowi mi ze jestem jego zona, cudowne rzeczy pisze troche bojusiam sie ze tamta dziewczyna bedzie cierpiala przez mnie,bo sa oboje dorosli, a taka smarkula jak ja zniszcze to ale ja bardzo go pokochalam,to co ze przez neta i robie wszystko by o mnie tylko myslal a on mial z tamta sie spotkac ,chyba chcial wrocic a ja nie chce do tego dopuscic a chyba powinnam:(

Gość Jasnowidzka
Ludzie, prowokacja.

Gość podniecasz mnie
pisze prawde glupie to troche ze taka malolata zaczela myslec o doroslym mezczyznie ale on mi sie podoba bardzo moze nick niewlasciwy wybralam, ale moze mam ochote na sex?kolezankom nic nie mowilam:( byc moze on chce tylko na sex, troche czasu uplynelo jak tamta rzucil ale tak potrafi prawic komplementy ze nie moge o nim przestac myslec

Gość chodzmy spac krasnale
a nie pomyslalas dziewczynko, ze rozrywasz zwiazek co prawda nieistniejacy piszesz ale jak widze ze piszesz ze mieli sie spotkac, ozenic........ a co z Toba sie niby ozeni???????

Gość Jennifer_Lopez
rany jakie dzisiejsze nastolatki sa głupie, kochacie sie prze net ale sie nie znacie włsciwie na zywo, no błagam, mam ubaw. Dziewczyno facet pewnie chce sobie pobzykac przed slubem głupia nastolatke i pewnie ściemnia ze nie kocha swojej laski. Moge sie zalożyc ze Cię bzyknie i wiecej o nim nie usłyszysz.

Gość zimnuskie lateczko
slusznie Lopez ja mysle ze przez takie naiwne i glupie nastolatki zwlaszcza puste rozpadaja sie zwiazki.... przez takie pisanie mowienie ze sie kocha, on moze juz nigdy nie byc z tamta laska.... dziewuszko wspominalas ze tamta go kocha, to co sie pchasz, jak ja nie rozumiem takich dziewczyn... jesli byli razem , a on nie chce do niej wrocic tobie pewnie mowi i obiecuje, moze i nie chce, ale pomysl, tamta go kocha i musi kochac jesli chce by wrocil i ty mozesz przez to swoje zachowanie unieszczesliwic go

Gość nudnikowy czas
chyba zbyt szybko dojrzalas do takich spraw;P