Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kapitan Duffy

co nas nie zabije to nas wzmocni...

Polecane posty

Gość byc moze byc moze
i teraz zastanawiam sie co jest przyczyna tego jak jest teraz i co najwazniejsze jakie beda tego skutki :O nie podoba mi sie to ;(

Gość musze to w koncu napisac
tak, zawsze sobie to wmawiam, no i ze jest zle, zeby potem moglo byc lepiej:(

no bardziej chodzi mi o te złe rzeczy z których wyciągamy wnioski, po których po jakims czasie jest nam lepiej i łatwiej zyc..

Gość byc moze byc moze
nie wyobrazam sobie ze moze mi sie latwiej zyc...jak caly czas ide na dno... dno ktorego nie widac :(

w moim zyciu przez ostatnie dwa lata duzo sie dzieje, i za kazdym razem jak tylko wyciągne logiczne związki z jakiejś przykres sytuacji to jest mi lepiej, a jak dojde do siebie po czymś cięzkim i tez przykrym i trudnym to wtedy jakby jestem silniejsza i tez jest łatwiej...może to głópie i tylko mi sie tak zdaje, ale...własnie tak czuje...

Gość byc moze byc moze
to nie glupie to madre co mowisz i naprawde szczerze zazdroszcze :( ja tak nie umiem... potrafie sie jedynie dolowac... i choc czasem wmawiam sobie ze... np wyolbrzymiam... to nie potrafie :( nie potrafie myslec pozytywnie

własnie nie jestem pewna czy tu o pozytywne myslenie chodzi, bo raczej do optymistek nie naleze, to chyba co innego, cos co samo przychodzi...nie wiem, nie umiem wyjasnic

co nas nie zabije to nas wzmocni... } Jedno z durniejszych powiedzeń jakie słyszałem. :o🖐️