Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadwiga z bialego gaju

co sadzicie o jani wzor do nasladowania?

Polecane posty

Gość jadwiga z bialego gaju

dla mnie ona jest popierdolona jak lto z radiem :D. Nie wierze ze te rzeczy ktore tu wypisuja sa prawdziwe :D Psychiatra by sie jej przydal i pobyt w pokoju bez okien i klamek :D

Gość a dlaczego zaraz
A ja myślę, że jest to postać stworzona na potrzeby tego forum przez bardzo inteligentną osobę. :D Uwielbiam ją czytac, ma tak kontrowersyjne wypowiedzi i pisane w takim niepowtarzalnym stylu, że czasem aż mi łzy ze śmiechu lecą :D Uwielbiam Janię, co zresztą jej kilka razy już wyznałam. :D

Podpisuję sie po tym co napisała "a dlaczego zaraz" Powiem tak: Jania to (przy wielu rózniczach) ktoś w rodzaju.... bywalca w spódnicy :D:D Pozdrowienia dla bohaterki topiku! 🖐️ 🌻 :)

Nie zmienię! :P Jestem do swojego zbyt przywiązany :classic_cool: A poza tym .... możesz się mylić :P:P

Jania bywalec w spodnicy :O ale sobie komplement strzeliles bywalec , Tobie do Jani to daleko

"Uwielbiam ją czytac, ma tak kontrowersyjne wypowiedzi i pisane w takim niepowtarzalnym stylu, że czasem aż mi łzy ze śmiechu lecą " o tobie, bywalec, tego chyba nikt nie powie... podobienstwa za cholere nie dostrzegam, ale... slusznie zwrociles uwage na stopke :D

aha, zapomnialabym... ostatnimi czasy w poszukiwaniu miejsca innego przytulku zajrzalam na interie i ... pomyslalam najpierw, ze Jania tam pisze... ale przy koncowce wypowiedzi z duma stwierdzilam, ze byli tam nasi zacni rasowi podszywacze :D "2009-06-01 W trosce o dziecko... ;) I po raz kolejny jestem zbulwersowana i zażenowana. W grach chodzi o wzbudzenie pożądania młodych nieświadomych graczy, którzy patrząc na prawie niczym nie zakryte kobiece krągłości patrzą na każdą istotę płci przeciwnej wyjątkowo przedmiotowo. Dzisiaj zresztą idac ulicą z moim synkiem 22-letnim Mariankiem zobaczyliśmy plakat pewnej dość mocno wydekoltowanej pani (czy ona nie ma wstydu i rodzicow?). Marianek poczul się bardzo zawstydzony, więc kazałam mu wejść pod moją spódnicę i zakryć się nią, i tak on w kuckach i ja wróciliśmy do domu." dla smutasow: http://www.moderatorzy.blog.interia.pl/ 🖐️

Tu akurat masz rację! Przy czytaniu moich postow niektorym łzy lecą nie ze smiechu ale ze złości mimo ze wypowiadam się kulturalnie. Jednak podobnie jak w przypadku Jani moja nieszablonowość myśłenia powoduje że dotykam często tematów tabu; prawd glęboko skrywanych w mrokach kobiecej duszy. Jako psycholog-chałupnik (patrz mój profil/hobby ;) ) wydobywam je na swiatlo dzienne. Np. "tę niezwykłą więź jaka łączy kobietę z jej ginkologiem. Tym bardziej niezwyką im mniej on jest kobietą" ;) To cytat z jednej z moich rozmowczyń :D

Gość lilkaaaaaa
Dla mnie Jania ,to bardzo inteligenta osoba !!! Uważam ,że bardzo nienawidzi kościoła jak i księzy.Stąd te jej topiki .