Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spacerowicz

Mężczyzna, lat 25 zaprasza na spacer kobietę z Warszawy

Polecane posty

Gość Spacerowicz

Witam serdecznie, Jestem 24-letnim mężczyzną i m.in. za pośrednictwem tego serwisu poszukuję kobiety. Postaram się obiektywnie w kilku zdaniach scharakteryzować siebie i swoje oczekiwania. Z natury jestem człowiekiem spokojnym, ale nie stoicko, opanowanym, cierpliwym, troskliwym – zawsze chętnie troszczę się o ludzi, zarówno o najbliższych jak i zupełnie mi obcych, kulturalnym – uważam, że to jedna z podstaw po wzajemnym szacunku, gdyż tylko zachowując kulturę osobistą możemy się bezproblemowo porozumiewać, niestety, spora część ludzi uważa inaczej. Cechuje mnie wieczny optymizm, pogoda ducha, radość, ciągły uśmiech na mojej twarzy, uczciwość – bardzo pożądana przeze mnie cecha u drugiego człowieka, prawdomówność, uczuciowość i wrażliwość, subtelność – oczywiście potrafię zachować męskość i nie uważam, że jedno wyklucza drugie, zaradność i chęć działania, dojrzałość emocjonalna, odpowiedzialność za czyny i słowa, ostrożność – w życiu bywa różnie, rozsądek – staram się go zachować możliwie w każdej sytuacji, uprzejmość, wyobraźnia – naprawdę pomaga, łagodność i czułość – wyraźna w stosunku do kobiet, błyskotliwość, stanowczość, wyrozumiałość, zaangażowanie – w związku bezgraniczne, godność zaufania – jak mnie poznasz to się przekonasz, perfekcjonizm – jeśli już coś robisz rób najlepiej jak potrafisz, skrupulatność, wnikliwość – jeśli mnie coś zainteresuje potrafię poświęcić temu dużo czasu, porządek – po prostu lubię porządek na sobie i wokół siebie, brak nałogów – nie palę i nie spożywam alkoholu w ogóle. Generalnie jestem nonkonformistą. Myślę, że wypisałem cechy-zalety, które najbardziej mnie charakteryzują. Teraz trochę o wadach. Bywam uparty, ale z tym walczę, czasem dziecinny – podobno każdy facet to duże dziecko, wymagający – wiąże się to z perfekcjonizmem, o którym pisałem, oryginalny – sam nie wiem jak to wyjaśnić, miewam oryginalne pomysły, więc pewnie bywam też twórczy, tchórzostwo (nazywam rzecz po imieniu) – boję się wysokości i gryzoni. To chyba na tyle odnośnie wad. Kilka kwestii ogólnych. Bardzo cenię sobie mądrych ludzi, erudytów, ludzi zdecydowanych i konkretnych, uczciwych, chętnych do niesienia pomocy drugiemu człowiekowi, zwierzętom i przyrodzie – podziwiam ludzi z greenpeace, entuzjastów, uwielbiam ludzi z poczuciem humoru – mi go nigdy nie brakuje, bywa, że mam jej oryginalne, lubię w ludziach skromność i uprzejmość. Nie cierpię chamstwa, obłudy, fałszu, nienawiści – niszczy ludzi, agresji, bezczelności, głupoty, hipokryzji, cynizmu, chytrości – taki człowiek traci dwa razy, próżności – bywają tacy ludzie, to przykre, materializmu – bez komentarza, zawiści, patrzenia na kogoś z góry. Co lubię robić w wolnym czasie? Uwielbiam spacerować, słucham eurodancu, standardowo – pobuszować w sieci, poczytać prasę o nowinkach technologicznych, od bardzo niedawna część mojego wolnego czasu chłonie fotografia – dopiero odkrywam jej uroki, lubię pobiegać i spędzać czas na łonie natury – latem biwaczki, grill, te sprawy. Ogólnie jestem szczęśliwym człowiekiem, doceniam to, co mam i cieszę się tym, ale do pełni szczęścia brakuje mi najważniejszego, czyli kobiety, a tym samym miłości, bo uważam, że miłość powinna być najważniejsza w życiu każdego człowieka. Jaka kobieta mnie interesuje? A no taka, która jest po prostu dobrym człowiekiem, kimś wyjątkowym, choć na swój sposób wszyscy jesteśmy wyjątkowi, to chciałbym być z kobietą, która wyróżnia się czymś na tle pozostałych kobiet, np. nie myśli tylko o nowych butach, szmince i solarce, taka, która jest pozytywnie nastawiona do świata, ludzi i ma tysiąc pomysłów na minutkę, taki aniołek-diabełek, którego wszędzie pełno. Naprawdę niełatwo jest mi określić konkretnie, jakiej kobiety poszukuję, gdyż serce nie sługa, a nóż zakocham się w kobiecie, która okaże się zupełnym przeciwieństwem partnerki, która by mnie interesowała, bo chociażby ujmie mnie tym czymś. Odpowiedz sobie na pytanie: wolałabyś być znaną modelką czy noblistką? Jeżeli to pierwsze to jest szansa, że trudno nam będzie o porozumienie, ale trudno cokolwiek przesądzać. Odnośne aparycji jest troszkę lżej, preferuję szczupłe kobiety i ogólnie malutkie, drobniutkie, subtelne, filigranowe. Chciałbym budzić się rano obok kobiety, która pociąga mnie fizycznie. gg: 30 40 82

Gość berg berg berg
:D człowieku streszczaj się i nie pisz tych bredni o spacerach :D kobiety tego nie lubią spacer nie wyklucza seksu ale to seks jest celem a nie spacer sam w sobie

Gość Spacerowicz
Typowa męska szowinistyczna świnia myśląca tylko o seksie, dla ktorej nawet zwykły spacer kojarzy się z seksem - przyjacielu! kobiety właśnie tego nie lubią!

Gość czy to istotne.....
Chłopie spójrz prawdzie w oczy..Twój esej napotkał próżnię..Spacery mu w głowie;) romantyk się znalazł...Wątpię, żeby jakaś fajna laska doczytała Twój poemat do końca. Pewne po dwóch zdaniach doszły do wniosku, że będzie wiało nudą podczas spaceru i w istocie ich serce nie będzie biło szybciej...Reasumując, jak chcesz się umówić z kobietą na spacer, lub zwyczajnei na randkę zacznij działać w rzeczywistym świecie! A i jeszcze jedno te wszystkie piękne określenia Twojego stoickiego charakteru zachowaj dla siebie.Bradziej radziłbym skupić się na kobiecie;)Pozdro podrywaczu

Gość Spacerowicz
Szukam kobiety, a odpowiadają geje-:) w kompleksy wpadliście po przeczytaniu mojego ogłoszenia?!

Gość berg berg berg
Twój esej napotkał próżnię.. :D :D :D no właśnie, próżnia i spacer w próżnię w ciemność waginy... ile miałeś kobiet? że z taką pewnością wypowiadasz się o ich gustach ;)

Gość berg berg berg
tuszujesz teraz swoją nieporadność :D powiedz mi mój drogi, jakiż to znawca kobiet poszukuje ich w internecie, za pomocą tak drętwych i w najmniejszym stopniu nie działających na wyobraźnię elaboratów..??? he..? :D otóż i w necie można spotkać intrygujące i atrakcyjne kobiety, net to tylko narzędzie ale nim trzeba się umieć posługiwać zamiast ogłoszeń, popisz trochę z sensem...

Gość a ja przeczytałam do końca
ale wydaje mi się, że jesteś troszkę dziwny. Pomijam fakt, że tutaj szukasz kobiety, jednak ta Twoja pisanina o tym jaka powinna być, czy woli być modelką czy nobilistką. Wydawałoby się że szukasz spokojnej szarej myszki dla ktorej miłość i inne wzniosła uczucia przesłaniałyby świat, ma się nie liczyć w ogóle kasa, pewnie wygląd też nie. Ale za to Twoje wymagania musi spełnić:D Musi być malutka, szczuplutka itd.Zamiast pisać te wywody napisałbyś w jednym zdaniu, że szukasz kobiety, napisać jaka powinna być konkretnie i określić swoją osobę.

Gość To działa
Ja bym raczej napisała tak: poszukuję kobiety, ładnej, ciepłej, miłej- może własnie ciebie? moze to ciebie mógłbym dotykać, głaskać nawet podczas jakiegoś głupiego spaceru nad Wisła, może to tobie mógłbym nosić śniadania do łózka, patrzeć ci w oczy i widzieć, że jesteś tą jedną, mądrą, namiętną - dla mnie? no i dalej w ten desen... zamiast pisac o sobie, napisz, co jej dasz. to bardziej dziala. Jak chcessz reklamowac volkswageny, to nie piszesz artykulu o jego osiagach, tylko mowisz krotko: Każdy jest kimś, no i każdy wie juz, ze jak kupi takie auto, to ma prawo sie natychmiast poczuc "kims wyjatkowym";)

Gość Spacerowicz
Moja elokwęcja spowodowana jest tym ponieważ jak żem był mały to mama zamykała mnie w lodówce marki "silesia" puszczając w kółko kolędy Talibańskie

Gość berg berg berg
:D :D talibańskie :D napisz, że lubisz ozp ;) to się zawsze sprawdza

Gość Spacerowicz
Czasami zakładam na swą nieforemną głowę zardzewiałą miskę mojej babci Antoniny i wysmarowany przeterminowanym kefirem z Biedronki straszę dzieci mojej sąsiadki z trzeciego piętra pohukując niczym śnieżnobiała sowa syberyjska....

Gość seebaaaa
Ten tekst pachnię tak dużą desperacją, że tylko jakaś nienormalna, albo równie zdesperowana kobieta na niego poleci :)

Gość Spacerowicz
Z mojej strony aktualne:)

Gość na spacer nie ...
ale chociaz posmialam sie...no sorry... zardzewiala miska, Biedronka, etc etc... ha ha ha

Gość na spacer nie ...
daj ogloszenie na Gumtree...

Gość Justyn K
Widać, że poważny i wiedzący, czego chce facet. Ja Ci życzę, autorze, powodzenia! :)

Gość pijanica
on chce by mu ta która pójdzie wsadziła palec w dupe niezdeklarowany pedzio hi hi jak lekko być nawalonym powodzonka