Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daverononloso

czy sa plusy bycia z obcokrajowcem?

Polecane posty

Gość daverononloso

jak wyglada takie zycie w takim zwiazku?plusy,minusy?ktos sie wypowie?

Gość ten wariat
nie rozumiem was dziewczyny!!!!po co myslicie o obcokrajowcach polakow nie macie? wy jestescie nasze polskie a nie ich kurde jak mnie to wkurza! pchaja sie innym a polakm nie dadza

Gość są plusy i minusy
tak jak w kazdym zwiazku, ale oni lepiej doceniaja kobiete, i potrafia kochac naprawde a nie tylko to mówia bo mówia.Dla nich to jest prawdziwe uczucie..wiem bo moge porownac moje dwa zwiazki z polakiem i z obcokrajowcem.Minusy to takie ze ma inna kulture i zwyczaje czasami to sprawia troche problem ale jak sie kochacie to wszystko powinno byc super pozdrawiam dziewczeta:):)

Gość daverononloso
s aplusy i minusy mozesz napisac z kim jestes?jaka narodowosc?

do \"ten wariat\" - po prostu sie w obcokrajowcu zakochalam, nie zwracalam uwagi na narodowosc. To byl przypadek. mialam na sile Polaka szukac tam, gdzie mieszkam? :-O Jestem od ponad 3 lat z RPAnczykiem (niedlugo slub) - dla zlosliwych: jest bialy :-P Nie rozumiem, jakie mialabym podawac plusy i minusy. To tak jakby pisac o plusach bycia z brunetem niz z blondynem :-O Bzdura. Jesli bylabym z Polakiem, to obawialabym sie, ze predzej czy pozniej bedzie chcial wracac do kraju, a ja nie mam tego w planach. Plus bycia z obcokrajowcem jest taki, ze mialam okazje poznac blizej kraj, do ktorego raczej sama bym nie pojechala i nie mialabym okazji poznac od innej strony niz czysto turystycznej. Nie ma miedzy nami bariery jezykowej (angielski znam biegle, on zna podstawy polskiego), kulturowej ani religijnej (oboje jestesmy ateistami).

Gość sodoma
plusy przeslaniaja minusy!!! - w koncu ktos cie zechcial! nie chcial polak to czarnuch wzial :)

Gość prima viera
Plusy i minusy, nie ma to jak wrzucic kilkadziesiat milionow facetow do jednego wora:O Obcokrajowiec moze cie szanowac i tego nie robic, wiec nie uogolniaj:O

Gość smooth criminal
Boze, nie ma czegos takiego jak RPAnczyk! Buahaaa! Mowi sie Afrykaner. Ludzie, wezcie wy sie douczcie!

Gość ciekawe wrozby
ja z Nigeryjczykiem na poczatku widzialam same plusy, nie chodzi o sex jesli juz ktos chcialby mi cos zarzuccic.. na poczatku jest zawsze fascynacja, ale pozniej coraz wiecej minusow niestety, w tym najwiekszy minus -podejscie polskiego srodowiska :( ludzie są zawistni, nietolerancyjni i nieprzyzwyczajeni do "innosci" :( zyczę mu jak najlepiej, i ogolnie takim związkom , bo wiem jakie to trudne zeby w Polsce taki związek utrzymac

Gość karrrrrrolinaa
komentarze niektorych tutaj sa dowodem na to jak zaciemnialy i zacofany jest nasz kraj polak musi byc z polka , i juz! zero innych mozliwosci! :/ ciemnota ...

masz definicje: Afrikaners are Afrikaans-speaking people who have been established in Southern Africa since the 17th century and are mainly of northwestern European descent. Afrikaner is a noun (demonym), Afrikaans the adjective (i.e., an Afrikaans man or an Afrikaner). Nie kazdy bialy z RPA jest afrykanerem.

Gość ja bym dała polakowi
gdyby jakis chciał

Gość smooth criminal
http://www.sjp.pl/co/Afrykaner Prosze, jak juz jestesmy przy definicji. Afrykaner to bialy mieszkaniec Afryki. A "RPAnczyk" istnieje tylko w twojej glowie, prozno szukac takiego hasla w slownikach.

[Afrykaner to bialy mieszkaniec Afryki. A "RPAnczyk" istnieje tylko w twojej glowie, prozno szukac takiego hasla w slownikach.] chyba chodziło o białego ale nie afrykanera z RPA tak trudno pojąć ?

Gość smooth criminal
Afrykaner to pojecie zwiazane glownie z bialymi mieszkancami RPA. A ja mam tu glownie problem ze slowem "RPANCZYK". Tak trudno pojac?