Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivona de majkel

przystanek woodstock

Polecane posty

Gość ivona de majkel

jest tu ktoś kto jeździ na przystanki?jesli tak to udzielcie kilku wskazówek co zabrać tam ze sobą, czy trzeba brać namiot czy są tam może jakieś motele i czy w tym roku ktos z krakowa się tam wybiera.I ile miej więcej się jedzie z krk do kostrzynia

Gość kanciasta
do KostrzyNA. to sie odmienia tak samo jak "Szczecin". (do Kostrzyna, w Kostrzynie etc) :) ja sie nie wybieram, za stara jestem. :)

Gość ivona de majkel
ok sorry za błąd :) a jeździłaś tam wcześniej?

Gość kanciasta
nie. mialam plany, kiedy jeszcze woodstock byl w Żarach, ale rozmyslilam sie. za to moi znajomi jezdzili tlumnie, no i mam spora grupke przyjaciol z Kostrzyna. mysle, ze namiot zawsze warto zabrac, byle nie zabierac zadnych cennych, drogich rzeczy. komorke nosic caly cas przy du.pie, buty miec na nogach (kradna :) ). pamietam, ze znajomi czasami nie brali namiotu - albo spotykali kogos, w kogo namiocie mogli przekimac (wiadomo, sex, drugs&rock'n'roll), albo robili sobie dwudniowa balange pod golym niebem, ewentualnie na karimatach i w spiworach.

Gość ivona de majkel
aha dzięki za info.Ja mam w planie w tym roku jechać 1szy raz ale jeszcze zobaczę co z tego wyjdzie :D gorzej że nie mam z kim tam jechac bo w moim zadupiu nikt się takimi rzeczami nie interesuje