Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani jaga

czy dobry pomysł na sms do faceta

Polecane posty

Gość pani jaga

mielismy bardzo dobry kontakt, smsy, spotkania raz na jakis czas... w sumie luzny zwiazek bez zobowiazan. ostatnio ten kontakt troche sie urwal... odkad zaczal pracowac w dwoch miejscach, sms 1 na tydzien;/ . gdy ja napisze zawsze odpisuje szybko. chcialabym by ten kontakt byl taki jak wczesniej ale nie chce sie narzucac, od ostatniego smsa minal tydzien, chcialabym napisac "czesc. co u Ciebie slychac? ostatnio znaku zycia nie dajesz , tyle tylko co ja napisze..;)" albo moglabym dodac, ze chyba zapomnial ostatnio o moim istnieniu...ale nie wiem czy to dobry pomysl i prosze nie piszcie, ze glupi temat.. po prostu chcialabym zobaczyc wasze opinie, lub tez moze macie pomysl na sms;)? dziekuje z gory:)

Gość ...napisz tak...
"Cześć, co tam? Może masz ochotę na obciąganko z połykiem?" Gwarantuje, że od razu się odezwie :-)

Gość pani jaga
heh... ;/

Gość oliwia 78
a może napisz mu po prostu , cześć co u ciebie słychac ? i tyle

Gość pani jaga
wiem, moglabym tyle... ale chcialabym mu napisac takiego smsa by dawal mu lekko do myslenia;)

Gość oliwia 78
a zobaczysz co ci odpisze, jeśli napisze , że ok. to może zapytaj sie , czy miałby czas kiedyś pogadać , spotkać sie ... na kawe

Gość J-Lopez
mam ten sam problem z moim przyjacielem, kiedy nie pracował bylismy w kontakcie cały dzien, smsy, GG, rozmowy a teraz jak zaczał pracowac to porażka :( starsznie za nim tęsknie, odzywa sie do mnie bardzo rzadko, jak juz pisze to ze mu zalezy i ze nie ma czasu, rozumiem go ale mimo to cierpie bo mi go brak, wiec doskonale Cię rozumiem. Sama nie wiem jak sie zachowac, jak napisze tez mi odpisuje ale sam nigdy nie ma czasu napisać, ale teraz milcze, niech też za mna zatęskni i pierwszy napisze. A to milczenie jest trudne jak cholera :(

Gość oliwia 78
albo cześć co u ciebie słychać ? musze z tobą o czymś pogadać , jak znajdziesz czas

Gość pomocyyyyyyyyyyy
a umiesz pisac po polsku...."tyle tylko co ja napisze".....

Gość pani jaga
J-Lopez > własnie... to milczenie jest najtrudniejsze i boli.

tez idz do pracy :P hm..rzeczywiscie bardzo 'luzny' zwiazek to wasze smsowaniexD

Gość marcin__6
mi dałoby do myslenia : cześć, co słychać, ostatnio cos mniej niż wcześniej rozmawiamy to by mi dosyc mocno w ambicje uderzyło, ale Twoja wersja też przemawia:)

Gość pani jaga
Daruma... szczegolow znajomosci tutaj nie przedstawialam. a taka glupia nie jestem by uwazac smsy za podstawe do zwiazku.. ;/

Gość oliwia 78
oooooo marcin 6 dobrze piszesz !

Gość pani jaga
dziekuje marcin 6. tylko jest male ale... jakies dwa tygodnie temu napisalam do niego,ze ostatnio kontakt nam sie troszke urwal;) on zaprosil mnie na spacer. wiec chyba nie bardzo pisac podobna tresc smsa

napisz mu: hej, to znowu ja, a ty wciaz milczysz, dlaczego? Ty tego nie wiesz, ale ja czekam... (i niech sobie facet mysli co chce, jesli jest inteligentny to zalapie o co ci chodzi. czasem trzeba cos zaryzykowac jesli nic sie do przodu nie posuwa, bedziesz przynajmniej wiedziala na czym stoisz)

Gość bncjggg
nie pisz mu, tak, jak lavita... po co masz sie za bardzo ujawniac z uczuciami? facet jest od zdobywania, od kombinowania, a nie od zzerania tego, co sie mu podstawi pod nos. napisz: czesc? co slychac? jak praca? chyba fantastyczna, bo zupelnie cie wciagnela;) i to bedzie bardziej na luzie... a i tak sie pewnie odezwie:) nie rob mu wyrzutow, bo po co? takie laski z pretensjami sa nudne. a nadluzsza mete - nie do wytrzymania.

Gość bochunnn
bncjggg ma rację a może coś takiego mogłabyś do niego wysłać ?? --- > hey.co u Ciebie slychac? znaku zycia nie dajesz. tak sie zastanawiam wlasnie czemu nasz kontakt spadl praktycznie do poziomu zerowego. czy ma coś do starcenia?? chyba nic, w najlepszym wypadku moze tylko zyskać , stracić raczej nic nie straci .

Gość grenadina
a ja bym napisala "oj, lubimy sie bawic w gierki, ha ha ;) " ot, taki zarcik, przy okazji intrygujacy, a w razie czego pozwala cie ustawic na bezpiecznej pozycji - to on bedzie musial ci udowodnic, ze to milczenie, to zadne gierki z jego strony. kwestia tego, na ile dobrze mu pojda te tlumaczenia.

Gość to tylko jaaaaaaaaaaa
nie, nie raczej nie pisz do niego tego co napisala kolezanka wyzej. on pewnie odpowie" ale o co chodzi?nie rozumiem" a wtedy wyjdzie na to,ze to Ty bedziesz pisala, jak to sie czujesz bo on nie pisze.

Gość naiwnaidiotka
bncjggg jestes facetem? ;-)

zadaj mu pytanie "Cześć mam pytanie czy ci zależy na mnie chociaż troszke bo jakoś wydaje mi sie że nie poniewasz żadko mi odpisujesz na sms ktore są dlamnie brdzo ważne tak samo jaki i rozmowa !! ' jesli ci nie od to pisz do skuktu aż zrozumie że ty traktujesz to poważnie

Gość napiszmu
siema jak tam przewod pokarmowy?

Gość marcin__6
no ja nie wiedzialem ze tak mu napsiałaś wiec pierwsze co mi przyszło do głowy napisałem acha jak dla mnie bez "!" wykrzykników bo ja bym to odebrał jako mega pretenske ze krzyczysz i w ogóle, nie zdecydowanie wykrzyknikom nie i lol89 jak dla mnie troche za bardzo kleiscie, osobiscie wolałbym cos zebym sie mogl sam wykazac a tu jasno jest zalezy mi na tobie a ty mnie olewasz chłopie rób co trzeba za ostro...

mam nadzieje, ze niektore propozycje sa zartem, najlepiej mowi bncjggg, i co do smsa, i ogolnie

Gość pani jaga
nie, nie... wykrzykników napewno nie będę stosowała ;) jej.. nie lubie sie tak ponizac, ale strasznie szkoda mi tej znajomosci :( ... a wszystko wskazuje na to, ze powoli się konczy .