Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciłałała

Wady i zalety waszych męzczyzn

Polecane posty

Gość Ciłałała

Jakie są wady i zalety waszych partnerów życiowych ? (mężów, chłopaków, kochanków )

Gość Wada i Zaleta
Wadą mojego chłopa jest: zazdrośc, oszczędność, nakazywanie mi (bez słowa prosze) oraz niechlujstwo Zaletą jest: romantyzm i częste rozmowy :)

Gość Ciłałała
mojego wadą jest to , ze ma małego , krótkiego znaczy. a zaletą , że rzadko bywa w domu

Gość Wada i Zaleta
acha i do zalety moge jeszcze dodać :zajefajny sex :D

Gość Pszczelarze
GMO = trucizna i choroby Żywność modyfikowana genetycznie (GMO) jest tworzona przez koncerny, firmy które dążą do robienia pieniędzy dzięki patentom na nasiona takich roślin. W krajach w których ją się sprzedają rolnicy nie mogą jej uprawiać na nasiona, a muszą je kupować od firm zajmujących się GMO. Zazwyczaj wprowadza się geny uodparniające je na herbicydy i inne opryski. Przez to pola takich upraw są pryskane np. herbicydem Roundap – pole jest praktycznie martwe bo oprócz GMO nic na nich nie rośnie. Oczywiście opryski te wylądują w końcu w żywności na Waszym talerzu, nawet jak używane są tylko na pasze, to najgorsze zanieczyszczenia zbierają się w organizmie będącym na końcu łańcucha pokarmowego. Ale dla firm to zysk, w początkowym okresie również dla rolników, póki nie zorientują się, że firmy z GMO przejmują rynek nasion i nie ma możliwości kupna naturalnych, że uprawa tych roślin nie wygląda tak różowo jak to przedstawiano, że krzyżują się one z gatunkami naturalnymi. W krajach gdzie GMO przejmuje rynek wprowadza się służby kontroli pilnujące czy rolnik nie używa nasion z własnej hodowli, a jak tak to zrobi firmy GMO mają kupę kasy na prawników. Próbuje się już wprowadzić prawo zezwalające na sprzedaż zwierząt klonowanych, aby móc czerpać zyski dzięki patentom na te nowonarodzone sklonowane. Prowadzi się doświadczenia z embrionami będącymi krzyżówką zwierząt i ludzi. Naukowcy i pracownicy, którzy odważyli się ujawnić badania dyskredytujące GMO, wyniki ujawniające skutki karmienia zwierząt tą żywnością byli zwalniani z firm, uczelni, urzędów. Zazwyczaj dostają po czymś takim wilczy bilet – nie mogą dostać pracy, zleceń, pieniędzy na badania itp. U nas zachwala się GMO jako postęp, nowoczesność itp., podobnie było w innych krajach. GMO to kasa również dla doktorków, profesorków, rolników sprzyjających GMO, dla was to choroby nowotworowe, alergie, wydatki na lekarzy. Na forach internetowych przedstawiciele firm GMO, pracownicy firm dbających o wizerunek koncernów GMO, doktorki i profesorki liczący na kasę na badania oczerniają ludzi ostrzegających przed GMO, wyzywają ich od ekologicznych oszołomów. Zaufajcie naturze, przyrodzie. Nie pozwólcie zniszczyć drodzy rodacy naszego kraju osobom pazernym, którzy za kolorowe papierki banknotów zapaskudzą ziemię, powietrze, sprzedadzą nawet własną matkę lub stworzą krzyżówkę człowieka ze zwierzęciem, jeśli będą mieli z tego zysk. Poszukajcie w Internecie więcej informacji, wyróbcie sobie własne zdanie. Polska żywność cieszy się dobrą opinią poza naszymi granicami dzięki temu, że nasze rolnictwo uchroniło się przed wieloma osiągnięciami tzw. „naukowców” z dziedziny rolnictwa. Należy to wykorzystać i dążyć do rozwoju ekologicznych upraw, do życia w zgodzie z naturą. Nie ulegajcie propagandzie ludzi, których bożkiem jest pieniądz. GMO to nie to samo co odmiany roślin hodowane przez ludzi, bo w przyrodzie, na polu roślina nie skrzyżuje się z genami bakterii, owadów czy grzybów, a które wprowadza się do roślin w firmach czy koncernach agrarnych sprzedających GMO.

wady: cholernie zazdrosny zalety: ogólnie cała reszta :P:P:P:P

Gość jaka ja kaja
wady : przeraźliwa nieufność, która zrujnowała Nasz związek.. + zazdrość.. zalety: opiekuńczy, z poczuciem humoru... dużo tego...

wada jest to, ze jest spoznialski:) nie to, ze jakos ogromnie ale 15 minut poslizgu trzeba brac zawsze pod uwage:) zalety? cale mnostwo- jest troskliwy, zabawny, meski, ambitny, zaradny, zdecydowany, pomocny, i bardzo bardzo przystojny:)

Gość jaka ja kaja
niestety zbyt rzadko jest zdolny do współrzycia

Gość Natka1985
Wady: zbytnie posłuszeństwo wobec rodziców. Zalety: dowcipny i b. inteligentny.

Gość Natka1985
Wady: zbytnie posłuszeństwo wobec rodziców. Zalety: dowcipny i b. inteligentny.

Gość zalety przyslaniane wadami
WADY: spoznialstwo, szwedanie sie ze swoimi kolesiami, a to meczyk,a to basen, a to impreza, urodziny kolegi, narodziny dziecka kolegi, kolega beknął- trzeba to uczcic itd, dziecinnosc zalety: nie pamietam już...

Gość panna młoda z lipca 2009
zalety- jest czuły,troszczy się o mnie,rozpieszcza mnie,nie jest samolubny w łózku wady- nie jest punktualny,czasem bywa niesłowny

Gość Ciłałała
Mój jest zniewieściały i nie wie, że jak swojej kobiecie nie da z liścia, albo kopa w tyłek od czasu do czasu, to ona go lekcewazy